BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 17 januari 2021

Een nieuwe studie van de Universiteit van Stanford - met o.a. medisch top-wetenschapper John Ioannidis - toont aan dat 'lockdowns' nutteloos zijn



















De zogenaamde lockdowns zijn een volledig nieuwe maatregel die voor het eerst werd gebruikt door de Chinese communistische 'leiders' in Wuhan en die vervolgens in het Westen massaal - door 'linkse' virologen - werd gepropageerd. Tot dan toe werd de maatregel als onwetenschappelijk en schadelijk beschouwd en ook door de WHO afgewezen. Tot dusver zijn er veel onderzoeken geweest die géén voordelen, maar enkel nadelen en enorme economische en psychologische schade aantonen. Het is vorm van mentale marteling.


Dit is nu ook bewezen door de topwetenschappers van Stanford John A. Ioannidis en Jay Battacharya. De lockdowns die in veel landen, waaronder die van november die tot en met eind januari wordt voortgezet, veroorzaakt nog veel méér schade zonder het corona-besmettingspercentage positief te beïnvloeden.

Bron: European Journal of Clinical Investigation

Link:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13484

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Linkse virologen propageren lockdown.

Er bevinden zich een verbazend hoog aantal veeartsen onder die virologen. In kuddevee en dierenvervoer is quarantaine de norm. Ook de massale vaccinatie van hele kuddes. Als dat niet helpt, wordt de kudde uitgeroeid.

Vandaar de ongehoord hoge sterfte in de rusthuizen.

Een ander kenmerk van de dierengeneeskunde is dat men de 'patiënt' niet kan vragen hoe die zich voelt of waar het pijn doet. Men verlaat zich op de veearts om een diagnose te maken en de boer of het baasje accepteert die. Er wordt een behandeling voorgeschreven en dan is het maar hopen dat de diagnose juist was. Als de diagnose fout is, is euthanasie altijd een acceptabele oplossing.

De mens wordt als vee behandeld. Letterlijk en figuurlijk.

Nu blijkt dat veel mensen daar zeer tevreden mee zijn want zo groot zijn de protesten niet maar zijn zeer gewillig deze lockdown te respecteren zoals een goede kudde koeien beaamt.

Nu moet je je ook voor ogen houden dat alleen Europa lockdowns heeft. Elders in de wereld houden de mensen zich helemaal niet aan de regels, mochten die er zijn. Amerikanen bijvoorbeeld staan je met open mond aan te staren tijdens een videogesprek wanneer je de maatregelen hier opsomt en horen hoe gehoorzaam de bevolking hier is.

Dit, tezamen met het feit dat bv. in Duitsland en Engeland de cijfers stijgen naarmate men de regels verstrengt, is bewijs dat de lockdown niet alleen niets helpt maar vooral dat het contraproductief is.

Anoniem zei

@Anoniem 7:36.
Kan u me uitleggen waarom u de virologen (op Van Ranst na, die geeft het zelf toe) "links" noemt. Wat bedoelt u daarmee? Heeft u interessante concrete aanwijzingen om te stellen dat zij effectief voor linkse partijen stemmen? Op linkse manifestaties aanwezig zijn?
Ik denk dat dit relevant kan zijn voor de lezers hier.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Zijn we akkoord dat Bill Gates 'links' is?

De Bill & Melinda Gates-Foundation heeft doorheen de jaren 2,991,629 $ aan de KULEUVEN gegeven, evenals 52 miljoen $ aan een studie bij het Rega instituut van de KUL, waar Marc VAN RANST hoofd Clinical and Epidemiological virology is. Ook Emmanuel ANDRE werkt aan de KUL.

Aan het Tropische Instituut Antwerpen heeft de foundation 31,868,461 $ gegeven, en daar werkt Erica VLIEGHE, wie eveneens voor de Universiteit van Antwerpen (UIA) werkt.

De UIA kreeg 12,331,350 $ aan 'grants' van de Gates-Foundation.

Cathy BERX, gouverneur van Antwerpen, werkt eveneens als docente aan de Universiteit van Antwerpen (UIA), waar ook haar echtgenoot, Johan MEEUSEN, als hoogleraar en professor Europees recht werkt.

Cathy BERX was ook uitgenodigd op de Bilderberg conferentie in 2018. Zij zetelt o.a. eveneens in de raad van bestuur van het Tropisch Instituut Antwerpen.

Aan de Rijksuniversiteit Gent (RUG) heeft de Gates-Foundation 9,624006 $ gegeven, waar Steven VAN GUCHT zijn doctoraat deed, en werkte voor ie bij SCIENSANO begon. Heden is hij daar nog gastdocent. Ook Petra DE SUTTER werkt aan de RUG als buitengewoon hoogleraar en UZGent als afdelingshoofd Reproductieve Geneeskunde.

SCIENSANO, waar Steven VAN GUCHT Head of Viral Diseases is, ontving 1,524,173 $ van de Gates-Foundation.

Sophie WILMES werkte o.a. bij de Europese Commissie als financieel beheerder. De Europese commissie kreeg 46,178,000 $ van de Gates-Foundation.

Petra DE SUTTER is een is zeer bezig bijtje, is eveneens EPF-President, betrokken bij SENSOA, via APPG Belgium. SENSOA valt onder Planned Parenthood, die 28,965,012 $ van de Gates-Foundation kregen. Verder is Petra De SUTTER bestuurder bij het European Parlementary Forum Population & Development, wat 6,920,126 $ van de Gates-Foundation kreeg.

Alexandre DE CROO werkte bij The Boston Consulting Group, BCG, waar zijn echtgenote, Annik Penders, managing director & partner is te Brussel. BCG heeft een partnership met de Bill & Melinda Gates-Foundation.

Ook heeft DE CROO zich in 2015 aangesloten bij the Young Global Leaders, van het World Economic Forum, (WEF) welke een uiterst elitaire organisatie is die aanstuurt op de transformatie van de economie t.g.v. de corona-crisis, openlijk de Great Reset promoten. De WEF was samen met de Bill & Melinda Gates-Foundation een van de organisatoren van EVENT 201, die een simulatie van een coronavirus uitbraak simuleerden kort voor dat voor iedereen realiteit werd.

In 2006 richtte De Croo Darts IP op, inmiddels een Amerikaans bedrijf, waar de zus van Alexandre DE CROO, Ariane, werkt en dat onder meer Google, LVMH (world leader in luxury, eigendom van Bernard Arnault) en Proctor & Gamble onder zijn klanten telt (bron De Tijd).

Pierre VAN DAMME werkt ook voor de UIA, en voor NOVOSANIS, van VAX-ID, een methode om injecties toe te dienen in de dermis, net onder de opperhuid en deel van OraSure Technologies Inc , welk o.a. RNA testkits voor Covid19 maakt en het moederbedrijf is waarvan ook DNAGENOTEK (DNA en gentechnologie), DIVERSIGEN (Microbioom sequencing &analyse) En URSURE (diagnostische tests) deel van uitmaken.

Eva de BLEEKER, nu staatssecretaris voor begroting en consumentenzaken is een studievriendin van Alexander DE CROO, en werkte voordien, uiteraard met vele anderen voor de Europese Commissie. De Europese Commissie kreeg 45,178,000+ 2x 500,000 $ van de Gates-Foundation.

Wie ook geld kreeg van de Gates-Foundation is de Foundation Eur Activ Politeck, daar gaat het in het totaal, voor enkel België, om om bijna 2,5 miljoen dollar, 2,368,300 $ om precies te zijn... En wie valt daaronder ? De European Federation of journalists, Medialab en Stars4media ....

Het lijkt erop dat er, indien zoniet sprake van regelrechte 'linkse' corruptie, minstens sprake is van ernstige belangenvermenging en dat dat wel eens de ware reden zou kunnen zijn van de hele Covid19 poppenkast die onze economie en onze levens verwoest heeft als je het mij vraagt...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------