BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 18 juli 2023

Zondag, 16 juli 2023 | De 'verhinderde zetel' van Paus Benedictus XVI staat nu ook duidelijk in de hemel geschreven: "Benedictus XVI is niet afgetreden"

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu is het ook wetenschappelijk bewezen! Wie het nu nog tegenspreekt, wordt door The Guardian Angel van rechtswege geëxcommuniceerd.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

De excommunicatie van rechtswege (de excommunicatio latae sententiae) wordt automatisch voltrokken op basis van de ernst van het delict of misdrijf. Dit in tegenstelling met de excommunicatie die voltrokken wordt op basis van een uitspraak van het bevoegde bisschoppelijke gezag (de excommunicatio ferendae sententiae). Het is het één of het ander, maar niet alle twee tegelijk zoals u schijnt te suggereren.

Anoniem zei

Toch zeer interessant.
het flauw-plezante commentaar van anoniem 19 juli 2023 om 06:49 (proficiat dat u reeds zo vroeg kavlaanderen.info leest :-) )
Maar aan de andere kant: naar de wetenschapsfilosoof Karl Popper is in de wetenschap een hypothese zo lang als waar aan te zien, tot het tegendeel bewezen is.
Nu: over de omstandigheden en de druksituatie op P. Benedictus XVI wordt steeds mmer bekend.
En de ongerijmdheden waarbij hij plots het van hem vereiste uitvoeren van zijn opdracht niet meer mogelijk zag , inclusief de zeker niet door hem geschreven in schabouwelijk latijn geformuleerde "abdicatie - afkondiging" : daaroverr wordt steeds meer bekend.
De machinaties van de Mafia van St.-Gallen en de aangeslagen psychiatrische toestand van Bergoglio/PFranciscus komen ook steeds meer aan het licht.
Het zou een absoluut mirakel zijn wanneer de personeelsakte van Bergoglio bij de jezuîeten, die hij als eerste ambtshandeling als "paus" direct naar Santa Marta liet brengen, vooraf niet zou gekopieerd zijn ;-)
Zo van "papabile" en zo...
In zover "zit er natuurlijk meer in de sacoche" ...
En de modernisten en PFranciscusadepten kunnen het draaien of keren zoals ze willen: de twijfels aan de berechtigde verkiezing van PFranciscus worden met de dag groter.
De verwarring bij de gelovigen ook.
De taak van de paus bestaat er nu in de eerste plaats uit, verwarring te voorkomen en door woord en actie te bestrijden.
Dat kan van de zotte kuren in domus Santa Marta en de klinkklare onzin van Bergoglio niet gezegd worden.
Zo legt dot eemzaam vliegtuigje met zijn spreukband de vinger in de wonde.
De christelijke luchtmacht ;-)

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik heb me ook al de vraag gesteld of men de 'Declaratio' niet aan Paus Benedictus XVI gedicteerd heeft. Het is inderdaad merkwaardig dat een dergelijke historisch tekst vol fouten staat. Werd die tekst voor Benedictus XVI opgesteld door lieden die het Latijn niet machtig waren? Fouten in een tekst geven aanleiding tot dubbelzinnigheden en bij twijfel is een dergelijk tekst ongeldig. Heeft Benedictus XVI opzettelijk fouten gemaakt of heeft iemand anders een foute tekst aangeleverd?

Feit is wel dat de tekst door Benedictus XVI op zijn minst bewerkt is geweest. O.a. het hele munus-verhaal. Feit is ook, dat indien iemand de tekst heeft gecontroleerd, dat die de fouten niet heeft gezien. Dat zou typisch zijn voor de amateurs van de Maffia van Sankt Gallen of onze Amerikaanse vrienden (Obama-Biden) die het Latijn toch niet zo meester zijn.

De kans is waarschijnlijk dat dit een onderhandelde tekst is geweest. De 'abdicatie' in ruil voor het herstellen van de Swift-connectie. Er moet hierover ook onderhandeld geweest zijn met de Italiaanse staat. Het was immers de centrale bank van Italië (dus Mario Monti) die op 1 januari 2013 alle bankkaartbetalingen in het Vaticaan (door Deutsche Bank Italia) geblokkeerd had vanwege het niet naleven van de EU-waarborgen (dus Herman Van Rompuy en José Manuel Barroso) tegen het witwassen van geld.

Opvallend is dat de Declaratio gegeven is Ex Aedibus Vaticanis, die 10 mensis februarii MMXIII, dus op zondag, 10 februari 2013, maar pas werd voorgelezen op maandag, 11 februari.

Opvallend is ook dat de Vaticaanse diensten een andere tekst gepubliceerd hebben en deze later aangepast hebben. Zij hebben dus in eerste instantie een eerdere versie gepubliceerd.

Anoniem zei

Wanneer Paus Benedictus XVI nooit geldig geabdiceerd heeft: dan is natuurlijk het conclaaf 2013 een nep-conclaaf, niet-waardig en niet geldig geweest.
En dan is ook PFranciscus een nep-paus.
Zijn publiek getoond niet-interesse voor de misbruikte kinderen (lees: voor het overgrote deel jeugdige jongens), zijn langdurige weigering tegen de bestrijding en opruiming van pedofiele daders, zijn verdediging van pedofielen en homfiele sexmaniakken, zijn protegeren en promoveren van deze vieze venten, zijn vervolging van defrige mensen en traditiegetrouwe katholieken: dit is alles niet geldig en behoort niet tot het katholiek geloof.
Dat alles is niet vruchtdragend- fécond- om ZE Msgr. André -Mutien-Joseph Léonard te refereren.
In weinige jaren zal de episode Bergoglio/"PFranciscus" als brol, niet tot het katholicisme behorend, officieel afgestempeld worde.
Een wit (roos) (en indigoblauw: de kleur der peronisten) gekalkt graf.

Anoniem zei

Een zieke verhinderde bisschop van een Nederlands derderangs bisdom heeft zijn vervanging perfekt geregeld.
Welke regeling had Ratzinger in al zijn wijsheid getroffen naar aanleiding van zijn verhindering?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik denk niet dat het Witte Huis in DC zich bemoeit met de opvolging van de bisschop van Roermond.

Anoniem zei

Typisch voor de noordbelgische bastaardkerkadepten: zeer korte azijnzuurpssige bemerkingen en dan ook nog dom (anoniem 22 juli 2023 om 19;01)

1. " Een zieke verhinderde bisscho": Bij Z.Em.Bisschop van Roermond werd reeds voor enige jaren een hersentumor gediagnosticeerd met een totaal ongewis verloop.
De aandoening werd zonder schroom of doofpotting openlijk bekendgegeven; en al het noodzakelijke gedaan om het bisdom verder goed te besturen.
"Vervangen" wordt daar niets.
In de Katholieke Kerk is het normalerwijze meestal het voorrecht, de taak, de opgave van de (echte) paus om voor een bisdom bisschoppen te benoemen.
2020 verdween plots en voor zeer lange tijd Jef DeKesel uit de circulatie- zeer mysterieus. Alles werd verzwegen en gedoofpot, buiten de bemerking "dat hij geen corona had" (alsof Influenza, malaria, Chikungunya of Lues iets aan de zaak zouden veranderen).
Toen plots AIDS als hypothese opdook (bij de levensloop vd LGBTQ-affiene Jef inderdaad mogelijk) kwam plots dikdarmkanker naar boven.
Van goede organisatie gesproken: op kerknet was niks te vinden.
Prutsende klunsen zoals steeds.
2. Roermond is geen "derderangsbisdom": het is één van de belangrijkste bisdoomen van Nederland, ook nog recht conservatief, met veel christelijk leven en veel katholieke humus, daarenboven aangrenzend aan Duitsland en hier grensoverschrijdend ook in de gregorianiek aan verbonden.
Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt en het vicariaat Brussel zijn nul darrentegen ("honderdduizendste rang...)
3. ZH Paus Benedictus XVI / ZE JosephCardRatzinger was zeer wijs. Dat hebben zijn grootste tegenstanders steeds toegegeven.
Het maakt de noordbelgische bastaardkerkers niet sympathieker, dat azijnzurig te bemerken.
P. Benedictus XVI heeft hier in totale strijd tegen de Antichrist en de daarmee gepaard gaande mainstream en verdrukking niet gecapituleerd, maar in overeenstemming met diepste vroomheid het "In te confido" verwekelijkt, en alles in de handen van God gelegd.
Dat is zuiver Godsvertrouwen- em hij heeft dit gedaan, wetend en betrouwend dat anderen, jonger, gezonder, uit harder hout gesneden, de kastanjes uit het vuur zullen halen ;-)
R.I.P.
In te speravi- non confundar in aeternum
.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------