BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 26 december 2021

Saint-Germain en Laye (Frankrijk): Traditionele Latijnse Middernachtmis voor de - door de afvallige neo-modernisten - gesloten kerkdeur | "Puer natus est nobis!"

1 opmerking:

Anoniem zei

Wie is ooit op het idee gekomen dat een priester zich mocht afwenden van Christus?
Wie vond dat een mis een koffieklets moest worden? In de jaren '70 zijn zelfs talloze kerken gebouwd waar de gelovigen in een cirkel zitten, net als de hippies die zulke kerken ontworpen hebben.
Ten aanzien van God zijn we allen gelijk. Daarom richten we ons samen tot God, in dezelfde richting. God moet centraal staan, niet de priester.
Of de mis in het Latijn moet opgedragen worden, daar kunnen we wat mij betreft nog over discussiëren, maar nooit over de houding die we tijdens de mis aannemen. Die moet respectvol zijn, en dat kan enkel in de traditionele mis. De ogen gericht op Christus.
Zelfs de broeders van Taizé, die hier al zo vaak kritiek kregen, wenden zich samen met de gelovigen in 1 richting tot het kruis. Als ze dat zelfs in Taizé kunnen, waarom dan niet in onze Vlaamse kerken?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------