BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 9 februari 2022

Het mysterie aangaande het vermeende overlijden van Luc Montagnier... De Nobelprijs voor Geneeskunde 2008 werd kennelijk slachtoffer van een 'death hoax'
























Het valse nieuws aangaande het overlijden van de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2008, dat woensdagmiddag op Twitter werd verspreid, veroorzaakte een ongekende media-storm.

Geen paniek, Luc Montagnier leeft nog steeds.


De entourage van Professor Montagnier zou het overlijden van de wetenschapper "formeel hebben ontkend".

De valse informatie werd overgenomen door een paar radiostations en vervolgens door de media over de hele wereld. Pas woensdag laat in de avond zou de woordvoerder van de wetenschapper een beknopt persbericht hebben verspreid waarin "formeel het overlijden van Luc Montagnier wordt ontkend".

Luc Montagnier is vooral bekend geworden door zijn ontdekking en isolering in 1983 van het Human Immunodeficiency Virus (HIV). Voor deze ontdekking ontving hij in 1986 de Lasker-DeBakey Clinical Medical Research Award, in 1994 de Dr. A.H. Heinekenprijs voor de geneeskunde en in 2008 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Daarnaast werd hij in 2004 opgenomen in de National Inventors Hall of Fame.

In 2020 poneerde Montagnier dat SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, door de mens is gemaakt in een laboratorium. Volgens Montagnier is de "aanwezigheid van elementen van HIV en de kiem van malaria in het genoom van het coronavirus hoogst verdacht en kunnen de kenmerken van het virus niet op natuurlijke wijze zijn ontstaan". Tijdens de corona-pandemie sprak Montagnier herhaaldelijk zijn bezorgdheid uit over massavaccinatie. Zijn idee was dat dit mutaties juist stimuleert en bij besmetting na vaccinatie tot heftigere ziekteverschijnselen zal leiden (ADE).

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------