BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 21 juli 2022

De beruchte, niet verkozen globalistische lobbyist voor de bankensector en 'Goldman Sachs Boy' - Mario Draghi - die op 13 februari 2021 werd benoemd tot eerste minister van Italië, gooit een tweede keer de handdoek in de ring


De 'Vloek van Zelenski' treft ook 'De Draken'

























De Italiaanse premier Mario Draghi is donderdag afgetreden nadat de regeringscoalitie was ingestort. De 'Regering van de Draken' zal - net zoals die van Boris Johnson - als conciërge aanblijven totdat er een nieuwe regering is gevormd, aldus een verklaring van het kantoor van de Italiaanse president. Draghi had eerder vandaag een ontmoeting met president en vrijmetselaar Sergio Mattarella om opnieuw zijn ontslag aan te bieden. De regering zal zich voorlopig echter blijven inspannen om zoals het heet de "lopende zaken" - dus de desindustrialisering van Italië én de wapenleveringen aan Oekraïne - verder af ​​te handelen.

Dat de Europese Centrale Bank en het IMF nog een hele kluif zullen hebben aan het nakende faillissement van Italië staat buiten kijf. Maar, twee jaar artificiële corona-pandemie en de door de USA, de NATO en de EU gewilde oorlog in Oekraïne - én de sancties van het collectieve Westen die als een boemerang in het gezicht van de EU blijven terugkeren - deden Italië de das om. Niet alleen Italië gaat een moeilijke tijd tegemoet, maar ook de desintegrerende Euro-zone. Naarmate het einde voor de EU nadert - die zich gedraagt als een opgeblazen kikker die op elk moment dreigt te ontploffen - wordt het beleid daar in Brussel steeds maar méér en méér totalitair.

Waarschijnlijk wordt Mario Draghi later door de globalisten in Washington DC - met hun neo-koloniale mentaliteit - nog opgevist om 'als stabiliserende factor' president van Italië te spelen. 

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------