BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 9 juli 2022

De Canadese premier Justin Trudeau - ook bekend als 'Fidelito' - sanctioneert het hoofd van het Russisch-Orthodoxe kerkelijke genootschap Kirill van Moskou

Bergoglio de Apostaat - de Bisschop in het Wit - en Patriarch Kirill van Moskou
























Het regime van de Canadese premier Justin Trudeau heeft een nieuwe reeks sancties aan Rusland opgelegd. Het regime sanctioneerde ook Vladimir Michailovitsj Goendjajev, het hoofd van het Russisch-Orthodoxe kerkelijke genootschap, die zegt dat het conflict in Oekraïne een "metafysische betekenis" heeft.


Eerder had Boris Johnson Patriarch Kirill ook al gesanctioneerd:





Nog géén drie weken later was BoJo weg als premier van de UK en verlaat hij waarschijnlijk de politiek. Inderdaad een "metafysische betekenis".


Wat zal er nu met het regime van Trudeau gebeuren?


Het is duidelijk, dat de Machten van het Kwade zich meester gemaakt hebben van het 'Collectieve Westen'. De laatste, globalistische 'sanctie' van de Westerse koloniale machten die averechts uitpakte, begon toen de Russische energiegigant Gazprom een ​​deal sloot met de Duitse industriële gigant Siemens om de vitale aardgasturbinepompen van de Nord Stream-pijpleiding te moderniseren.

Als onderdeel van het globaliseringsplan heeft Siemens deze Russische pompen naar Canada gestuurd voor reparatie, maar vanwege de sancties zag de socialistische Canadese premier Justin Trudeau zich 'genoodzaakt' om deze aardgasturbinepompen niet terug te geven aan Duitsland. Als gevolg hiervan begon Duitsland "het ergste te vrezen", terwijl Gazprom "zich aan het voorbereiden was op de definitieve afsluiting van de Nord Stream-pijpleiding" hetgeen zou betekenen dat de hele Europese Unie zonder aardgas komt te vallen.


Terwijl de Europese Unie haar eigen energie-zelfmoord onder ogen begon te zien, zag de socialistische Canadese premier Trudeau zich vrijdag 'genoodzaakt' om als de 'demonische heerser van de wereld' sancties op te leggen aan Patriarch Kirill van Moskou, het hoofd van het Russisch-Orthodoxe kerkelijke genootschap.

Uren na de afkondiging van deze demonische sancties tégen één van 's werelds meest geliefde Christelijke leiders ontstond er in Canada
op vrijdag een grote storing van de mobiele en de internet-netwerken die wijdverbreide verstoringen in heel Canada veroorzaakte, met gigantische gevolgen voor de banken met een betalingssysteem dat plat lag, noodlijnen van de hulpdiensten die niet meer functioneerden etc.

Het is onduidelijk of dit een slag van de Russische beer was, maar zeer snel daarna kondigde een door angst getroffen Canada aan, dat het de aardgasturbinepompen van de Nord Stream-aardgaspijpleiding snel terug naar Duitsland zou sturen dat deze pompen dan onmiddellijk naar Rusland zal terugsturen.

Even afwachten hoe de demonische sancties van Fidelito verder
in zijn nadeel zullen uitpakken.

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------