BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 20 januari 2021

België-Utopia, het Kafkaiaanse 'eiland' in de Stille Zuidzee


















Terwijl in België nog volop de politieke discussie woedt over nog forsere beperkingen op het verkeer naar het buitenland - en zelfs weer de 'sluiting van de grenzen' wordt overwogen - blijkt dat de zo 'gevreesde' Britse variant van het coronavirus al is vastgesteld in zeker zestig landen en territoria, waaronder België zélf. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt dat dat er tien meer zijn dan een week geleden. De Zuid-Afrikaanse variant van het virus zou inmiddels op zeker 23 plaatsen in de wereld zijn opgedoken.



Intussen in Heusden-Zolder:

"Bewoners en personeel in Heusden-Zolder al besmet vóór ze gevaccineerd werden"

Voor het eerst is er een corona-uitbraak vastgesteld in een woonzorgcentrum waar al gevaccineerd was. Het gaat over 'De Bloemelingen' in Heusden-Zolder waar intussen 23 bewoners en personeelsleden positief hebben getest. Een week geleden zijn de bewoners hier tegen corona gevaccineerd. En een dag later zijn de eerste 16 besmettingen vastgesteld op één afdeling. Deze week kwamen daar nog 7 personeelsleden bij.

"Niets verontrustend", stelt het agentschap Zorg en Gezondheid dat ter plaatse is geweest. Het agentschap concludeert immers dat bewoners en personeel al besmet waren vóór de vaccinatie begon [Nu is het dus blijkbaar NIET verontrustend als je de natuurlijke corona hebt opgedaan! Vanwaar dan alle heisa? Maar ja, ze zullen wel allemaal 75+ zijn. Wat is eigenlijk de bron van die besmetting? Daarenboven, ik dacht dat niemand gevaccineerd zou worden, die een positieve corona-test heeft afgelegd. Dus, heeft men de bewoners vooraf niet getest? Ik vind dit zéér verontrustend!]. "Bovendien werkt het Pfizervaccin ook niet onmiddellijk (duurt enkele weken) en moet er nog een tweede prik gegeven worden". [Nu breekt mijn klomp! Men ging toch snel iedereen snel-snel een prikje geven omdat één dosis van het vaccin ook al "een zekere mate van bescherming" gaf. Het Agentschap Zorg en Gezondheid verkoopt hier dus prietpraat. De ene keer werkt het vaccin wel, de andere keer weer niet. Men loopt continu achter de feiten aan en de story-line wordt zéér opportunistisch aan de omstandigheden aangepast. Dit is géén beleid! Dit is leugenachtig en schuldig verzuim!]

De uitbraak is gebeurd op een gesloten afdeling, voor dementerenden dus [En die hebben dus toestemming gegeven om gevaccineerd te worden? Waarom moet ik hier onwillekeurig aan Aktion T4 denken?]. Niemand is er voorlopig erg aan toe.

Bron: vrtNWS

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------