BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 23 februari 2019

Meisjesclub op het Elysée


Is klimaatspijbelen iets voor sissy's?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Inderdaad, de "klimaatontkenners" zijn de echte mannen. Zij kunnen het wel aan wanneer de kusten wegsmelten, de stormen toenemen, de droogte toeslaat en oogsten doet mislukken en wanneer honderdduizenden vluchtelingen of meer onze contreien zullen overspoelen omdat hun homelands onbewoonbaar zijn geworden. Kan je het kinderen kwalijk nemen dat ze daar schrik voor hebben? Neen, wij, de echte mannen, weten wel beter!

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

De mensen hebben die 'rampen' altijd overleefd. Dus, zelfs indien dit alles op korte termijn zou gebeuren, hetgeen ik betwijfel, dan nog is er géén probleem.

Anoniem zei

Ge ontkent de klimaatverandering maar ge zoudt beter het bestaan van de hel ontkennen

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik ontken de klimaat verandering niet. Aangezien het weer veranderlijk is, is ook het klimaat over langere termijn natuurlijk ook veranderlijk.

Wat ik wel ontken, is dat de mens verantwoordelijk zou zijn voor de verandering van het klimaat. Deze stelling is pure waanzin en getuigt van grote hybris, hetgeen natuurlijk eigen is aan de postmoderne mens.

Anoniem zei

@GA 17:45. Klimaatverandering is er inderdaad altijd al geweest. Het enige verschil met vroeger is dat veranderingen (toch die van enige betekenis) zich uitstrekten over duizenden jaren en dat we deze nu op nog geen 100 jaar gedaan gekregen hebben. De correlatie met de evolutie in de cO2, N2O en CH4 uitstoot is alleen door een blinde te ontkennen. Dit is echt geen kwestie van synchroniciteit, maar van causaliteit. En het overgrote aandeel van de uitstoot van die broeikasgassen is heel duidelijk op het conto van de mens te schrijven. Een mens die inderdaad aan hybris lijdt en blijft doen alsof het wel los zal lopen... het voortbestaan van de schepping is niet in gevaar, maar dat van de mens daarin wel. Hij heeft het goede beheer dat hem is opgedragen door God in Genesis niet ter harte genomen en leeft alleen voor het eigen kortetermijn-gewin. En dat is, denk ik, zondig?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Dat er een relatie is tussen C02 en de opwarming van het klimaat klopt. Echter, de causaliteit die u naar voren schuift, is net omgekeerd. Onder normale omstandigheden volgt het C02-gehalte de opwarming en is zij er niet de oorzaak van. Kortom, het is dus zeer onwaarschijnlijk de verbranding van fossiele brandstoffen het klimaat zou opwarmen. Beweren dat vuur stoken de aarde doet opwarmen, is eigenlijk vrij kinderachtig. De seizoenen bewijzen, dat de opwarming van de aarde bijvoorbeeld hevige vorst, zoals wij die eerder dit jaar hebben gekend, niet kan voorkomen.

U doet net alsof een paar graden opwarming de mens van de aarde zou vegen. Dat is totale nonsens. In uw optiek zouden mensen in Zuid-Frankrijk, Italië of Spanje niet kunnen overleven. Een dergelijke bewering is ronduit belachelijk.

Anoniem zei

Aan anoniem 224 februari 2019 om 08:33

U bent knettergek.
Deze zondag staat Greta Thunberg, het zweedse jonge pubermeisje dat de hele klimaathype aanvoert, in "La Libre Belgique" (interneteditie) met de duidelijke titel:
"Asperger is een geschenk".
Het Aspergersyndroom (of het een apart syndroom is, wordt totnutoe zeer sterk betwijfeld) behoort tot de groep van de schizophrenieên.
Een duidelijke psychiatrische storing.
Nu is met geschenken en cadeaus zo'n zaak:
Bergoglio von het internet ooit eens "een geschenk gods" en een week later zei hij op een audiêntie voor jongeren: "Verlies Uw tijd niet met het internet" (alzo met dit "geschenk van God" )(???)
En Georges Vervust, overste van de oblaten in Belgiê en boezemvriend van Danneels, vele jaren lang wonend in Blanden Rooiekapelstraat ("riante villa") werd bij zijn goeden priesterjubileum in Boutersem 2016 ook nog als "een man van Jezus" in de bastaardkerkelijke gezwollen taal geprezen: de kerel had notabene het pedofiele en bestiale sexmonster/ zijn oblatenconfrater Eric Dejaeger veertien jaar verstopt voor de canades politie.

Het schijnt mij ten zeerste aangeraden bij bijzonder belangrijke operaties ervaring en gezond mensenverstand te hebben.
Greta Thunberg heeft ovrigens, zoals alle non-governmentale organisaties, GEEN DEMOKRATISCHE LEGITIMATIE.

Ad rem:
1. Waarom Macron hier niet één jongen uitgenoigd heeft, is totaal onduidelijk. Waarschijnlijk heeft het indirect iets met de affaire Benalla te doen.
2. "De kust smelt " niet "weg", ze verandert zich: Mt. Saint Michel lijdt aan lopende verzanding, de wadden in Duitsland eveneens, het strand van Knokke werd vroeger weggespoeld, daarentegen werd het strand in DePanne steeds breder, en aan de vaargeul van de Westerschelde wordt sedert tientallen jaren gebaggerd.
De Brahmapoetra en de Ganges spoelen steeds meer sediment aan in de Sundarbans in Bangladesh; de moesson brengt nog steeds zeer veel regen, en bij de stormen vallen er daar zeer veel doden.
Dat voert dan weer tot zeer veel tijgers, die ook graag mensen doden.
Droog is het daar niet; het is er zo warm en vochtig, dat men drie keer per jaar kan oogsten.
De sahara was voor 15000 bebost en groen; het is echter niet door de automobielindustrie van de egyptische farao's, dat ze armer en droger is geworden.
De sahel wordt sedert twee eeuwen droger;
het is echter op de erste plaats niet de droogte, maar wel de veranderde politieke en sociologische dimensie (de vroegere zwarte boerenslaven ("iflat")van de Toeareg zijn nu de heersende klasse in de staten der sahelzone) die bepaalde levensvormen bemoeilijken.
Idem overigens in Somaliê.
De chinezen en indiêrs pachten overigens grote gebieden in Afrika en leiden daar de sleutelindustieên op agrarisch gebied: natuurlijk om voedsel voor China en Indiê te produceren.
Zo droog is het daar nu niet.
Of die hysterische tieners (jongens en meisjes) nu echt het gezond mensenverstand en de kennis hebben om dit "klimaatprobleem" op te lossen: dit betwijfel ik ten zeerste.

De hel staat overigens in het Credo.
Het is een doodzonde om reklame te maken voor ketterij.

Anoniem zei

Punt blijft; geen jongens op de foto; allemaal heel inclusief, niet? Net zoals de oscars; het enigste #metoo bereikt heeft: geen gastheer, zelfs geen gastvrouw en helemaal geen gast-geslachtsonbepaald, geen grapjes, geen interesse, geen zin, een non-event. Dat geleuter over het klimaat zal ook zo eindigen. Hetgeen spijtig is, want ik had graag wat nieuwe goede wetenschap omtrent het klimaat gehoord, maar waar krijgen we? Serieus nu; What the fuck is this? Absurder en zinlozer kan toch niet. Dat is lachwekkend. Het zijn niet de ontkenners van global warming die de vijand zijn. Ze maken zichzelf belachelijk.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------