BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 13 mei 2023

KAVlaanderen veroordeelt de ontvangst van Zelensky door Bergoglio

Bergoglio en Zelensky spotten - op 13 mei - met Onze-Lieve-Vrouw van Fátima

Ondanks Bergoglio is het Vaticaan nog steeds NIET de pastorie van het Witte Huis!

Bergoglio de Apostaat: Hofnar van de Deep State























“Rome zal het geloof verliezen en zetel worden van de antichrist”


BERICHT UIT LA SALETTE - 1846

Maria’s woorden:

1. “Melanie, wat ik je nu ga zeggen zal niet altijd geheim blijven; je kunt het in 1858 publiek maken.
2. De priesters, de plaatsvervangers van mijn Zoon, de priesters zijn door hun slecht leven, door hun oneerbiedigheden en hun goddeloosheid bij het vieren van de heilige geheimen, door hun liefde voor geld, hun zucht naar eer en genot, de priesters zijn riolen van onzuiverheid geworden. Ja, de priesters vragen om wraak en de wraak hangt hun boven het hoofd. Wee de priesters en de aan God toegewijde personen die door hun trouweloosheden en hun slechte leven opnieuw mijn Zoon kruisigen! De zonden van de aan God toegewijde personen schreeuwen ten Hemel en roepen de wraak af. En ziehier de wraak voor hun deuren, want er is niemand meer om medelijden en vergeving af te smeken voor het volk; er zijn geen edele zielen meer, er is niemand meer die waardig is om het onbevlekte Slachtoffer aan de Eeuwige Vader aan te bieden ten gunste van de wereld.
3. God gaat slaan op een manier zonder weerga.
4. Wee de bewoners der aarde! God gaat zijn toorn uitputten, en niemand kan zich onttrekken aan zoveel gesels tegelijk.
5. De hoofden, de leiders van het volk van God, hebben het gebed en de boete verwaarloosd, en de duivel heeft hun verstand verduisterd. Zij zijn dwaalsterren geworden, de oude duivel zal ze met zijn staart meeslepen om ze te doen vergaan. God zal het oude serpent toestaan verdeeldheid te brengen onder de heersenden, in alle gemeenschappen en in alle gezinnen; men zal aan fysieke en morele ziekten lijden. God zal de mensen aan zichzelf overlaten en zal gesels zenden die elkaar langer dan vijfendertig jaar zullen opvolgen.
6. De gemeenschap staat aan de vooravond van de allerverschrikkelijkste geselingen en de allergrootste gebeurtenissen. Ge kunt er op rekenen met een ijzeren roede gegeseld te worden en de kelk van Gods toorn te drinken.
...
33. Dit is de tijd; de afgrond opent zich. Zie: de koning der koningen van de duisternissen. Hier is het beest met zijne dienaren, dat zich de redder der wereld noemt. Hij zal zich hoogmoedig in de lucht verheffen om tot aan de hemel te stijgen; hij zal gewurgd worden door de adem van de Aartsengel Michaël. Hij zal vallen en de aarde, die sedert drie dagen in voortdurende bewegingen zal zijn, zal haar vurige schoot openen; hij zal voor eeuwig met al de zijnen gestort worden in de eeuwige afgronden der hel. Dan zullen het water en het vuur de aarde zuiveren en alle werken van de hoogmoed der mensen verslinden en alles zal vernieuwd zijn: God zal gediend en verheerlijkt worden.”

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook goed om weten:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Onze-Lieve-Vrouw_van_La_Salette

Anoniem zei

Zoals te verwachten was, is het gesprek van Selenskye met Bergoglio/neppaus "Franciscus" trots veel mediale heisa op niks uitgedraaid.
Het kan ook niet anders.
Selensky en Bergoglio zijn alletwee geweldige narcisten en willen steeds en vooral voor groot publiek in het centrum van de belangstelling staan.
En ze verdragen daar geen concurrenten.
Selensky, ex-toneelspeler in een cabaret, speelt gelemaal de US-amerikaaanse viool en slijmt zich bij alle westeuropese regeringen door.
Zijn inzet voor de geûnieerde katholieke oekraîeners en voor het christelijk geloof was en is nul.
Zijn enig punt van belang op dat gebied is zijn vervolging van de orthodoxe aanhangers van het patriarchaat van Moskou. (En passant: de Karlsprijs van Aken werd uigereikt aan Selensky en "het oekraîense volk", waarmee dan indirect de daar oorspronkelijk sedert eeuwen wonende russen (ca. 8 miljoen mensen) als staatsvijanden en collaborateurs afgestempeld worden; en dan te zwijgen over de 12 miljoen bijkomende "oekraîeners" die wel 2 russisch maar geen oekraîens spreken)( nu AUB niet denken aan "De tael is gansch het volk" van de vlaaamse beweging)(wordt ook in de brollerige "canon van Vlaanderen" nier vermeld).
En Bergoglio is natuurlijk van huize uit een echte peronist: zoals alle zuidamerikanen en vooral de fascistische geledingen aldaar met zeer weinig sympathie voor het westen en de aanhangers van het westen.
De Guarda do Hierro sympathiseerde met Franco, en 1966 verband uit Argentiniê kwam ze dan in Spanje terecht.
De enige intensieve contacten met de US had Bergoglio 1976 ff. toen goede bekenden van hem bij de Operatie Condor (CIA- geleide contraoperatie tegen marxisten en vrijzinnige rebellen in Zuidamerika) zeer actief en interactief waren. Bergoglio als kanselier van een pauselijke universiteit aldaar liet ook nog een eredoctoraat aan een beruchte en zeer actieve militaire oppercommandeur uitreiken.
Bergoglio wilsteeds de eerste viool spelen en wil de anderen instrumentaliseren en voor alles andere: zelf niet geînstrumentaliseerd worden.
Het - overigens lange (3/4 uur) gesprek eindigde dan ook zonder concreet resultaat: Selenskye speelde zijn intusssen moegehoorde fonoplaatklaagzang af en Bergoglio wou de grote neutrale vredesstichter spelen.
Het knettergekke kerknet wordt er nog zotter door ;-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------