BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 29 augustus 2018

BREAKING: Bergoglio vandaag publiekelijk gecontesteerd

Gelovigen scandeerden vandaag tijdens de algemene audiëntie de naam van Aartsbisschop Viganò! Viganò! Viganò!



5 opmerkingen:

Anoniem zei

Op 2 september 2018 om 15.00 wordt in de St.-Romboutskathedraal in Mechelen Koen van Houtte tot hulpbisschop door "Kardinaal" DeKesel gewijd.
Koen van Houtte was vele jaren lang de rechte hand van de pedofiel "bisschop" Roger VanGheluwe; onder VanGheluwe verkommerde het grootseminarie van Brugge tot een homofiel varkenskot, o.a. met de "lijfelijke mens" Carmino Bohez en later Koen Van Houtte als directeur.
De homovriendelijke Johan Bonny, ondertussen als bisschop in Antwerpen gesukkeld, liep daar ook rond.
Na de ontmaskering van VanGheluwe hield Koen VanHoutte als vooraanstaand lid van de hmovriendelijke brugse mafia het deksel op de doofpot, wis alles, orchestreerde alles en communiceerde niets.
2012 kwam hij in de vuurlijn bij de annonce van de seminarist Vincent Orroi, die op het internet (www.gay-romeo.be "echt anti-fake!") een homovriend zocht.
In ee excellente commando-operatie werd de ganse beer door @The Guardian Angel en de katholieke actie Vlaanderen aan het licht gebraht.
NB. Eerst vijf jaar later heeft Vincent Orroi dan toch de moed gevonden om uit tekomen voor zijn geaardheid (en gaf er zichzelf nog schouderklopjes voor- de moed is bij de tjeven in mikrogrammen voorhanden).
Na de gevallen Tom Flamez, Jeroen Claerhout, Patrick Degrieck, Antoon Stragier en vele andere meer was VanHoutte met DeKesel zwaar verbrand.
De uiteindelijke klop kwam, als 2 van de 4 seminaristen bij de Fraterniteit der Hl. Apostelen kwamen polsen om een deftige priesteropleiding te krijgen.
DeKesel, op instigatie van "Paus Franciscus" reageerde direct: tamelijk prutserig probeerde hij de Fraternitei te sluipmoorden, mislukte, en moest dan met een botte bijl en hakken over lange tijd deze veelbelovende Fraterniteit kapotslaan;
in 2015 en 2016, constant ondr obeservatie en gericht vuur van kavlaanderren, doofde ging het seminarie in Brugge uit.
Lode Aerts sloot die boetiek en alle roze paradijsvogels trokken naar het seminarie van Leuven onder de hoede van Jef DeKesel en nu ook weer van VanHoutte.
"Warm Leven" schijnt mij nog iets straffer te zijn als "Warm Antwerpen" met Jef Barzin en Kenny Brack.

Anoniem zei

Vanaf nu kan "paus Franciscus" op elke publieke manifestatie met voortdurend spitsroeden lopen rekenen.
Een groot afgetakeld gevechtschip, geîmmobilseerd en voortdurend door duikbommenwerpers en onderzeeboten aangevallen.
"Buon pranzo!"

Anoniem zei

Het geval Julio Cesar Grassi: de pedofiele bom in de kerk in Argentiniê ( Deel 1)

Op 22 oktober 2002 berichtte het zeer populaire argentijnse televisieprogramma Telenoche investigad ("Telenacht onderzoekt") in zijn meest bekeken uitzending aller tijden dat een klacht tegen de bekende priester Julio Cesar Grassi wegens pedofiel misbruik vorlag.
Het bericht sloeg in als een bom:
Grassi was het boegbeeld van het sociaal engagement van de kerk in Argentiniê en van het gebied om Buenos Aures in het bijzonder, altegenwoordig op televisie, radio en in de gazetten, buitengewoon sterk verbonden en vernet met de peronistische politiekers, uiterst geschikt in het geldkloppen bij rijke jetset en tegelijkertijd de oprichter en beheerder van een concern met "hulpbetoon, opvoeding en verbetering" van kinderen en jeugdigen uit moeilijke sociale milieus.
Er ontstond een geweldige oproer in der bevolking, de media waren uiterst geînteresseerd, Grassi weerde zich zeer luid en tierend, en woedende familienleden der slachtoffers brachten temperamentvoll hun klachten voor het publiek .

Julio César Grassi (°1956) werd 1981 priester gewijd; in het kader van de bevrijdingstheologie en van het postconciliair goedmenselijk sociale engagement engageerde hij zich bijzonder in der sociale voorzorg en "pastoralen begeleiding" voor arme kinderen en gehandicapten uit benadeelde n milieus.
Argentiniê leed onder tientallen jaren economische neergang en politieke troebelen; grote delen der bevolking verarmden.
Twee periodes van peronistische dictatuur, een paar militaire regimes en kortzichtig handelende populistische regeringen wekten enerzijds snelle en goedkope hoop op beterschap en voerden anderzijds door slecht management tot geweldige ontgoocheling en diepe frustratie.
Een ideaal terrein voor een geprononceerd sociale priester om veel clienten te krijgen en daarvoor ook nog uitvoerig gefeliciteerd te worden.
Juist bij de politieke elite van het peronisme op het einde van de twintigste eeuw vond hij veel sympathisanten.
Binnen de kortste tijd heerste Grassi over een imperium van goedmenselijk sociaal-welzijn: afgeschermd naar buiten, dictatoriaal gevoerd, met gesjoemel met de centen en zonder enige controle van de kerkelijke autoriteiten.

Anoniem zei

Het geval Julio Cesar Grassi: de pedofiele bom in de kerk in Argentiniê ( Deel 2)

Een erste klacht over pedofilie in 1992 werd niet serieus genomen.
Anders in 2002: antiklerikale ressentiments, klerikalistische beschermingsreflexen, concurrentie tussen de verzuilde mediaholdings, politieke vendetta's tussen de montoneros (linkse peronisten) en de eerder liberaal-populistische peronistische regeringskaste speelden nu opeens een grote rol.

Het sociaalimperium werd uitgepluist: ongelooflijke afgrijselijkheden in de inrichting Felices Los Ninos ("Gelukkige Kinderen") (een soort Scheppersinstituut) kwamen aan het licht (bisdom Morón, suffragaan van het aartsbisdom Buenos Aires).
Tegelijkertijd grootscheepse belastingontduiking en gesjoemel met de centen, waarbij Grassi zichzelf een luxusleven gunde.

Iedereen in Argentiniê kende alras de gevallen "Gabriel", "Ezequiel" en "Luis" .

Grassi reageerde zoals wij dit in Vlaanderen onder Danneels hebben leren kennen en zoals Franciscus nu tekeergaat in Rome:
Geen antwoord op de beschuldigingen, geen blootleggen van de boeken, geen uitleg of commentaar van de activiteiten, maar wel bedreiging met dure advocaten, intimidering van de slachtoffers met dreigbrieven en luidkeels uitschelden van de getuigen.
Grassi vond zichzelf het slachtoffer van een samenzwering van de argentjnse persgroep Clarin .

In 2003 escaleerde de hele zaak: de getuigen en de klagers werden geîntimideerd, er werd ook met pistolen geschoten en Grassi , notabene voortvluchtig, gaf voor lopende camera een interview.
Het geval Grassi werd in gans Argentiniê bekend.

Anoniem zei


Het geval Julio Cesar Grassi: de pedofiele bom in de kerk in Argentiniê ( Deel3)
De argentijnse bisschoppen kregen reeds in 2003 natte voeten: de
bischof von Morón Msgr. Justo Oscar Laguna (1929-2011, bischop van Morón (1980-2004)), leidde in dit complex geval en bij de vele en zeer verschillende interessen deze casus direct voort naar de hogere instantie : het aartsbisdom Buenos Aires (Kardinaal Jorge Bergoglio).

Kardinaal Bergoglio weigerde de slachtoffers en de getuigen te ontvangen.
Daarentegen werden de slachtoffers wel ontvangen zowel door de bisschop van Morón Msgr. Justo Oscar Laguna (1929-2011 ) en de argentijnse präsident Nestor Kirchner.
Von verschillende kanten werd geweldig veel druk op het gerecht uitgeoefend.

Op 10 juni 2009 veroordeelde het Tribunal N°1 von Morón Don Julio Gesar Grassi wegens seksueel misbruik von minderjarigen en corruptie tot een gevangenisstraf van 15 jaar effektief.
In september 2010 verwierp de Tweede Kamer van het Hof van Beroep van de provincie Buenos Aires alle weerspraak tegen dit oordeel.

Op 27.11.2012 verwierp het hooggerechtshof alle beroep tegen het eerste oordeel en bevestigde in januari 2013 de in eerste instantie vastgelegde gevangenisstraf von 15 jaar.

Grassi bleef merkwaardig genoeg zeer lang op vrije voeten.
Eerst op 23 september 2013 werd hij plots gearresteerd; normaal was hij in 2018 vrijgekomen.
Niet lachen: in 2016 werd Grassi wegens financieel bedrog en belastingontduiking tot opnieuw 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld.
De argentijn in het vaticaan mag geen problemen krijgen...

Bronnen:

https://es.wikipedia.org/wiki/Julio_César_Grassi#Juicio_oral

https://www.infobae.com/sociedad/2016/12/10/cuatro-libros-encargados-por-el-papa-aseguran-que-el-padre-grassi-es-inocente/
(Ein Artikel von Federico Fahsbender)

«Caso Grassi: la causa que desvela al papa Francisco». Infobae. Consultado el 1 de diciembre de 2016.

https://www.katholisches.info/2018/08/der-fall-julio-cesar-grassi/


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------