BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 5 februari 2022

BREAKING / SCHOKKEND: Het Belgische regime geeft nu al 400 vaccinatiedoden toe na corona-vaccinatie en 39.000 bijwerkingen waarvan 32% zéér ernstig

Waarschijnlijk ligt het aantal vaccinatiedoden minstens 10 x hoger!


















Elk land heeft een officieel meldpunt voor bijwerkingen van geneesmiddelen. In ons land is dat het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) en in Nederland bijvoorbeeld het bijwerkingencentrum Lareb. Ook de Europese Unie beschikt over zo’n meldpunt, EudraVigilance. Via zulke meldpunten kunnen gezondheidsinstellingen monitoren hoe frequent bepaalde bijwerkingen voorkomen.

In ons land kwamen er tot nu toe bijna 39.000 meldingen van vermoedelijke bijwerkingen na coronavaccinatie binnen bij het FAGG. "Dat is het meest recente cijfer tot en met 3 februari", laat woordvoerder Ann Eeckhout weten. In vergelijking met andere geneesmiddelen ligt dat aantal hier hoger.

Van de Belgische meldingen over coronavaccins wordt 61 procent als niet-ernstig omschreven, zoals koorts, spierpijn, onwel voelen en reacties ter hoogte van de injectieplaats. "Dit zijn normale reacties die wijzen op de activatie van het immuunsysteem. Ze verdwijnen meestal na enkele dagen", zegt het FAGG.

Daarnaast is 32 procent wel ernstig, omdat mensen even arbeidsongeschikt waren of hun huis niet uit konden door bijvoorbeeld koorts of spierpijn.

De zeer ernstige meldingen komen beperkt voor. Het gaat bijvoorbeeld om ziekenhuisopnames na vaccinatie (4 procent), en minder dan 1 procent van de meldingen gaat om een overlijden.

Bron: vrtNWS

In tegenstelling tot de propaganda van het Belgische regime, is het allang zonneklaar, dat de corona-vaccins niet effectief en niet veilig zijn!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vier weken geleden heeft de voorzitter van de raad van bestuur van OneAmerica – een van de grotere levensverzekeraar in de VS – CEO Scott Davison - meegedeeld dat er een stevige stijging is in mortaliteit in de leeftijdsgroep 19-65 jaar, sinds de vaccinatiedrang en dwang begonnen is – sinds tweede helft 2021 dus. Scott Davidson spreekt over een 40% toename in mortaliteit vergeleken met de pre-covid periode. (Terwijl het overgrote deel van overlijdens niet aan Covid toegeschreven is)

Is de oversterfte ten gevolge van de vaccins, of ten gevolge van een gebrek aan gezondheidszorg door het uitstellen diagnoses en van niet-essentiële behandelingen?

Wel… het indirect bewijs, de anekdotes, onvolledige en niet-gerefereerde geruchten dat de vaccins zouden doden, begint nu wel in de actuariële data door te dringen; en ze bevestigen de vermoedens.

En eerlijkheidshalve, Pfizer geeft dit zelf ook toe. 1 op 10.000 prikken leidt tot een hartspierontsteking volgens Pfizer. Op een bevolking van 10,000,000 zijn er dat een heel aantal die je bij de sterfte van een leeftijdgroep mag tellen, die normaal niet sterven.

Het is niet alleen OneAmerica die de toename ziet, ook fund manager Ed Dowd van BlackRock Inc. ziet hetzelfde;

(1) ondanks vaccinatie steeg de mortaliteit in 2021 vergeleken met 2020. (2) de piek zit in de leeftijdsgroep 18-65 jaar, en de piek in mortaliteit viel samen met de piek in de tweede prik (3de kwartaal 2021 – specifiek voor de VS) toen het aantal Covid doden bijzonder laag was. (4) Dowd merkt ook op dat volgens de Lincoln National Death Claims, de sterfte voor de leeftijdsgroep 13,7% gestegen is in 2021 ( herinner je; OneAmerica beweert 40% ) vergeleken met 2020, maar deze steeg in het derde kwartaal van 2021 met 57% ( samenvallend in de piek in tweede prik ) vergeleken met derde kwartaal 2020 (5) hoe jonger, hoe hoger de sterfte met een verdubbeling van de sterfte in de leeftijdsgroep 18 tot 45 in het derde kwartaal van 2021 vergeleken met het derde kwartaaal 2020.

Ook financiële verzekeraar Unum heeft verleden dinsdag een stijging gerapporteerd van 9% in het verschil tussen uitbetaalde levensverzekeringen, versus de geïnde premiums. Specifiek zijn de uitbetalingen in 2021 met 17,4% gestegen vergeleken met 2020. Dit vertaalt zich als volgt in de winstmarge van Unum; 2019: $266 miljoen winst. 2020: $82 miljoen winst. 2021: -$192 miljoen verlies. En niet vergeten dat we hier niet over oude knarren van 85 en ouder praten, maar over sterfte in de beroepsbevolking.

Ook levensverzekeraar Hardford Insurance Group rapporteerde verleden donderdag een toename in mortaliteit van 32% in 2021 vergeleken met 2019, en van 20% vergeleken met 2020. Terwijl er ondersterfte is bij oude mensen in 2021 – omdat die in 2020 al uitgedund waren.

Andere fun-data;
Funerariums posten een 30% toename in winst, voor augustus en september 2021, vergeleken met dezelfde maanden in 2020, terwijl de gemiddelde aandeelprijs van funeraria met 106% gestegen is.
Crematoria: rapporteren 15% winsttoename

Is er een geleerd-klinkend latijns woord voor een situatie waarin de overheid iets opdringt dat goed voor de bevolking zou zijn, maar dan twee keer zo veel mensen doodt vergeleken met niets doen?
- Bellum?
- Publicae?
- Tributum?

Anoniem zei

In wat voor een wereld leven we? Hoe is het mogelijk dat dezelfde samenleving tegelijkertijd medicijnen en kogels kan produceren?

Wanneer medicijnen hetzelfde effect als kogels hebben.

En het is waar. In mijn familie alleen zijn er 2 75-plussers die zich beter zijn gaan voelen naarmate ze minder medicijnen zijn gaan nemen. Dokters lijken ernstige bijwerkingen heel normaal te vinden tegenwoordig en schrijven rommel voor als de gekken.

Anoniem zei

"Van de Belgische meldingen over coronavaccins wordt 61 procent als niet-ernstig omschreven, zoals koorts, spierpijn, onwel voelen en reacties ter hoogte van de injectieplaats. "Dit zijn normale reacties die wijzen op de activatie van het immuunsysteem. Ze verdwijnen meestal na enkele dagen",

Ik en de vrouw zijn niet gevaccineerd en hebben onlangs Covid gehad. Na 24 uur was de koorts voorbij na 72 uur de spierpijn ook. Nooit last gehad van pijn op een injectieplaats.

Zelfs de niet ernstige bijwerkingen van het vaccin zijn erger dan de ziekte zelf.

Volgens officiële data die ik niet geloof, liggen evenveel niet gevaccineerden als gevaccineerden in het ziekenhuis. Evenveel??? Ze durven nog zeggen ook dat volgens officiële data die ik niet geloof, het vaccin NUL verschil maakt op de uitkomst van het ziektebeeld

Anoniem zei

Men kent het natuurlijke lijden en zelfs kleine ongemakken niet meer, men denkt dat de wereldse wetenschap er is om alles op te lossen met brouwsels.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------