BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 7 mei 2020

De 'corona-experts' kunnen alleen maar wat speculeren...


Het is intussen zonneklaar dat SARS-CoV-2 niet dodelijker is dan andere vergelijkbare virussen en het sterftecijfer van COVID-19 ligt dan ook niet hoger dan bij de normale griep. Het belangrijkste doel van de maatregelen inzake lockdowns en social distancing is dus enkel maar om te voorkomen dat "ziekenhuizen niet worden overspoeld met patiënten". Die doelstelling is nu dus ruimschoots bereikt en de corona-maatregelen kunnen nu dan ook meteen naar de prullenmand. Een vaccin zal trouwens niet veel helpen, deels omdat het jaren zal duren om er één te produceren en deels omdat het virus tegen dan allang gemuteerd is.

De zogenaamde medische 'experts' zijn niet écht experts omdat SARS-CoV-2 een nieuwe virusstam is. Hetzelfde kan worden gezegd voor de zogenaamde economische 'experts' die sinds kort dagelijks worden geïnterviewd. Géén van hen weet wat er écht gaat gebeuren. Ook zij kunnen alleen maar wat speculeren. De diverse landen zullen nu eerst en vooral de behoeften van hun eigen burgers op het voorplan moeten gaan stellen, willen deze niet omkomen van de honger. We zien dit al her en der in Europa. De EU heeft de crisis hoe dan ook slecht aangepakt en is een nutteloze instantie gebleken. Elke cent zal de komende jaren moeten worden besteed aan de wederopbouw van de nationale economieën, het versterken van de gezondheidsstelsels en aan de toekomstige paraatheid voor noodsituaties. De wereld zal vele jaren nodig hebben om te herstellen van deze georganiseerde coronacrisis, en de (economische) situatie zal eerst nog veel erger worden voordat deze beter wordt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Een van die experts is Prof. Dr. Pierre Van Damme van Universiteit Antwerpen. Tijdens de afgelopen maanden ging hij door het leven als expert 'epidemioloog' waarbij hij met een continu refrein de nadruk legde op een te verwachten tweede en derde golf van COVID-19. Dit paste in het verhaal dat een vaccin absoluut nodig is. Vandaag komt het konijn uit de mouw: 'vaccinoloog' Pierre Van Damme krijgt een federale injectie van 20 000 000 EURO voor een vaccinlabo (samen met ULB) om 'gecontroleerd' vaccins te testen met bewuste blootstelling aan virussen om doeltreffendheid van nieuwe vaccins te trachten aan te tonen. Zeer bewust heeft hij zich geprofileerd als epidemioloog en de buit is nu binnen voor de vaccinoloog. Het continu hersenspoelen met angstbeelden en het genereren van een klimaat van hysterie heeft geloond. Niemand in de pers ziet natuurlijk belangenvermenging.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------