BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 15 juni 2024

Het bewijs dat het Collectieve Westen géén vrede wil in Oekraïne:

"Vredesvoorstel van Poetin is propaganda"



De selfie van Giorgia Meloni






















Tijdens de G7-slotpersconferentie in Puglia reageerde Meloni ook op een vraag over de oorlog in Oekraïne. Meer bepaald over de voorwaarden die de Russische President Vladimir Poetin gisteren uit de doeken deed om onderhandelingen te starten met Oekraïne. Zijn voorwaarden zijn de Oekraïense terugtrekking uit 4 regio's die Moskou opeist en het afzien door Kiev van NAVO-lidmaatschap.

"Oekraïne vertellen dat het zich moet terugtrekken uit Oekraïne lijkt me als onderhandelingsvoorstel niet bepaald efficiënt", zei Meloni met ironie. "Het lijkt me eerder propaganda." [Hoe kan een vredesvoorstel nu "propaganda" zijn? Beseffen de leiders van het Collectieve Westen niet dat ze er zo nog 'goedkoop' vanaf zouden komen?]

Ook de Duitse bondskanselier, Olaf Scholz, had het voorstel van Poetin "niet serieus" genoemd. Ook hij zei dat in Italië, vlak voor zijn vertrek naar de vredestop voor Oekraïne in Zwitserland. [Scholz heeft de territoriale verliezen van Nazi-Duitsland na WO II kennelijk ook nog niet verteerd. Maar goed, de mening van Scholz is irrelevant. Op de Conferentie van Jalta besloten de geallieerde leiders de ten oosten van de Oder-Neissegrens gelegen Duitse provincies en gebieden tot Pools of Sovjet-Russisch grondgebied te maken. Het grootste deel werd toegewezen aan Polen, terwijl de Sovjet-Unie het noorden van Oost-Pruisen annexeerde om met de belangrijke haven van Königsberg haar greep op de Oostzee te kunnen verstevigen.]

Bron: vrtNWS


De narcistische persoonlijkheidsstoornis van Giorgia Meloni
(en de andere 'leiders' van het Collectieve Westen)
sprekend in beeld gebracht!

Een narcistische persoonlijkheidsstoornis is tweezijdig.
Aan de ene kant staat een opgeblazen gevoel van zelfbelang
en zucht naar bewondering centraal, maar aan de andere kant is er
sprake van een extreem gevoel van minderwaardigheid en onzekerheid.

Ziedaar de psychologische gesteldheid van het
post-christelijke Collectieve Westen!




Je zal maar als Oekraïnse rekruut in de loopgraven staan
en je zo gesteund weten door de 'leiders' van het Collectieve Westen.

De lichtzinnigheid en het egocentrisme druipt ervan af!

Ecco, sì, sono stato ispirato dal Demonio.



5 opmerkingen:

Anoniem zei

Quos deus perdere vult, prius dementat

Anoniem zei

Het westen klampt zich vertwijfeld aan zijn eigen gefabriceerde illusie vast.
Na meer dan 25 jaar sociaaleconomische teloorgandg en politieke zelfvernietiging is de oekraîense staat verdampt.
Een groot deel van de bevolking is weg: eerst als gastarbeider, dan eenvoudig verhuisd, ten laatste als oorlogsvluchteling.
Deze mensen gaan noit meer terug: ze zijn jonger, mooier, dynamischer dan Dinska Bronska (Karel van den Oever) en ze zitten midden in het moderne westen.
Het aanbod van Poetin is genereus en gunstig- en hij wist, dat het westen ee zou zeggen.
Na bijna 2,5 jaar zijn de russische strijdkrachten sterker dan ooit, hebben de oekraîeners geweldige verliezen geleden, is het warrige wapenarsenaal van het westen kaot geschoten, verloren, vernietigd. Het front is in het zuiden ineengestort, dee russen nemen gestadig dorp na dorp in en zuiveren langzaam en grondig van alles wat partizaan zou kunnen zijn.
Maar Europa kijkt geband naar de USA en naar de presidentvarkiezingen aldaar.
En dat belooft voor de mainstream. voor woke, voor links en groen niets gunstig.
Zo zullen de militaire operaties voortduren- tot alles links van de Dnjepr in russische hand is.
De rest-Oekraîene zal dan neutral moeten worden- een armenhuis, onder poolse, slowaakse, hongaarse en roemeense invloed.
Voor de EU is dat dan het vat der Danaieden.

Anoniem zei

Over de "oorlog in de Oekraîene" wordt reeds zeer lang zeer veel gelogen- van alle kanten overigens.
De na het uiteenvallen van de Sovjetunie overgebleven vroegere deelstaat "Oekrainen" was een multiethnische staat, met een territorium tesamengekleefd uit stukken van Galiciê , Karpato-slovakije en Hongarije ( vroeger Oostenrikks-Hongaarse dubbelmonarchie), ook Polen, in het zuiden Roemeniê en turkse gebieden, en natuurlijk Rusland- het "wilde Veld" ten oosten van de Dnjepr en natuurlijk de Krim, eerst in 1955 in champagne-luim door Kroetsjov van Rusland naar de Sovjetrepubliek Oekraîene overgeheveld.
!990 was de politieke, economische, sociale en culturele teloorgang er nog veel erger dan in Rusland zelf.
Grote bevolkingsgroepen emigreerden en andere immigreerden, het nationalisme links en rechts vlamde hoog, en reeds 1993 was een sterk uiteendriften van het westelijk georiênteerde, door de USA en de EU gepatroneerde roethenisch-oekraîense westelijke deel enerzijds en van het russisch-orthodox en russisch-sovjetisch oostelijk deel goed te zien.
Beide delen waren ongeveer gelijk sterk, wat men reeds aan de totaal verscheiden presidenten Janukowitsch en Jusspenko kan zien.
de onderdrukking van de lokaal wonende russische meerderheid in de Donbass was reeds bij zwijgen van de EU 2013 in volle gang.
Wanneer men de screenshots van de wikipedia-artikels over de Oekraîene vergelijkt, stelt men vast dat de multiethische staat plots een mono-ethnische staat zou zijn, wordt het russisch weggecijferd, worden er plots russischtalige maar ethnische oekraîebers uitgevonden ( dat is nu zeker niet "De tael is gansch het volk!" )(1. editie van het woordenboek "Dikke van Dale") :-)
DeEU patroneerde een bloederig-brandende progrom in Odessa, de Donbass kwam in opstand, het russisch leger greep in en de oekraîense troepem met westelijke helpers werden met bloedneus teruggeslagen.
De militaire operaties pruttelden trots Minsk 1 en Minsk2 met schijnheiligheid van Merkel en Macron verder tot 2017, waar in de grote ketelslacht van Debalzewo de beste oekraîense bataillons vernietigd werden.
De dappere commandeurs kregen processen aan hun been, de president Poroschenko werd nog rijker en zette zich dan uiteindelijk naar de USA af ( zeer veel mafiacontact).
Deel 2 volgt

Anoniem zei

Nog nooit gehoord van het Verdrag van München? Uw vriend Adolf kreeg Sudetenland om hem koest te houden. Appeasement, heette dat. Een jaar later viel hij Polen binnen… Poetin is de nieuwe Hitler.

Anoniem zei

@ Vorige Anoniem,

Sudetenland grensde toen aan Duitsland. De laatste keer dat ik het gecheckt hebt, lag Kiëv 8.000 km van Washington DC. Wat hebben 'de Amerikanen' in Oekraïne verloren?

Als u tégen appeasement bent, dat gaat u nu maar vechten. En dan kan ook meteen de hele N-VA-bende die toch zo pro-Oekraïne is met u meenemen.

Toch oppassen met het rondstrooien van naamkaartjes. Misschien dat Stepan Bandera nog wel een belletje doet rinkelen...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------