BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 24 december 2021

De Ster verschijnt boven Bethlehem































Op de weg van de geschiedenis zijn er altijd mensen die verlicht worden door het Licht van de Ster van Bethlehem. Zij vinden de weg en raken zo tot bij Hem. Zij doen dat elk op hun eigen manier, maar ervaren hetzelfde als de Drie Wijzen uit het Oosten. De Wijzen zijn dus niet alleen op weg gegaan, maar zijn ook iets nieuws begonnen. Er werd een nieuwe baan gelegd.

Een nieuw Licht is over de wereld neergekomen. De mensen zullen blijvend naar dit Kind op zoek gaan en steeds weer verlicht worden door de vreugde die Hij alleen kan geven. Het Licht van Bethlehem blijft in heel de wereld stralen. Tot hen die het aanvaard hebben, zegt de Heilige Augustinus: “Door Christus te erkennen als onze Koning en Priester die voor ons gestorven is, hebben ook wij Hem geëerd alsof wij goud, wierook en mirre hadden aangeboden; we moeten er alleen nog van getuigen door een andere weg in te slaan dan degene die we genomen hadden”.

WIJ HEBBEN DE STER GEZIEN EN ZIJN GEKOMEN!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad:
Zowel voor der herders als voor de Heilige Koningen geldt:
Ze zoeken- ze maken zich op de weg- ze vinden en dan: ze verheugen zich zeer!
Niets van kleinmoedigheid, van angst, van domheid en petieterigheid en prutserij.
De herders buiten op "het veld", op de hoge weiden, waren kloek en hard en dapper- trouw in hun dienst aan de eigenaars van het vee en verdedigend tegen alle rovers en bandieten;
en de Heilige Koningen waren wijs, geleerd, ook vermogend en totaal geêngageerd: ieder van hen organiseerde zijn verre reis naar het onbekende en nam contact met de hoogste overheden ter plekke op.
Kwaliteit verloochent zich nooit.
"...Want we hebben Zijn ster gezien en zijn gekomen om em te aanbidden".

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------