BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 12 januari 2021

EuroMoMo toont aan dat de Corona-crisis een complete 'hoax' is en dat 'lockdowns' niet werken, maar België scoort op alle vlakken het slechts van Europa

Cijfers voor heel Europa

















Het European Mortality Monitoring-project (EuroMoMo) meet het aantal sterfgevallen door virussen en meet in veel landen in Europa. Zoals u op de grafieken zelf kan zien, is er elke winter sprake van een toename van het aantal doden. In 2020 gebeurde er aan het begin van het jaar niet veel, totdat we rond week 15 de zogenaamde 'Covid-19-piek' kregen. Het begon eind maart en was halverwege mei vrijwel afgelopen. Nu we in de winter zijn, verschijnt de gebruikelijke winterpiek die samenhangt met de griep. Deze winterpiek lijkt ongeveer even groot te zijn als de winter van 2017/18. Het lijkt erop, dat we de piek ook al gepasseerd zijn.

Twee dingen vallen op: Ten eerste de voor de hand liggende ‘Covid-19-piek’. Ten tweede verschilt hetgeen we momenteel zien, niet veel van de voorgaande jaren. We maken nu de normale winterpiek in de sterfgevallen mee. Van een zogenaamde 'Tweede golf' is géén sprake. Ook kunnen we vaststellen, dat onder de 50 jaar er qua oversterfte géén enkel probleem is. De problemen beginnen pas boven de 50 jaar.


Als we de cijfers voor de oversterfte opsplitsen naar de afzonderlijke landen, dan valt dit globale, Europese beeld in stukken uit mekaar. België doet het zoals verwacht zéér slecht tijdens de Eerste én de Tweede golf. Dit afwijkende beeld kan eigenlijk géén natuurlijke oorzaak hebben, maar is het gevolg van het wanbeleid dat al maanden en jaren door het Belgische regime wordt gevoerd. Verder was er in België tijdens de zomer nog een piek in de oversterfte als gevolg van de hitte.


























Oostenrijk, Griekenland, Hongarije en Portugal kennen géén Eerste golf, maar wel een min of meer normale Tweede golf. Dit is dus de normale situatie.

Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland (Berlijn en Hesse), Israël, Luxemburg, Malta en Noorwegen kennen géén Eerste en zelfs géén Tweede Golf. Dit is vrij abnormaal! Géén corona-effect hier!

Slovenië kent enkel een Tweede golf.

België, Frankrijk en Zwitserland vertonen een Eerste en een Tweede golf.

Nederland, Spanje, Zweden en Engeland kennen een Eerste golf, en een normale Tweede golf.


De stemmingmakerij in Engeland van de voorbije weken is dus totaal onterecht!

De probleemlanden zijn dus België, (Italië - geen data), Frankrijk, Spanje, Engeland en in mindere mate Zwitserland en Zweden.


Bron: EuroMoMo

Link:

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps



Het is bekend, dat Italië, Spanje, Engeland en in mindere mate Frankrijk een bijzonder slecht gezondheidssysteem hebben. In Nederland wordt massaal geëuthanaseerd. België is een geval apart.

Misschien speelt hier mee, dat men in België op aanraden van Marc Van Ranst op grote schaal geëxperimenteerd heeft met chloroquine. In Frankrijk werd het middel ook gebruikt. In Frankrijk zijn volgens het Franse weekblad Le Point enkele coronapatiënten overleden nadat ze het antimalariamiddel chloroquine toegediend kregen. Het werd de afgelopen maanden nochtans één van de meest belovende geneesmiddelen tegen het coronavirus genoemd. Onder meer viroloog Marc Van Ranst verklaarde dat hij het zelf zou nemen, mocht hij het virus oplopen.

Chloroquine zou vooral in de eerste dagen van de besmetting een positief effect kunnen bewerkstelligen, daarna kan het leiden tot hartritmestoornissen, doorbloedingsstoornissen en hartstilstanden. Al deze nadelige effecten werden vastgesteld bij patiënten die hydroxychloroquine kregen toegediend, al dan niet in combinatie met een antibioticum. Bij onzorgvuldig gebruik kan een overdosis dodelijk zijn.


KORTOM, ER IS GEEN ENKELE INDICATIE OM AAN TE NEMEN, DAT WE HIER MET DE IMPACT VAN EEN 'VIRUS' TE MAKEN HEBBEN, OMDAT VIRUSSEN NIET STOPPEN AAN DE LANDSGRENZEN HETGEEN WEL HET GEVAL IS!!!


Natuurlijk gaan veel verhitte discussies over wat er gebeurde tijdens de zogenaamde 'Eerste golf'. Duitsland met zijn zeer robuuste gezondheidszorg heeft nergens last van gehad. Hetzelfde geldt voor Luxemburg ondanks het feit, dat het bijna continu een rode zone "met duizenden besmettingen" zou zijn geweest. Alleen deze vaststelling toont aan, dat de PCR-test totaal waardeloos is!

Sommige landen hadden eerder strengere corona-maatregelen dan andere landen. Maar, net de landen met de strengste corona-maatregelen komen het slechts uit de strijd. Nu doet iedereen in Europa vrijwel dezelfde dingen. Lockdowns, beperkingen inzake reizen en op het ontmoeten van andere mensen, mondmaskers, een eindeloze reeks van nutteloze corona-testen, enz. Toch hebben sommige landen een nieuwe golf en andere landen niet.

De Europese regeringen slaan wild om zich heen met allerlei onzinnige corona-maatregelen, en allemaal beweren ze een soort van controle over het virus te hebben uitgeoefend, terwijl ze alle bewijzen van het tegendeel straal negeren. In werkelijkheid hebben de Europese regeringen helemaal niets bereikt, tenzij hun economieën geruïneerd! Aangezien de corona-maatregelen en lockdowns steeds strenger zijn geworden, valt niet te verklaren waarom het aantal 'infecties' in veel gevallen gewoon is blijven stijgen. De enige verklaring hiervoor is, dat bepaalde landen het aantal cycli van de PCR-test tot waanzinnige hoogtes hebben opgedreven waardoor bijna alle positieve PCR-tests vals positief zijn en dus totaal nutteloos zijn.

De 'oplossing' die de virologen voorstellen zijn natuurlijk nog méér beperkingen. Zucht. Politici zijn net zoals steenezels die hun fouten blijven herhalen. Als iets niet werkt, is het antwoord niet om het met nog grotere ijver te blijven doen. Het echte antwoord is: stop ermee en probeer iets anders.

Ik raad aan om te stoppen met die zinloze PCR-testen - tenzij iemand in het ziekenhuis wordt opgenomen en ernstig ziek is en op een ernstige manier onderzocht moet worden. De massale PCR-testen veroorzaken simpelweg massale paniek en bereiken absoluut niets en dat tegen hoge kosten. We moeten ook gewoon doorgaan met ons leven zoals voorheen. We moeten degenen die het grootste risico lopen om te overlijden - ouderen en kwetsbaren - met zorg omringen en niet vaccineren. We moeten deze nogal gênante episode van collectieve zinsverbijstering snel achter ons laten.

Maar, de schuldige virologen, politici én journalisten die de economie hebben verwoest en een tsoenami van ongrondwettelijke corona-maatregelen over de bevolking hebben uitgestort, moeten uit hun ambt worden ontzet en zéér zwaar worden gestraft voor hun roekeloze gedrag. De macht van burgemeesters, gouverneurs en allerlei ministers moet drastisch worden ingeperkt. Het parlement moet eindelijk eens zijn verantwoordelijkheid nemen en dit ongrondwettelijke regime Wilmès-De Croo ten val brengen!

Hopelijk leren we na verloop van tijd hieruit nog iets. Politici mogen nooit in paniek raken! Het volk moet zich niet laten manipuleren door een waanzinnig mediacircus. ...Nooit meer! De fake corona-pandemie zal in de toekomst model staan ​​voor alle massale paniekerigheid. En ja, ook dé wetenschap heeft zijn gat grondig verbrand aan de corona-crisis en zal op de blaren moeten zitten!

Reputaties zullen sneuvelen en koppen zullen rollen!























WAT WE INTUSSEN WETEN

Het is inmiddels een goed bewaard publiek geheim. Iedereen met een half brein weet het, maar niemand zegt wat. Kind noch kat roept het uit: "Keizer Corona heeft geen kleren aan!"


Na maanden corona-heisa, voortgestuwd door een tsunami aan staatspropaganda waar een normale mens van aan het braken gaat, onthult een nuchtere analyse van feiten, cijfers en diagnoses nochtans een heel ander beeld: een prentje dat alle toeters en bellen vertoont van een mega-hoax.

Ja, er is een virus. Edoch, er is blijkt mee geknoeid. Verwerkt tot een soort bio-wapen. De schade? Wat we intussen weten is dat het dodental schabouwelijk werd overdreven, amper 6% van de doden toegeschreven aan corona zijn ook effectief aan corona of Covid-19 gestorven. De cijfers zijn opzettelijk buiten proportie opgeblazen.

Terloops, waar is de griepepidemie gebleven die in december de kop opstak? Een stille dood gestorven, want spelbreker?

Wat we intussen weten is dat al dat testen tegenwoordig enkel bedoeld is om de schijn op te houden dat Keizer Corona kleren draagt. Want 96% van de mensen die positief testen, zijn helemaal niet ziek, worden ook niet ziek en zijn bijlange niet infectueus, en steken verder niemand aan.

Wat we intussen weten is dat de totaal overbodige lockdowns onnoemlijk meer schade aan de maatschappij hebben berokkend dan het zogenaamde killer-virus. Een economische, sociale en psychologische catastrofe die nooit kan worden vergoelijkt met een blik op het reële dodental.

Wat we al langer weten is dat die fameuze mondmaskers compleet onnuttig zijn. De partikels van corona zijn te minuscuul van formaat om te worden tegengehouden door die geïmproviseerde mondmaskers. Deze ondingen zijn bovendien schadelijker voor de gezondheid dan de overheid geweten wil hebben.

Keizer Corona heeft geen kleren aan. De dokters en wetenschappers weten het. Maar op een enkeling na zwijgt men in de medische sector. Iedereen doet in stilte zijn ding.

De intellectuelen en opiniemakers weten het, maar blinken uit in lafhartige afwezigheid. Niemand steekt zijn kop boven het academisch maaiveld uit, want het zou imago en reputatie kunnen schaden.

De ambtenaren en vooral de 'politiekers' weten het, maar houden de lippen op mekaar en mijden het onderwerp. Laat de regering en de virologen dat boeltje maar beredderen en bestieren, luidt het.

Burgemeesters, parlementairen en senatoren gebaren liever van kromme haas. Schatplichtig, lijkt het wel, aan de WHO, CFR, IMF, what have you.

De rechters en advocaten weten het. Ze zijn zeker gewapend om een en ander terug te fluiten. Maar ook zij zwijgen en laten toe dat hun gerechtelijke macht wordt gepolitiseerd, op het criminele af.

De persmeute weet het. Maar het journaille collaboreert. De social media en mainstream media zijn mettertijd omgevormd tot propaganda-kanalen van het links-liberale beleid (globalisme).

Van useful idiots gesproken, alle vedetten, prominenten en sterren die zich dagelijks gewillig in de pers laten afbeelden met muilkorven, beseffen blijkbaar niet dat ze propaganda-tools worden.

En dan zijn er nog de zelfstandigen, de ondernemers, het gewone volk. Ook bij hen begint het stilaan te dagen in het oosten. Maar zij hebben geen stem, worden in het gareel, het gelid en in de dwangbuis gedwongen door overijverige ordediensten. Criminelen en ander gespuis maken de straten onveilig, maar de politie dient te focussen op het naleven van draconische corona-regels, ook bij u thuis. De waanzin regeert!

1 opmerking:

Anoniem zei

Deze philippica is veruit het beste wat over de hele corona-crisis in Belgiê geschreven werd.
Fantastisch!
Dit commando van "Drie man en een paardekop" zet het hele politieke en virologische establishment in Belgiê in hun onderbroek.

"Fides quaerens intellectum": een zeer wijze en juiste uitspraak van Paus Benedictus XVI.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------