BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 25 juni 2021

EU-Homo-rel ontploft in het gezicht van een onverdraagzame Mark Rutte
























BOEDAPEST (ANP) - Verscheidene Hongaarse media hebben de stelling van premier Mark Rutte dat het land niet in de EU thuishoort, boos van de hand gewezen. De Nederlander wordt onder meer verweten zich arrogant te gedragen als "een extremistische libertariër". Hij valt volgens commentatoren ten onrechte "een Hongaarse kinderbeschermingswet" aan.


De wetgeving die premier Viktor Orbán volgens Rutte zou moeten intrekken, is in de ogen van critici van Rutte niet specifiek tegen homoseksuelen of transgenders in het bijzonder, maar is regelgeving die kinderen en jongeren moet helpen beschermen tegen kindermisbruik en "opgedrongen seksuele sensibilisering", bijvoorbeeld op scholen.

Rutte zou ten onrechte menen dat Hongarije de moderne wereld niet begrijpt en "door de knieën zou moeten" als het de wetgeving niet schrapt. "Tegenwoordig is Hongarije één van de weinige landen in Europa die streeft naar het behoud van de normaliteit en de enige toekomstgerichte orde van de geschapen wereld", aldus een columnist.

De toeslagenaffaire en het Nederlandse koloniale verleden worden door sommige commentatoren erbij gehaald om de Nederlandse premier van hypocrisie te beschuldigen. De Hongaarse minister van Justitie Judith Varga deed dat donderdagavond al in een eerste reactie. Ze sprak over de "koloniale arrogantie van Rutte". Hongaarse media laten ook niet onvermeld dat er in Nederland felle kritiek is op de uitspraken van Rutte, onder meer van conservatieve en/of rechtse partijen.


Ook Emmanuel Macron en Ursula von der Leyen trekken hun keutel al in

BRUSSEL (ANP) - Het zou niet goed zijn als Hongarije uit de Europese Unie zou vertrekken, vinden meerdere EU-kopstukken. Ze verzetten zich tegen oproepen als die van premier Mark Rutte, die opperde dat Hongarije zou moeten kiezen tussen terugkeren naar de Europese waarden of afscheid nemen.

Onder meer de Franse president Emmanuel Macron en voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie willen Hongarije niet kwijt. "Er zijn 10 miljoen goede redenen" om het land erbij te houden, zei Von der Leyen met een verwijzing naar de 10 miljoen inwoners die Hongarije telt. Ook Macron is er niet voor dat de Hongaren dezelfde weg kiezen als de Britten eerder.

De EU-leiders zitten meer en meer in hun maag met Hongarije, dat deze week wetgeving invoerde waardoor LHBTI'ers in de knel dreigen te komen. Rutte zei dat hij "helaas niet in mijn eentje, en zelfs niet met de andere lidstaten kan zeggen: jullie moeten eruit". Hij vroeg zijn collega Orbán op de EU-top waarom hij er niet uitstapt als hij zich niet meer aan de waarden en normen van de EU wil houden.


P.S. Merk op dat de "waarden en normen van de EU" tegenwoordig blijkbaar te herleiden zijn tot anale seks en de productie van castraten.

Vroeger werden de 'ongewensten' tégen hun zin gesteriliseerd, nu worden ze met hun goedvinden gecastreerd! We gaan er duidelijk op vooruit, dankzij de totalitaire, libertaire regimes in de EU!


1 opmerking:

Anoniem zei

De Hongaarse president bevindt zich nu in een gigantisch machtige positie.

Optie 1; hij geeft niet toe en homo's maken maken een eind aan de EU - als Rutte zijn zin krijgt en Hongarije uit de unie gooit over hormonenbehandeling voor 12 jaar oude kinderen.

Optie 2/ Orbán geeft wel toe en wordt in rijkelijk beloond. Iets van; "Awel Rutte, ik sta te koop. Wat is je waard?"

Optie 3/ Orbán geedt niet toe en wordt niet uit de EU gegooid - dit zet een precedent.

Ik zeg altijd zo Oost-Europa was, is en zal altijd de redding van Europa zijn.

Toen Luther flauwe kul op de deur van kathedralen nagelde met gezever over gierigheid dat hij geen belasting aan de paus wilde betalen en in zijn privé brieven joden voor alle vuil uitmaakte, hebben de Hongaren de legers van Sulleman II verslagen, anders was Europa al 500 jaar gelede geïslamiseerd.

Maar ja zo werkt de vrijmetselarij; ze leggen zich aam met de vijand om een rivaal uit de weg te ruimen. Net zoals ze zich er ISIS aangelegd hebben om al-Assad uit xe weg te ruimen. De idee 500.jaar terug.was hetzelfde. Laat de Muzelmannen de paus uit de weg ruimen, dan nemen wij de macht.

Onder de vele voorbeelden uit de geschiedenis is het altijd een Oost-Europees land dat Europa redt wanneer het echt domme dingen wil doen. Zoals Rutte nu; dreigt een land uit de EU te gooien dat verbiedt dat kinderen van 12 reclame liegen over hormonen behandelingen

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------