BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 23 augustus 2023

Is de door Bergoglio benoemde Argentijn Victor Manuel Fernández - de nieuwe prefect van de Dicasterie voor de Geloofsleer - seksueel geperverteerd?

Is Mons. Tucho (voor de vrienden) Fernández
- die een grote fan is van Evita Perón -
net zo vulgair als zijn baasje?
























Tot 2017 was Mgr. Gerhard Müller de Prefect voor de Congregatie van de Geloofsleer. Die kreeg toen na de afloop van zijn 5-jarige termijn prompt zijn ontslag, waarna Bergoglio Mgr. Ladaria Ferrer S.J. aanstelde. Die was gematigder dan gedacht en zijn 5-jarige termijn liep intussen ook af. Nu heeft Bergoglio wellicht de meest ingrijpende benoeming gedaan in het Vaticaan sinds 2013: hij heeft zijn rechterhand uit Buenos Aires; Mgr. Victor Manuel Fernández, aangesteld als nieuwe prefect van de Congregatie (nu: “Dicasterie”) voor de Geloofsleer, in de aanloop naar de synode in oktober. Vanaf nu zal het wel snel bergaf gaan.


Mgr. Victor Manuel Fernández is net zoals Jorge Bergoglio afkomstig uit Argentinië, en beiden hebben – toen Bergoglio aartsbisschop was in Buenos Aires – nauw samengewerkt en kennen elkaar zeer goed. Fernández staat erom bekend dat hij een carièrejager is, die bereid is om zijn eigen positie te versterken ten koste van zijn gelijken. Bovenal heeft Fernández een grote invloed op wat Bergoglio onderricht, inclusief zijn Apostolische Exhortatie Amoris Laetitia. Sandro Magister toonde aan dat verschillende passages van AL gewoon overgenomen werden van eerdere werken van Fernández. Niet onbelangrijk is het feit dat deze geschriften van Fernández, die later deels getransformeerd werden in Amoris Laetitia, diezelfde waren die hem in de eerste plaats in de problemen brachten bij de conservatieve Argentijnse bisschoppen. Sandro Magister schreef in 2016: “Ze gaven aanleiding voor de Congregatie van de Katholieke Educatie om zijn kandidatuur voor de positie van rector van de Katholieke Argentijnse Universiteit te blokkeren. Het is bekend dat hij samen met Bergoglio vocht tegen de ‘conservatieve Argentijnse kerkelijke lobby’.

Een ander belangrijk punt is het boek van Víctor Fernández, ‘Genees me met je mond – de kunst van het kussen‘, gepubliceerd in 1995. In dat boek, verlucht met erotische afbeeldingen, staan verschillende schokkende passages. In juni 2018 nam Fernandez het tot dan toe vrij conservatieve bisdom van La Plata over. Het boek ‘Genees me met je mond – de kunst van het kussen‘ van Mgr. Victor Manuel Fernández is intussen in géén enkele bibliografische lijst van de aartsbisschop meer te vinden. DoofPOT!

Met dank aan onze bron.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"Tucho"alias Victor Mnuel Fernandez ( "Tucho" voor zijn vrienden- en hij heeft er een zeer grote en goed bekende omdat opvallende hoop van) is in Argentiniê bekend als een rosse hond.
Geboren in 1962 in Cordoba (Arg) waar 14 jaar later Bergoglio in verbanning gezet werd, behoort hij tot de postconcilaire seminaristen aldaar, die door hun eigen rosa oriêntering met paradijsevogelgedrag en tapettenmanierenn koketteren- enerzijds tegen de macho-stijl van Argentiniê in, anderzijds uit haat tegen de trouwe conservatieve katholieken (steeds tegen het peronisme gekant) en tegen de deftigheid.
De wilde toeren van Tucho deden niet ondervoor de perversiteiten in het grootseminarie Brugge, voor het grooteseminarie St.-Pölten (de viceregens loopt nu als "whisky-onderpastoor" door het bisdom München en Würzburg), voor het kloosterke Fritzlar (destijds OPraem) en de CPRL.
Daarover zal kerknet nooit berichten en THOMAS weet er ook niets van.
Er zijn echter veel vlamingen naar Argentiniê uitgeweken en daarvan komt doch zeer veel substantiêle informatie :-)
Rosa milieu, onaangepast gedrag, theater om nicht histrionie te schrijven, weinig intelligentie met zeer weinig ideeên- kortom de ideale Bergoglio-replica maar 30 jaar jonger.
"Heel mij met je mond - de kunst van het kussen" werd gedrukt bij de uitgeverij "Lumen" ("Licht"), in bezit van het aartsbisdom Buenos Aires met zwaartepunt op links-moderne brolliteratuur.
Het boek werd hier op kavlaanderen.info reeds voor 10 jaar besproken.
Dat is ook tegen de achtergrond van AIDS, Herpes en apenpokken te zien...
Tucho werd door Bergoglio steeds geprotegeerd.
2007 onderzocht de congregatie vd Geloofsleer het geval- Kard. Gerhard Müller kontroleerde persoonlijk- en Tucho wewrd wegens geloofsafwijkingen streng vermaand.
Bergoglio alias neppaus Franciscus heeft Kard. Müller dan de ezelstamp gegeven... zo van deemoed en vergeving en goedheid en anndere schijnheiligheden meer.
Voor 3 maand is Tucho dan toch teruggekrabbeld (de rosa troep is meestal niet dapper) bij knakkige vragen van een interview en probeerde zich dan te redden met de oudbekende uitspraak van Jef Barzin "dat het destijds van de tijdsgeedt was"....Aiaiaiaiaj

Anoniem zei

Tucho heeft het overgrote deel, wanneerniet het ganse, van de eerste vorm van Amoris laetitia geschreven.
Dat is zeer goed bekend in Italiê omdat Tuch daarvoor 3x de hoofdredakteur van een grote linksliberale krant naar Buenos Aires liet vliegen (ook hier weer de praalzucht van Tucho en natuurlijk is bij al dit nutteloos produceren van uitlaatgassen en bij ozonschadiging hun gelul van respect voor de natuur schijnheilig gezwans)
(Sander Loones kan dit ter harte nenen)
Deze versie van Amoris Laetitia werd dan 4 dagen voor publicatie op bevel van kard. G. Müller terugetrokken, tot grote woede van Bergoglio.
Eigenlijk spijtig omdat anders Bergoglio direct als ketter ontmaskerd zou zijn.

Anoniem zei

3. Nog een substantieel detail:
De meer conservatieve katholieke bisschoppen verzetten zich 2016 ertegen dat Tucho VManuel fernandez rector/kanselier van de Pauselijke Universiteit van Argentiniê zou worden.
Eerstens omdat hij zo persoonlijk el kon pronken met de titel en tegelijketijd de boel naar de vaantjes zou brengen (de uniefs Leuven, Gent en Antwerpen laten groeten).
Veel belangrijker was echter, dat ten allen prijze en het koste wat het koste de geldkas/stichtingskapitaal van deze universiteit weer terugkwam.

inderdaad: de vroegere rector, G. Beegoglio, destijds kardinaal van Buenos Aires, had bij financiêle belageing van het Vaticaan in 2010, 2011,2012 zeer veel geld belegd in het vaticaan. (het ging in totaal om 28 miljoen dollar).
Dit werd in het vaticaan en in het bijzonder bij andere kardinalen positief bermerkt- en 2013 werd bergoglio dan neppaus "wegens zijn zeer grote handigheid met geld".....:-)
Nu ja: 2014 kwam deze wegdrainiage vn kapitaal ontdekt en alles moest onder dwang van de argent. regering terugbetaal worden.
Dat geschiedde dan door de carambolagetruc om kapitaal uit de USA van The Papal Foundation (ook weer tegen de voorschriften van haar stuten) weg te loodsen voor "eigen noden van PFranciscus" en wel zogezegd voor het IDPI (Instituto dermopaica dell'immacollata".
Dat is een (ex)huidkliniek, ook als mafiatransportsluis voor geld van immobiliêntransacties.
Het geld was er na 1,5 jaar nog niet aangekomen...
Sedertdien is Bergolioin de USA overal als berucht beken;
En ter redding der finantiên kwam dan de "geheimagente van het vaticaan" cecilia Marogna en kardinaal Becciu in actie.
Bergolio heeft zeer vele slechte vrienden.

Anoniem zei


"The Papal Foundation" werd opgericht door de poly-pedosexuele en polyhomosexuele USA-kardinaal McCarrick, die daardoor onder paus Johannes Paul2 grote macht verwierf.
Zijn voor het overgrote deel homofiele protégés kwamen in hogere posities in de USA-klerus; velen werden linksmoderne en de facto ketterse bisschoppen.
De activiteiten van de "McCarrick-boys" zijn uitvoerig gedocumenteerd, niet in het minst bij de geweldige hoop gerechtelijke onderzoekingen en veroordelingen.
Het bisdom Brugge in megaformaat.,
(LifeSiteNews, The Remnant, de akten van AB Carlo Maria Viganò).
Bergoglio hield stoer en kppig aan Mccarrick vast tot het bittere einde, zelfs tot na het bittere einde.
Bergoglio reageerde, juist zoals bij zijn reizen naar Chile en Peru, en naar Ierland, zeer teughoudend, te laat en weigerachtigr bij sexueel misbruik door homosexuele priesters.
Overigens juist zoals bij het geval Julio Cesare Grassi in Argentiniê.
Dat was dan wel het Debalzewo van de LGBTQ-vriendelijke neppaus...

In ieder geval: de US-katholieken, en vooral de schenkers van gulle giften (de "doneerders" of donatoren in modern nederlands) werden woedend en sedertdien is die geldbron geblokkeerd, stelt het kerkvolk zich voor het overgrote deel achter de trouwkatholieke bisschoppen, is de pro-homo en voor pedofiel misbruik ongeînteresseerde en verweigerende Cupich, door Bergoglio geprotegeerd en tot kardinaal van Chicago benoemd, geîsoleerd.
De homp-pot staat open en bloot. En Bergoglio zit er tot over zijn oren in.
Tucho ook.
Tucho moest uit Argentiniê verdwijnen omdat er zeer veel bekend is en nog wordt ("omdat er nog veel meer in de sacoche steekt") en hij in een volgend pontificaat waarschijnlijk de eerste op de lijst der te liquiderenden zou zijn :-)



S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------