BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 5 september 2021

Rocamadour, Lot

1 opmerking:

Anoniem zei

Omdat Minister Verlinden zo vaak erdoor is gehaald op dit blog en terrecht voor dat part, wil ik even de draad heropenen.

Minister-president Jambon - zelf ook niet bekend voor zijn finesse - zegt; "Heb minister Verlinden gewaarschuwd voor slordig werk, maar ze luisterde niet"

Okay. Vlaanderen gaat dus tegen de Federale in, en dat kan alleen slecht aflopen. Maar dat is het punt niet.

Het punt is dat de regering De Croo na bemiddeling tussen de koning en Bill Gates eindelijk tot stand gekomen is en ze moesten absoluut die niet- verkozen ministers uit een advocatenkantoor en een pot formaldehyde halen ( Verlinden en Van Den Broucke respectievelijk ) en dat is pas sinds 1 oktober geleden.

Awel, ze heeft het dus geen jaar uitgehouden. De Federale regering kan welliswaar niet vallen want als ze valt, valt ze een laatste keer.

Ze hebben alles op alles gezet met hun Corona en zoals een jaar geleden voorspeld; Corona is de laatste kans geweest voor de elites om hun macht te bestendigen en ze hebben gefaald.

(Alleen dat ze het zelf niet beseffen en omdat dat niet op 5 minuten gebeurd) maar het traject is ingeslagen en kan niet meer gestopt worden

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------