BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 24 januari 2019

Etienne Vermeersch, de Westvlaamse Jezuïet die Vlaanderen van het Katholieke Geloof beroofde, pleegde vrijdag l.l. uit wanhoop euthanasie



De tragiek van deze man is, dat hoe succesvoller hij werd,
des te irelevanter zijn perverse 'boodschap' werd,
aangezien steeds minder mensen geïnteresseerd waren.

Zijn pleidooi voor abortus en euthanasie werd ingegeven door

het criminele malthusiaans gedachtegoed dat hij aanhing.

De daad van euthanasie, die neerkomt op zelfmoord,

is de ultieme daad van rebellie tegenover God.

Het gevolg is automatische excommunicatie en hel.


Intussen lacht de duivel met de primitieve 'filosofie' van Vermeersch.

Niet Vermeersch bedacht deze 'filosofie',
maar het was de duivel zélf die hem die influisterde,
terwijl de duivel wist dat ie loog.

In het leven weigerde Vermeersch om voor God te buigen.
Nu is het de dood die hem plooide.
De dood die niet het einde is.

De dood is het einde van de pelgrimstocht van de mens op aarde,
het einde van de tijd van genade en barmhartigheid die God hem schenkt
om zijn aardse leven te verwezenlijken of te verprutsen
en het moment om over zijn uiteindelijke bestemming te beslissen.  



6 opmerkingen:

Anoniem zei

Etienne Vermeersch: de kampioen van de vlaamse teloorgang.

Ooit jezuîet, nota bene uit westvlaanderen;
na een goede vorming dan zijn kap (nu ja, de jezuîeten droegen alleen maar een soutane) over de haag gesmeten, atheîst geworden, daarmee overal als een paradijsvogel trots rondparaderend
(alsof het verlies van het geloof zo'n formidabele daad zou zijn- als men de plant in de bloempot niet giet, gaat hij toch ook kapot)...
De zogezegd "slimste mens van Vlaanderen" (voor de BRT en de navolgtelevisiestations mag dat gegolden hebben): pfff...

Dé grote grandioze daad van Vermeersch was echter zijn interventie bij de detonering van het VanGheluweschandaal en het publiek worden van de nneel-tapes.
Vermeeersch rijgde de dikke en zeverende Danneels coram publico voor de televisie en de radio aan zijn bajonet, door de harde woorden van Onze Heer Jezus Christus over de molensteen aan de hals en het dumpen in de zee te citeren.
De noordbelgische Danneelsbrigade is dat nooit meer te boven gekomen.
En nu komt het beste:
Het was Etienne Vermeersch zelf, die in zijn rol van rector van de Rijksuniversiteit Gent de grote aula van de universiteit ter beschikking stelde van het socialistische homostudentencollectief "De rooie vlinder" en wel voor het duidelijk pedofiele stuk "Snoepjes".
Speelde zich af in de tweede helft vann de jaren '90 en lokte zeer veel duidelijk protest uit van de vlaamsnationalen.
(Uitvoerig destijds beschreven in het 't Pallieterke")
In de toptijden van de pedofiliepromotie in Vlaanderen (Affaire Jef Barzin, Roeach 3, "Anneke", Tordale, de "Broeders van Liefde") deed deze Vermeersch goed mee met de profeten van de pedofilie en 15 jaar later schold hij diezelfde typen uit.
Schijnheiligheid op en top.

En Bergoglio/bastaard"paus" Franciscus stond steeds bij Vermeersch op een goed blaadje, waarbij overigens nooit iets gezegd werd over diens peronistische verleden en zijn "teologia del pueblo".

"Waer is de ouderen fierheyt nu ghebleven?"

Anoniem zei

de zot, de dwaas,de man die dacht dat HIJ "God" was ,is dood

niet alleen uw lichaam is dood, maar gij zijt dood en zelfs uw ziel is dood

Over U zou zelfs Jezus gezegd hebben " laat de doden de doden begraven"


wees vervloekt gij dwaas , ontelbare idioten zijn door uw dwaze goddeloze denken
negatief beinvloed geweest, ze waren al dwazen die geen respect voor God en Gebod hadden, gij hebt hen nog dieper in hun ongeloof geduwd in plaats van hen HOOP te geven
dat God INDERDAAD bestaat

dat God van ons verwacht dat we het LEVEN respecteren en niet zoals gij monster gedaan hebt gepleit voor de moord op de ongeboren dutskes die geen verdediging kennen maar platgewalst worden door puur egoisme

de woorden van mijn brave heilige Moederke op het einde van haar leven in 2011
over abortus

" dat is het grootste kwaad dat er is, want dat is een onschuldig kiendje dat zich niet kan weren
ze moesten branden in de hel, ze moesten met hen doen hetgeen ze met dat kiendje doen"
wijze woorden van een vrouw met een heel groot geloof in de goedheid van God,maar
OOK in de ongenadige wraak van God zodat onrecht gewroken wordt
God laat niet met zich spotten vermeersch !!!!!! maar gij hebt hem gans uw leven uitgedaagd

hoogmoed en dwaasheid was uw leven vermeersch, eigenwaan en populisme, in dienst van de satan hebt ge gestaan een man die eens ambieerde pater te worden
nu ligt uw vuile lijk in de kist, of waarschijnlijk reeds verbrand tot stof en as
uw ziel door God reeds geoordeeld
ik hoop van harte, van harte dat God zal wreken voor elk ongeboren kind dat vermoord is door uw negatieve promotie van absoluut kwaad, het grootste kwaad tegen God zelf
en dat HUN BLOED over U komt tot in de eeuwigheid der eeuwigheid Amen

guido

Anoniem zei

Wij moeten bidden en hopen dat God toch nog zijn ziel kan redden. Grote schuld ligt echter ook bij de modernistische kerk, die het sinds het tweede Vaticaans Concilie vertikt om zich te buigen over de teloorgang van de catechese. Een hoofdinspecteur godsdienst die zegt dat het niet meer aankomt op het redden van de ziel verloochent zijn hoofdopdracht en is er misschien erger aan toe dan Vermeersch.
Het is meer dan ooit tijd dat de autoriteiten in onze Vlaamse kerk beginnen te luisteren naar de kritiek van de traditionalisten op de modernisten. Ook in Leuven moet men de gehele kerkelijke traditie met respect bestuderen.

Paulus

Anoniem zei

Domme respectloze mensen. En ik die dacht dat normaal enkel God mocht oordelen over de ziel van de doden volgens de leer. En dat God Liefde is. En dat vergiffenis altijd cruciaal is. Wel beide deugden ontbreken dramatisch in jullie redevoeringen. Ik ben beschaamd in de mensheid dat er nog steeds zulke dwazen als jullie als laatste schimmen uit de Middeleeuwen ronddwalen op onze aardbol.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Wij oordelen niet over de ziel van Vermeersch. Dat oordeel is aan God.

Wij oordelen wél over de woorden en de daden van Vermeersch. En wij moeten daar over oordelen, omdat wij steeds een onderscheid moeten maken tussen goed en kwaad.

De woorden en daden van Vermeersch zijn intrinsiek kwaad. Wij moeten ons daar als gelovigen tegen afzetten en zijn woorden en daden publiekelijk veroordelen omdat hij privé nooit heeft willen luisteren naar broederlijke raad en terechtwijzingen.

Het is een beetje makkelijk om na 60 jaar oorlog van Vermeersch tegenover God, dat je dan plots afkomt met "God is liefde".

God is inderdaad liefde, maar is ook absoluut rechtvaardig. God veroordeelt de zonde en straft de zondaar die niet tot inkeer wil komen.

Door zijn euthanasie die neerkomt op zelfmoord, heeft Vermeersch definitief de uitgestoken hand van God afgewezen en heeft zij zélf voor de definitieve excommunicatie uit de Kerk gekozen.

Het komt er dus op neer, dat Vermeersch niet gered wilde worden en dat is een zonde tégen de Heilige Geest die niet vergeven kan worden.

Met zijn euthanasie heeft Vermeersch zélf voor de hel gekozen heeft.

Uw opmerking over 'dwazen uit de Middeleeuwen' is terecht. Maar, de oorlog van Vermeersch tégen het Christendom heeft wel de massale import van moslims in Vlaanderen vergemakkelijkt.

Wanneer over enkele jaren hier de Shari'a zal worden ingevoerd, zal u nog met véél heimwee terugdenken aan de Katholieke Middeleeuwen.

Wij wensen u alvast véél sterkte.

Anoniem zei

Aan anoniem 25 januari 2019 om 20:55

In mijn posting van 24 januari 2019 om 20:45 heb ik over de ziel van Vermeersch niets geschreven.
En zowel zijn luidruchtige interveie tegen Danneels en VanGheluwe 2010 als ook zijn afschuwelijke daad als rector dee Uiversiteit Gent met het stuk "Snoepjes" van het socialistische studentencollectief "De roie vlinder" is spijtig genoeg waar van a tot z.
Voor zo iemand kan ik geen respect hebben, al ziet de VanGheluer-fanclub dat natuurlijk anders.
Zeer dom van U deze zaken niet te kennen of niet te willen waarnemen: er is derstdie meer als genoeg miserie ontstaan door pedofiel misbruik.
En schijnheiligheid in Vlaanderen was en is er meer dan genoeg.

God is liefde: nu ja, in het oudgrieks "charis", de aanmoedige zelfevergeten en kuise liefde- niet de "Eroos", de sexuele stormachtige liefde. Pater Emiel DeStrijcker SJ, die zowel aan Vermeersch als aan Liudo Abicht (alletwee weggelopen jezuîeten) onderwijs gegeven heeft, heeft dat zo ook klaar gezegd en geschreven.
U produceert weer de totale oppervlakkige en zinvervalsende mantra's van de noordbelgische bastaardkerk.
Breng dan toch eindelijk eens een beetje kwaliteit!
En wat betreft "vergiffenis is cruciaal":
Onze Heer Jezus Christus heeft door Zijn dood aan het kruis de doem van de erfzonde weggenomen, en wel plaatsvervangend voor ons allen.
In de biecht worden de zonden vergeven, en wel bij totaal oprecht berouw (niet: partieel) met terugkeer op het rechte pad en doen van het goede.
De vergiffenis kan niet en nooit afgedwongen worden: ze is gratis, gratuit- een geschenk van God.
En uw latste zin versta ik niet goed:waarom de middeleeuwen daar plots een hoofdletter krijgen, is onklaar;
en de hele zin zit vol emoties (beschaamd, dwazen, schimmen uit de Middeleeuwen, ronddwalen)
Klaarblijkelijk bent u zeer gefrustreerd.
Ik versta U: nadat Danneels, VanGheluwe, DeKesel, Flamez en zovele andere bietekwieten (niet in het minst Bergoglio alias "paus" Franciscus) hier op kavlaanderen.blogspot in hun hemd gezet werden, en U als daders hier "dwazen als laatste schimmen uit de Middeleeuwen" beschrijft (vroeger schreef een criticaster ook van "drie man en een paardekop"):
werkelijk, deze typen moeten dan wel werkelijk geweldige slachtrossen à le Willem van Saefthinghe zijn, weinige maar uiterst moedige en ervaren soldaten voor het geloof.

Adelante la fe!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------