BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 24 februari 2024

Paus Benedictus XVI - Het Laatste Angelus - 24-02-2013

1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldig.
Daar zien we de inderdaad reeds oude paus Benedictus XVI. de camera toont extra nog zijn arthrotische vingers met de gerimpelde huid;
maar hij staat kaarsrecht, zonder beveb, zonder trillen, kwiklevendig van geest, totaal geconcentreerd.
Hij spreekt het Angelus snel en in de juiste kadens, in wissel met de 2e stem, nauwkeurig tot op een twintigste van een seconde.
Hij spreekt lange zinnen, duidelijk, goed gestructureerd, in semantische groepen, en met juiste intonatie.
En dan wisselt hij de talen: zonder enig hiaat italiaans, latijn, italiaans, frans, engels, duits, spaans, portugees, pools en dan weer italiaans.
En men ziet goed hoe fier hij is: op zich en op alle oprechte gelovige, die daar staan en overal ter wereld: dat ze hun plicht gedaan hebben en doen, tot het uiterste en mensenmogelijke.
Wie men daar niet ziet, dat is de mafia van St.-Gallen en de vele kardinalen, die bij het pseudoconclaaf dan de stijgbeugelhouders van Bergoglio zullen zijn.
Paus Benedictus XVI heeft het vermoed.
En hij gaf ons bij dit angelus ook een laatste , een uniek bevel: op het fesst van de Gedaanteverandering van Jezus: "Dit is Mijn veelgeliefde Zoon- op Hem zult gij horen".
Niet op Bergoglio, niet op Pachamama of Pachacama, niet op iets Amazonisch en niet op Manuel Fernandez en de hele rotte sexmaniakkentroep van domus santa Marta, maar wel en alleen op Onze Heer Jezus Christus.
Op de Hl. Schrift en de Traditie van de aloude Hl.Kerk.
Geen tien maanden na deze geweldige Angelus zal Bergoglio in een wilde uitbarsting bij een "preek" in dde kapel van domus santa Marta dan de Moeder Gods blasphemische woorden en diepste blasphemie tegenover God in de mond leggen.
De man is totaal psychiatrisch gestoord en vol van haat en frustratie tegen alles wat vroom, diepchristelijk en oprect religieus is.
Dank U Hl. Vader P.Benedictus XVI.
En zoals een plakaat hier zei: "Gij zult ons ontbreken". Inderdaad.
Tibi adsum.
Exoriatur ex ossibus ultor.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------