BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 11 december 2018

Open-grenzen-schietkraam te Straatsburg


1 opmerking:

Anoniem zei

Volle 16 uur lang na de terreuraanval werd door de franse overheid/
politie/ staatsinformatiemedia in heel westeuropa steeds gesproken van de vermoedelijke dader( gezochte "C.", en wel steeds met de bijvoeging "fransman"/ "in Frankrijk geboren" enz.
Zelfs de minister deed mee in het concert.
Tegelijkertijd vroeg zich iedere normale mens af, of het hier weer een maghrebijnse islamist was (om niet marookkaans te zeggen).

En zie: om 16.00 duikt nu op politielk niet correcte maar serieus geînformeerde websites de informatie op, dat het hier niet ene "Christian" of "Claude" betreft, maar wel de gezochte Chérif Chaker, 29 jaar oud, geboren uit marookkaanse ouders in 1989 in Frankrijk (in één van de allochthonenbanlieus, niet in een vakwerkwijnhoudersstadje), zonder schooldiploma, werkloos, zonder job, meermaaals zwaar in conflict met de justitie, handtastelijk en met wapens bezig, en totaal geradicaliseerd- zeg gerust: door en door islamistisch-fanatiek en bereid tot assasinendaden.
Zijn levens- (resp. gevangenis)loop correspondeert haarfijn met die van de daders in Spa en in Keulen aan de Hauptbahnhof.

Het verzwijgen van de waarheid toont overduidelijk de doofpotting door de laîcische staat, hun verslaving aan de mainstream en hun gepruts om de waarheid niet aan het licht te brengen.
Daarenboven uiterst contraproductief om de dader te vangen.

Schurkenaan de top van het "staatsbestel" (resp. staatsafbraak)
Even Schijnheilig als Danneels en DeKesel

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------