BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 22 januari 2021

Wetenschap in crisis: "KU Leuven stelt uitreiking eredoctoraten uit"

De KU Leuven stelt de uitreiking van de eredoctoraten, gepland voor 2 februari, uit door de coronapandemie. Het is de eerste keer sinds de Tweede Wereldoorlog dat die uitreiking niet zal doorgaan. Ook de traditionele stoet der togati zal niet plaatsvinden.

Bron: vrtNWS


'Gekochte wetenschappers' met de centen van Bill Gates

Wie wil er nu een 'eredoctoraat' van een universiteit die door de Bill & Melinda Gates Foundation is omgekocht? Het maakt je alleen maar medeplichtig!

Als we met het Rega-instituut in Vlaanderen dan toch zo een cutting-edge laboratory hebben voor medisch onderzoek, waarom zitten we dan met al die corona-doden?


Links:

https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/algemeen/bill-gates-bestelt-grote-coronastudie-in-leuven/10212282.html

https://www.exilab.com/nl/rega-instituut-ku-leuven-speelt-belangrijke-rol-in-onderzoek-naar-corona-covid-19/


https://www.hln.be/wetenschap/deze-vlaamse-prof-en-zijn-team-zoeken-met-centen-van-bill-gates-naar-coronamedicijn~a4eea7f4/

https://www.genengnews.com/topics/omics/the-bill-melinda-gates-foundation-invests-52m-in-curevac-for-vaccine-development/


Alleluia! We hebben een nieuwe 'dieu'! Di Rupo (PS): "Kappers zouden kunnen heropenen als cijfers op huidige plateau blijven"

De kappers, die sinds november gesloten zijn, zouden half februari kunnen heropenen "als de cijfers op het huidige plateau blijven" en met strikte gezondheidsprotocollen. Dat heeft Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) vanmorgen gezegd in "Matin Première" op de RTBF-radio.

Bron: vrtNWS

'Opium van het volk' is een term van Karl Marx met betrekking tot... de kappers en kapsters. Door te wijzen op de beloning in het kapsalon zouden onderdrukten zich schikken in hun lot.


Changer ses habitudes exceptionnellement, ne change pas le destin d'un individu.


Franse regering raadt (zelfgemaakte) stoffen maskers in het openbaar af en raadt nu in navolging van Duitsland ook chirurgische aan

In Frankrijk raadt de regering haar burgers af (zelfgemaakte) stoffen maskers in het openbaar te dragen omdat die volgens haar te weinig bescherming bieden tegen de overdracht van het coronavirus [Ja, gooi uw voorraden van zelfgemaakte en andere mondmaskers maar weg, want dat was maar om te lachen!]. Beter zijn volgens haar de chirurgische maskers.

Bron: vrtNWS

Binnenkort wordt het 'advies' natuurlijk een 'verplichting' en zal het mondmasker dat u moet dragen duurder zijn, dan de busrit. Die FFP2-mondmaskers kosten nu al 4 EUR. Ze mogen in principe maar eenmalig worden gebruikt, maar 'arme mensen' gaan die natuurlijk meermaals gebruiken, hetgeen vanwege allerlei bacteriële infecties uit den boze is. Maar, in die zieke geesten van onze Malthusiaanse lilliputter-dictators is dat nu net de bedoeling.

Maar, wat ze écht bedoelen is dit:



















"Climate activists in 12 countries have died after participating in the trendy new “CO2 Sequestration Challenge,” but organizers say the deaths are good for Planet Earth. “Climate change is such a serious problem that anyone who opposes mass suicide to save the planet could be charged with human rights violations,” said ICC spokesperson Ekstere Vimem."

"Klimaatactivisten in 12 landen zijn overleden na deelname aan de trendy nieuwe "CO2-sequestration Challenge", maar de organisatoren zeggen dat de doden goed zijn voor de planeet aarde. "Klimaatverandering is zo'n ernstig probleem dat iedereen die zich verzet tegen massale zelfmoord om de planeet te redden, beschuldigd kan worden van mensenrechtenschendingen", zei ICC-woordvoerder Ekstere Vimem."


De clou is dat die dat serieus menen!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------