BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 12 mei 2021

Het utopische 'Rijk van de Vrijheid' van het Belgische regime - dat gebaseerd is op vaccinatie - zal in het najaar in een regelrechte nachtmerrie ontaarden met allergische reacties, 'Antibody-Dependent Enhancement' en auto-immuunziektes
















Eén der grondleggers van het marxisme Friedrich Engels onderscheidde in de geschiedenis twee grote fasen: het Rijk der Noodzaak en het Rijk der Vrijheid. In het Rijk der Noodzaak bepaalt de onderbouw geheel of grotendeels de geschiedenis (de menselijke inwerking is gering of onbestaande: de mens ondergaat de geschiedenis). Karl Marx noemt deze fase de ‘voorgeschiedenis’, in tegenstelling met het Rijk van de Vrijheid (de werkelijk communistische maatschappij), waarin de mens de geschiedenis bepaalt.


Gisteren, 16 uur. In het bijzijn van de minister-presidenten van de regio's stelt premier Alexander De Croo (Open VLD) het Zomerplan voor, dat het Overlegcomité met alle regeringen van ons land die dag heeft uitgetekend. De blijdschap is bijna van zijn gezicht af te lezen. Na maanden van "niet mogen" en beperkingen komt er perspectief, met een heleboel versoepelingen de komende weken en maanden.

Een hele avond lang zaten de premier en de ministers in de tv-studio's om het 'Rijk van de Vrijheid' aan te kondigen. De experten keken het ondertussen met lede ogen aan. Zij hadden in de nacht voor de start van het Overlegcomité nog een mail gestuurd naar alle leden. Ze pleitten voor voorzichtigheid. Hun redenering? Er is nog heel wat waar we geen zekerheid over hebben en dus zijn we meer gebaat met een voorzichtigere aanpak.

[Stop met de corona-vaccinatie! Waarom een dodelijk vaccin geven omwille van een verkoudheid?]

Bron: vrtNWS

7 opmerkingen:

Anoniem zei

U schrijft over een Salk-onderzoek waarin staat dat Covid-19 voorl een vaatziekte is en hebt het twee dagen later over een verkoudheid. U bent dus ongeloofwaardig.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Covid-19 is geen vaatziekte, maar een verkoudheid. De Salk-wetenschappers beweren, dat het een vaatziekte is. Het vaccin maakt er een vaatziekte van!

De Salk-wetenschappers mogen natuurlijk geen directe kritiek op de vaccins leveren. Daarom beweren ze in hun artikel dat het spike-eiwit zoals dat door de vaccins wordt aangemaakt zich heel anders gedraagt dan het spike-eiwit van het veronderstelde virus.

Ten eerste gaat dat rechtstreeks tegen de propaganda van alle vaccinfabrikanten in dat hun producten nu juist exact hetzelfde spike-eiwit aanmaken. Ten tweede haalt dit het nut van de vaccins sowieso onderuit, want als het spike-eiwit dat door de vaccins wordt aangemaakt heel anders is dan dat van het virus, wat heeft vaccineren dan nog voor zin (er even vanuit gaand dat deze genetisch manipulerende ‘vaccins’ überhaupt zouden kunnen werken)?

Het positieve van het Salk-onderzoek is dat nu zelfs pro-vaccinatie wetenschappers erkennen dat het spike-eiwit verantwoordelijk is voor het enorme aantal dodelijke slachtoffers en mensen met ernstige bijwerkingen en langdurige, vaak permanente gezondheidsschade. Met andere woorden: het is een impliciete erkenning dat de Covid-19-vaccins levensgevaarlijk kunnen zijn.

Anoniem zei

U raakt verstrikt in uw eigen onzin. Als de Salk-wetenschappers geen directe kritiek op de vaccins mogen leveren, gaan ze toch niet impliciet erkennen dat de Covid-19-vaccins levensgevaarlijk kunnen zijn. Overigens heeft het spike-eiwit in de Sard-CoV2-virus al honderdduizenden keren meer doden gemaakt dan dat in het vaccin.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Nee, niet ik, maar de corona-believers raken verstrikt in hun eigen nonsens.

Salk-citaat: "Scientists have known for a while that SARS-CoV-2’s distinctive “spike” proteins help the virus infect its host by latching on to healthy cells. Now, a major new study shows that the virus spike proteins (which behave very differently than those safely encoded by vaccines) also play a key role in the disease itself."

https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/


In the current study, we show that S protein (Spike glycoprotein) alone can damage vascular endothelial cells (ECs) by downregulating ACE2 and consequently inhibiting mitochondrial function.

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902


De logica van Salk is impliciet: "Het spike-eiwit speelt een cruciale rol in de ziekte zelf. Daarom dienen we vaccins toe die spike-eiwitten produceren, maar deze spike-eiwitten zijn niet gevaarlijk zoals de natuurlijke spike-eiwitten omdat de vaccin-spike-eiwitten zich anders gedragen."

Om het klip en klaar te zeggen, "het probleem zijn de spike-eiwitten, en om het probleem op te lossen, gaan we door middel van de vaccins nog méér spike-eiwitten produceren."

Met de vaccinatie gooit men dus olie op het vuur, in plaats van de brand te blussen.

Het probleem is echter, dat spike-eiwitten van het natuurlijke Corona zich in de longen bevinden en niet met het bloed in contact komen. Door het vaccin in de bovenarm in te spuiten, is het bloed binnen een kwartier geïnfecteerd, hetgeen onder natuurlijke omstandigheden onmogelijk is.

De endotheelcellen produceren als gevolg van vaccinatie het virale spike-eiwit en plaatsen het afval bij de deur - aan de zijkant van de bloedbaan - waar lymfocyten op patrouille zijn. Lymfocyten zijn witte bloedcellen die in het rode beenmerg worden aangemaakt en die een belangrijke rol spelen in het verworven immuunsysteem. Echter de lymfocyten vallen de spikes op de endotheelcellen aan en proberen deze uit te schakelen. Maar, omdat er zoveel spikes zijn - die door het vaccin werden aangemaakt - leidt dit tot het ontstaan van bloedklonters.

In België zijn er volgens de officiële cijfers een kleine 25.000 corona-doden gevallen. Echter, volgens een Amerikaanse studie zouden er slechts 6% van deze overlijdens écht aan corona te wijten zijn. Dan kom je op een 1.500 mensen. Allen oud en met comorbiditeiten.

Met het vaccin ga je eerder jonge en gezonde mensen met de dood bedreigen!

Anoniem zei

Aan @anoniem 12 mei 2021 om 21:35 en 13 mei 2021 om 14:46

U bent onredelijk en doet @The Guardian Angel onrecht aan.
Zonder veel van deze infectie te verstaan (uw posting is nu nbepaald zeer substantieel) verwijt U hem ongeloofwaardigheid en onzin.
Het eerste wijst reeds op de totale frustratie en de venijnige jaloersheid van de noordbelgischze bastaardkerk en op haar gestumper, en het tweede op uw onwetenheid betr. deze infectie.

(Deel 1)
Het SARSCoV2-virus voert inderdaad bij veruit de meeste mensen tot hoogstens een lichte verkoudheid.
Reeds zeer lang bekend (nu al 20 maanden)(uw kennis terzake schijnt mij toch zeer gering).
Gekend vanuit Gangelt (D/ Prof. Dr. Streeck), uit Noorditaliê (het dopr Vò bij Vicenza met de eerste italiaanse dode werd totaal geisoleerd- na 6-8 weken 98-95% positivering der totaalbevolking met slechts 1 dode )(1+ op 895 inwoners).
Idem in zuidduitse districten: ca. 1 dode per 2000 personen, prevalentie positieve tests: 2%.
SARSCoV2 is geen bijzonder infectieus virus; het clustert; voor het overgrote deel van de bevolking is het totaal ongevaarlijk en heeft hoogstens lichte verkoudheidssymptomen ten gevolge.
De mortaliteit ligt bij ca. 0,5 tot 1 promille (afhankelijk van de ouderdomsstructuur van de bevolking)

Uw hysterische uitroep van de "honderdduizenden doden" moet dan ook in de totale mortalieitscontext gezet worden.
Abortus doodt honderden maal meer mensen- en wel zeer jonge.

ff.(rest volgt)

Anoniem zei

Deel 2 (beter laat dan nooit)

Covid19 heeft natuurlijk ook en wel in de eerste plaats de karakteristieken van een vaatziekte.
Dat is overigens oubollig weten: reeds dior de hinezen in Woehan in november en december 2019 vastgesteld.
Weinige geînfecteerde personen worden plots zwaar ziek, tonen ademnood, worden angstig en kunnen snel verstikken; en niet zelden treden bij de zwaar zieken lange verlopen met bloedstollingsstoringen op.
Zeer vroeg werd reeds de associatie met verhoogde bloeddruk, en meer bepaald met de inname van ACE-remmers en sartanen vastgesteld.
Inderdaad interfereert het virus met ACE2 vooral in de longen, wat in het interstitieel longweefsel tot oedeem en bloedingen met tegelijkertijd bloedklontertjes voert. (een gelocaliseerd TRP(Thrombotisch thrombozytopenische purpura) met massive pulmonale hypertonie en rasant optreden van rechterhartinsufficiêntie met rechterhartdecompensering.
Dé grote oorzaak is hier overigens niet het coronavirus (de vele gekende stammen bij de mens toonden dit verschijnsel nooit), maar hoogstwaarschijnlijk het fragment met het cobragift (Naja Naja), dat aanvankelijk zogezegde van de vismarkt van Woehan stamde.
naar de nieuwste stand van de WHO is het nu toch niet zo zeker dat het ganse spul van dieren op de mens zou overdragen zijn...LOL "De chinezen waren niet bijzonder coôperatief..." LOL
De westeuropese overheden waren overigens zo duivels en dom de noodzakelijke autopsieên te verbieden en hiervan af te raden (Hysterie in Belgiê, expressis verbis het RKI in Duitsland met volle steun door Angela Merkel).
De eerste 5 autopsieên kwamen uit de gerechtelijke geneeskunde van Hamburg, de volgende serie uit het Uiniversitätsspital Basel in het dappere niet-EU Zwitserland;
en de derde serie uit de Pathologie van de Universiteit Heidelberg, en wel midden in de periode waar de doorgeknalde westelijke regeringen alle informatie wou beknotten, de websites der critici lamgelegd werden en eeuwige zware lockdowns aangeviseerd werden (mei 2020).
Ik was persoonlijk aanwezig toen op een panel van gezond denkende critici en vakspecialisten de Heidelbergresultaten voorgesteld werden en plots een telefoon ging en de ordinarius door de Landesregierung Baden-Württemberg tot de "(rang)orde geroepen werd":
hij deelde lachend mee, dat hij nu niets meer mocht zeggen- maar de vondsten van zijn instituut bevestigden toch alles wat de anderen gevonden hadden" ;-) De muilkorf en de doofpotting voor open theaterscene.
Taalf maand later liggen al die dictatoriaal geaarde politici op hun achterste: Macron is een schaduw en een dwergje tov. Marine Le Pen, Merkel wil het in september afttrappen en is gans onder water gedoken, Kurz in Oostenrijk wordt wegens leugens aangeklaagd, Rutte is met zijn toenmalige regering al gevallen, in Italiê smoort de volkswoede tegen Draghi.
De intensieve geneeskundigen zijn gefrustreerd en bijterig: met al hun beademingstherapieên hebben ze de meeste patiênten doodgeblazen (Deutsches Ärzteblatt: 95%), en wel in de eerste plaats omdat ze van de physiopathologie bij deze infectie/syndroom niets wisten en niets verstonden.
Lothar Wieler, Marc Van Ranst, Steven Van Gucht hebben tienduizenden levens op hun rekening staan.
Maggie DeBlock, Wouter Beke, Jens Spahn, Jan Jambon, Sophie Wilmès zijn de idiote prutsers die deze hekatomben meegedekt hebben.
Eer aan wie eer toekomt:in Belgiê was het @The Guardian Angel en kavlaanderen.blogspot dat onafhankelijk, zeer gedegen en objectief het eerste, het beste en het meeste bericht heeft.
En ook gelezen werd door La Libre Belgique en met 2 maand vertraging ook "geplagieerd" ;-)
Praemia pro validis

Anoniem zei

Aan anoniem 13 mei 2021 om 14:46

U schijnt zeer weinig van de pathophysiologie van deze aandoening te verstaan.
Ik versta wel Uw zure reactie: kerknet schreef bij deze ganse catastrofe zeer weinig en niets fundamenteels: geen benul van iets.
Maar wel een ontroerend artikeltje over de vele corona-doden bij de Felcianerinnen" in de USA.
Inderdaad: vele kleine en tesamengeschrompelde kloosterlijke gemeenschappen met doordrenking van het 2e Vaticaans Concilie en inderdaad zeer sterke veroudering sterven massaal.
Wat kerknet, de kerkelijke overheid, de kramikkelige kerkelijke media en algemeen de mainstreampers niet zegt: Covid19 is de dood van de Vat2-conciliaire kerk.
Fini.
De doorlopende streng van het geloof is elders.
Sub tuum praesidium

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------