BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 4 augustus 2012

Traditie


2 opmerkingen:

Anoniem zei

De priester van St-Petrus is door bisschop Bonny weggejaagd uit de St-Jacobs, omdat één oude vrouw de Communie op de hand eist tijdens de tridentijnse ritus. Bonny weet zéér goed dat in de pauselijke richtlijn staat dat de H. Communie in de tridentijnse H. Mis op traditionele wijze MOET uitgereikt worden. Men mag de 2 ritussen niet met elkaar vermengen.
De huidige priester doet het nog op een andere manier. Hij laat iedereen het Pater Noster meebidden. Dat mag alleen de priester doen, die als Christus tot de Vader bidt. En heel de tijd staat er een storende "ceremoniaris" aan een novus-ordo tafeltje de aandacht af te leiden, dit alles is pure fantasie in de tridentijnse H. Mis. Nu moeten wij heel die H. Mis... in het gezicht van die ceremoniaris kijken.

Anoniem zei

Ga naar de Hemelstraat (de kapel van Pius X) en omarm de totaliteit van het geloof in liefde en zachtmoedigheid. Bonny heeft het recht niet U daar vanaf te houden. Uw ziel wordt daar gevoed en ge leert er God kennen, werkelijk de enige reden waarom wij op aard zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------