BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 26 januari 2019

Gaat bastaardbisschop Jean Kockerols in Panama water in wijn veranderen of gaat hij op blasfemische manier 'eucharistie vieren' met onedel vaatwerk?


























REDEMPTIONIS SACRAMENTUM
 

Het Sacrament van de verlossing - Wat nageleefd en vermeden dient te worden met betrekking tot de allerheiligste Eucharistie
 

117

Het heilig vaatwerk dat bestemd is om het Lichaam en Bloed van de Heer te bevatten, dient strikt naar de norm van de traditie en de liturgische boeken te worden vervaardigd. Het is echter wel strikt vereist dat dergelijk materiaal naar de algemene opvatting van iedere streek werkelijk edel is, zodat door het gebruik ervan aan de Heer eer wordt gebracht en het gevaar geheel wordt vermeden dat voor de ogen van de gelovigen afbreuk wordt gedaan aan de leer van de werkelijke tegenwoordigheid van Christus in de eucharistische Gedaanten. Daarom is voor de viering van de H. Mis welk gebruik dan ook af te keuren van gewoon vaatwerk of van vaatwerk van een mindere kwaliteit, of van vaatwerk dat elke kunstzinnigheid mist, of van eenvoudige mandjes of ander vaatwerk van glas, aardewerk, klei en ander materiaal dat gemakkelijk breekt. Dit geldt ook voor metalen en ander materiaal dat gemakkelijk wordt aangetast.



Ook bastaardbisschoppen zouden zich in theorie althans aan de regels moeten houden!

1 opmerking:

Anoniem zei

Heel Brussel weet sedert lang dat Kockerols stapelzot is.
Bij zijn gesprekken resp. toespraken voor de gelovigen spreekt hij zeer snel, zonder pauses,
springt van de hak op de tak en zonder leidraad.
Het zal wel weer de één of de andere psychotische storing of schizofrenie zijn, en wanneer het té bont en duidelijk wordt, kan men bastaardkerkelijk altijd nog met een pseudo-geniaal Aspergersyndroom voor de proppen komen.

Kockerols is echter met zijn dom-sacrilegische toeren in een voorbijgestreefd verleden (de noordbelgische bastaardkerk met haar continue liturgische verloedering, verkwanseling van sacramenten, blasphemisch theater (ik denk daar aan die "mis" met bierflessen en met de voorzitter van de koffieplanterscooperatieve uit Boerendi, die mee het hooggebed sprak in een donkerbruine trui in het ieperse (kavlaanderen.blogspot berichte uitvoerig)) blijven zitten.
Inderdaad: gisteren 28.01.2019 verscheen op kerknet een artikeltje van de moderne noordbelgische bastaardkerkelijke coryphee K(C)olet Jansen, dat "veranderingen aan de liturgie veel mensen kunnen pijn doen".
Allee zeg!
54 jaar na de gewelddadige invoering en verbrijzelende amokloop van de modernisten in de noordbelgische bastaardkerk en nadat hun geweldig modernizerings- en sympathieoffensief om de wereld te verbeteren en de kerk helemaal naar voor te brengen faliekant afgelopen is, het vlaamse gelovige volk voor de zwijnen geofferd werd, de liturgie blasfemisch verkracht werd en een geweldige golf van pedo- en homofiel misbruik op de zwakste christenen losgelaten werd, komen deze tisten tot de vaststelling dat "veranderingen aan de liturgie de mensen diep kunnen kwetsen".
Bravo.

Echter: Kockerols en DeKesel hebben dat klaarblijkelijk nog niet meegekregen.
Voor Jean Kockerols en zijn compagnons een goede raad:
wanneer men dan toch plasticflessen op het altaar wil zetten en gebruiken bij die "vieringen", neem dan toch geen water maar echte helklare wodka of jenever.
dat past helemaal in het kader van het syncretisme zoals voorgeleefd door de zuidamerikaanse kerk (Chili, Argentiniê, Boliviê, amazonas en nu ook Peru) en de facto goedgekeurd door Franciscus én: het verkort natuurlijk en wel op een zeer aangename wijze het blasfemisch sprektakel voor de gelovigen, terwijl de "voorgangers" op een "boergondische wijze" snel en pijnloos en zonder euthanasie hun leven kunnen besluiten.
Point final.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------