BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 12 december 2021

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò: "De volle straten en pleinen in Italië en elders in Europa tonen het bestaan ​​van een sterke en bewuste Christelijke mensheid aan!"

Aartsbisschop Viganò zegent en beschermt op spirituele wijze de vele demonstranten die massaal de straten en pleinen bevolken, die zich verzetten tégen de Covid-pas en tégen de verplichte vaccinatie, maar die door de Macht worden belasterd en afgeschilderd als zijnde "terroristen". Mgr. Viganò zegt: "Het duivelse project van de Great Reset wordt moedig en effectief bestreden door de duizenden mensen die zich niet hebben laten manipuleren door het mediagif en die niet bezweken zijn voor de leugenachtige woorden van politici en vele 'geestelijken' die enkel de macht van het kwade dienen."


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vandaag maandag 13 december 2021 verscheen op de duitstalige internetuitgave van SputnikNews (www.sna.de) een groot artikel met een vlijmend-scherpe kritiek aan de corona-waanzin.
(Interview aan het St.-Bomifatiusblatt in Oostenrijk)
Ook met een Youtube-film.
Zeer veel bekeken, zeer veel ondersteund, zeer goed gefundeerd.
Het Vaticaan zwijgt, de duitse bisschopsconferentie roept alleen op om zich te laten vaccineren (waarom nu wel Comirnaty in hun evangelie staat en niet SputnikV en Sinovac, mag Joost weten)
In Saksen wil de schaapachtige Ministerpresident intussen Telegram afschaffen...

Anoniem zei

Telegram is toch zo niet meer van deze eeuw. Politici klagen alleen over Telegram omdat ze er geen ander kennen en natuurlijk omdat de developers Russisch zijn met data centra in de Emiraten. Wat is er nu 'secure' aan een app die niet eens een VPN gebruikt? Signal en Keybase zijn veel beter. Satelliet telefoons zijn nog beter. Met de prijs van een satelliet telefoon niet veel duurder dan een top of the range GSM en kost van gesprekken niet zo heel veel duurder dan standaard GSM contracten, zijn satelliet telefoons een alternatief voor iedereen die niet afgeluisterd wil worden.

Dan heb je Dust, Cryptovisor of Echo. Dat zijn messaging apps die op block chain technologie gebasseerd zijn. Die gebruiken niet eens een gecentraliseerde server die gemakkelijk geblokkeerd, gecensureerd of gebombardeerd kunnen worden.

Maar nee hoor, laten we onze tijd verdoen met het blokkeren van Telegram. Het klinkt zo dom, zo vorige eeuw en een bewijs dat ze geen flauw benul hebben waar ze over praten.

De block chain apps gaan in de komende jaren de ondergang van Google betekenen.
Wacht maar. Stel je voor indien je naar muziek streaming kan luisteren via een block chain? Hoe veel bedrijven die momenteel biljoenen waard zijn zullen er dan verdwijnen ?

In de wereld van morgen is er geen plaats voor gecentraliseerde bedrijven en zeker geen plaats voor gecentraliseerde overheden. Maar in Zuid-Duitsland en Oostenrijk menen ze nog altijd dat het begin jaren 1930 is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------