BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 15 mei 2023

BREAKING: Op 13 Mei 2023 - op de Dag van Onze-Lieve-Vrouw van Fatima - was er de eerste, enorme, nucleaire 'Mushroom'-explosie in Khmelnytskyi, Oekraïne

Russische aanval op Oekraïens munitiedepot vernietigt Britse tankgranaten met 'verarmd uranium' | De enorme explosies verspreiden radioactieve deeltjes in de atmosfeer die ook naar West-Europa waaien | Gammastralingspiek gedetecteerd in de Khmelnytskyi-regio, die grote paniek onder de bevolking veroorzaakt


4 opmerkingen:

Anoniem zei

De explosie vond plaats in een atoombunker met 3 meter dikke betonwanden.
Opgeslagen waren door Grootbritanniê geleverde granaten met zware uraanversterkte spits.
Het was overigens geen drone; hier werd door het russische strategische bommenwerperscommando van de Kaspische Zee (dat is één van de belangrijkste én zwaarste gevechtseenheden van de nuleaire grootmacht Rusland) een ultrasnelle pantserbrekende raket uiterst nauwkeurig doeltreffend ingezet.
Enorm hoge temperatuurontwikkeling, paddestoelwolk.
Ter plekke lichte wind uit alle richtingen, de fallout lokaal in ca. 400 km² rond Chmelnitzki.
Het overgrote deel van de britse munitie voor het "contraoffensief" weg.
DE lokale bevolking met vermeerde straling en vooral met giftig uraanstof.
Chmelnitzki ligt aan het kruispunt van de rivier Bug met de verbindingsweg (Westen-Ternopil-verder naar Dnjeprpetrowsk/Pavlograd/Zaporozhe en dan naar Kramatorsk/Donetzk)
Over deze bij het "contraoffensief" zo belangrijke aanvoerlijn kan men nu wel een kruis maken.
De USA zwijgen over het hele geval (die bezitten ook een strategisch bommenwerperscommando).
Westeuropa kijkt weg en is meer aan de Eurosong-competitie geînteresseerd.
En de oekraîense bevolking is verplicht iedere dag de onzin van Selensky te beluisteren...

Anoniem zei

Intussen worden er steeds meer meldingen en ook video-opnames van deze explosie gepubliceerd.
Ze werd op 18 mei 2023 ook duidelijk beschreven door de spreker van het russische ministerie van landsverdediging Ge. Igor Konaschenko.
De hitte en de giftige atmosfeer in de bunkerrest was zo groot, dat er vanbinnen niets overbleef- en er speciale blusrobots moesten ingezet worden (anti-NBC om het in het jargon van het belgisch leger te zeggen).
Speciale patrouilles van het oekraîens leger, normalerwijze in de directe omgeving van de kleine atoomcentrales aldaar, lopen nu eensklaps in Chmelmitzki zeer ver van hun oosronkelijke plaats van inzet rond, en wel zeer verspreid om metingen te doen.
Het weer is koud met zachte oostwind.
De ganse stof- en rookwolk drijft naar het westen en heeft intussen de poolse grens overschreden.
Officiêle reactie van de Oekraîene: niks.
Aan poolse kant ( en onder hoffelijk gesprek met China) wordt intussen de optie overlegd, "het conflict in het huidige stellingverloop vast te vriezen" zoals met he Koraconflict, vroeger Vietnam, het Nabije-Oosten-conflict.
Zerr goed te verstaan omdat uranium een zeer giftig zwaar metaal is.
Hier ziet men weer eens de tale schijnheiligheid en de amoraliteit van de groene ecolo-socialisten: een supertoxische GAU en alles doodzwijgen.
Militair ook een uppercut tegen Grootbritanniê: de opgeslagen uraanontrijkte munitie waren pantsergranaten voor de geleverde britse Challengertanks.

Anoniem zei

Op dinsdag 16 mei om 02:06 werd vlakbij de hoofdstad Kiev een door deUSA geleverde (en ook belande- men make zich geen illusies) door een russische super-ultrahoogsnelheidsraket type Kinshal vernietigd.
Het US-amerikaanse patriotsysteem is het laatste technische snufje van de NATO qua luchtverdediging. Dat is de centrale basis van de hele luchtafweer van de NATO (let wel: de NATO, Westeuropa-Amerika; vergeet hier de Oekraîene).
En daarentegenover de nieuwste raket van russische makelij.
0-1 met Knock-out.
Nu staat zo'n patriotsysteem niet op de wei als een zwartbonte friese koe.
Ze wordt zorgvuldig verstopt, zeer goed verdedigd met andere systemen, en ze is constant bezig de vijand te verwarren.
Zer duur: 1 raket kost tussen de 4 en 5 miljoen dollar, en het raketsysteem zelf 500 miljoen dollar.
Op de 2e kleine videofilm ziet men hoe het patriotsystemm zich eerst weert door typisch vertikaal te schieten (klaarblijkelijk zijn zeer veel laagvliegende dronen ongemwrkt doorgekommen en vallen nu vertikaal aan): er worden daar ca. 30 patriotraketten afgeschoten, dwz ongeveer 150 miljoen dollar.
En dan is alles stil- de manschappen ter plekke hebben dan wel vermoed en ook gemerkt, dat er iets anders op komst was- en het grote licht.
Point final.
de manschappen alle dood en het US-Patriotsysteem weggeknokt.
500 miljoen dollar ook weg.
Op één minuut tijd werd er 650 miljoen dollar verbrand- en de hele luchtverdediging van het westen moet herdacht worden...
De USA geleid door (of lijdend aan) Pres. Joe Biden met cerebrovasculaire insufficiêntie, de superprutsende Ursula vd Leyen in de EU (ze liet het geld van de Bundeswehr afvloeien naar Consultancy-bureaus waar haar eigen kinderen vette prees introkken), de "geldverbrandende"(Agustaschandaal) en hysterische Zot Franky VandenBroucke en de militaire bisschop Jef de Kesel in Belgiê, de zotte Selensky in de Oekraîene: dat zijn wel geweldige geallieerden...
Quos deus perdere vult, prius dementat
La Libre Belgique probeert nu intussen China tegen Indiê uit te spelen (19 mei 2023), maar in Indiê wordt intussen zeer geînteresseerd naar deze videofilmpjes gekeken (ook van de Hindustan Times)
(Die heeft overigens veel meer kwaliteit dan "Het Laatste Nieuws" ;-)

Anoniem zei

De westerse media hebben intussen zoveel desinformatie en niet-informatie geproduceerd, dat ze zelf niet meer weten hoe het ervoor staat.
Vandaag hedenmiddag 21 mei om 14.00 publiceerde La Libre Belgique nog volop artikels dat Bakhmut/Artjomovsk nog door oekraîense troepen gehouden werd en dat er ten noorden en ten zuiden contraoffensieve acties plaatsvonden.
Daartegenover had Prigoschin (Wagner-firma) voor 48 uur reeds de totale verovering gemeld, en 24 uur larter eveneens het russische leger.
En op de G/-conferentie, waar Selensky bij zijn tingeltangel door de hele wereld ook beland is, antwoordde de oekraîense president op een concrete journalistenvraag, of Bakhmut nu gevallen was: "Ik denk van niet".
Dat werd dan weinig later door tzijn staf als "misverstaanbare uitspraak" betiteld (kennen we van Jef de Kesel) het is natuurlijk allemaal andrs enz. enz.
Een catastrofe: Selensky stuurde tot voor 5 dagen nog troepen naar Bakhmu, ipv die strategish oninteressante stad te verlaten.
Uiteindelijk was er ook geen communicatie met Kiev nog mogelijk.
Goede landkaarten (officieel- van het westen) toonden vorige week reeds hoe russische troepen te noorden en ten zuiden 20 km westelijk van Bakhmut/Artjomovsk voorgerukt waren.
De enige kleine verbindingsweg via Krassy Jar lag onder artillerievuur.
Het oekraîense front is in twee gespleten: ten noorde Kramatorsk, Slowjansk en Kupjansk; en in het zuiden is de weg naar Pokrowsk en verder naar Zaporosche vrij en zit het oekraîens leger, verzameld voor het grote contraoffensief, gekneld bij Wolnowacha en ten noorden Huljapole.
Arme oekraîe nse soldaten.De zoveelste nederlaag zonder nut voor hen en alleen maar voor een illusoir voordeel van de westelijke mainstream.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------