BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 15 juli 2021

Watersnood 2021 - Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V):

"Er komt hulp uit het buitenland"



Onwillekeurig dringt zich een vergelijking op met het onderontwikkelde Bangladesh!

"Avondklok in Verviers tegen plunderingen, situatie alarmerend in Luik,
verschillende doden en vermisten"

De supreme socialist leader is na uren vertraging eindelijk ook in Chaudfontaine
aangekomen om de overstromingen te aanschouwen. Ook minister van
Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is erbij. Hopelijk heeft hij
zijn lieslaarzen meegenomen, want het water staat een stuk hoger dan destijds...

Het is duidelijk, dat de politici dit land geruïneerd hebben!
Enkel zij zijn verantwoordelijk!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

De 'Domina van de Wetstraat' heeft ook op zich laten wachten. Niet alleen omdat ze graag op zich laat wachten maar omdat haar dij-hoge laarzen van Chanel nog niet klaar waren.

Niet dat wanneer ze eindelijk klaar is de ramptoerist uit te hangen eruit zal zien als Anne Hathaway in de film 'The Devil Wears Prada' maar wel als Julia Roberts in 'Pretty Woman'.

Nee serieus; de wijze waarop ze verklaarde dat de "wateroverlast een federale aangelegenheid" is suggereert dat ze er seksueel genot in heeft de macht naar zich toe te trekken.

Jarenlang hebben ze wetten ingevoerd om burgemeesters en gouverneurs meer bevoegdheden te geven in geval van een natuurramp of terroristische aanslagen, omdat deze beter geplaatst zijn om snel te reageren, wetten die dan misbruikt zijn om een (onwettige) corona avondklok in te voeren en andere 'ongrondwettelijkheden'.

Maar nu er een noodsituatie is die 'maar' 3 provincies treft - in tegenstelling tot Corona - is het water opeens een "federale aangelegenheid".

ZE ZIJN ALLEEN IN MACHT GEÏNTERESSERD, MAAR NIET IN DE VERANTWOORDELIJKHEID DIE HUN POSITIE MET ZICH MEE BRENGT.

Anoniem zei

Haar Twitter ziet er weer interessant uit. 20 uur geleden was ze nog aan het klagen over vervuiling van de zee. 24 uur geleden wist men al dat de sluis van Moncin het kan begeven. Indien dit gebeurd zal België er echt als Bangladesh uitzien. Maar de zee is tenminste niet meer vervuild.

Anoniem zei

Bangladesh. Maar dan wel met de stank van wanhoop.

Niets, maar dan ook helemaal niets dat ze bekokstoven wordt afgewerkt. Alleen al de suggestie dat vaccinatie verplicht moet worden toont de enorme breuk tussen bevolking en politici.

Mensen weigeren niet alleen het vaccin. Aangezien het het vaccin van de minister is, het wondermiddel dat me mijn veelheid gaat terug geven, is een verwerping van het vaccin evenzeer een verwerping van de minister, die zijn vrijheid daar mag steken waar de zon niet schijnt.

En ze wanhopen.

Vrijheid a propos, is niet iets dat gegeven wordt. Dat is niet uitgedeeld worden. Vrijheid wordt geëist, genomen zonder vragen te stellen of het wel mag.

Toestemming vragen is geen vrijheid. Toestemming krijgen is geen vrijheid.

Uw vrije wil beoefenen en doen wat je goed dunkt volgens uw moreel stelsel, dat is vrijheid.

Anoniem zei

Bangladesh? Het bezoek van Verlinden aan Chaudfontaine was zorgvuldig geënsceneerd en gechoreografeerd als iets uit Noord Korea.

President Xi van China doet het beter; die geeft tenminste de indruk dat hij spontaan een gesprek kan voeren met arme mensen wanneer hij tijdens een bezoek naar hun noden vraagt en onderzoekt of de overheidshulp effectief is.

In België kan geen enkele politicus die indruk wekken maar staan de mensen met hun rug naar de opperhoofden van de staat gekeerd tijdens hun bezoek aan het opvangcentrum in Chaudfontaine.

Anoniem zei

Eergisteren zei mijn zeer oude moeder - haar hele leven een oerdeftige vlaams-christelijke vrouw geweest-nin oudbrussels dialect:
" (De politici ) in Belgiê : zeliggen op hun gat!"

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------