BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 8 januari 2021

BREAKING! BREAKING! BREAKING!

Nancy Pelosi wil Donald Trump de nucleaire codes afhandig maken!

De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft met de hoogste militair in de VS gesproken over voorzorgsmaatregelen tegen president Donald Trump. Die moeten voorkomen dat Trump vijandelijkheden begint of met toegang tot de nucleaire codes een atoomaanval inzet in de kleine twee weken dat hij nog aan de macht is.

In een brief aan collega’s schreef Pelosi vrijdag dat ze met generaal Mark Milley besprak wat voor maatregelen er zijn om president Trump in toom te houden. Een woordvoerder van Milley bevestigde dat Pelosi de generaal gebeld heeft en dat Milley haar vragen over de procedure voor nucleaire bevelvoering heeft beantwoord.

De Democraten werken al aan plannen om Trump uit zijn ambt te zetten vanwege de bestorming van het Amerikaanse parlement door zijn aanhangers. Volgende week kan het Huis van Afgevaardigden zich hier al over uitspreken, waarna de Senaat het laatste woord heeft.

Maar met een beroep op het 25e amendement uit de Amerikaanse grondwet kunnen vicepresident Mike Pence en kabinetsleden Trump uit zijn functie zetten als zij oordelen dat de president zijn taken niet meer kan uitvoeren. Pelosi zei dat ze nog niet van Pence had gehoord of hij dit ook van plan is. “We hopen snel een bevestigend antwoord van hem te krijgen.”

Het 25e amendement is echter nog nooit eerder gebruikt en vereist dat de vice-president plus "hoofdfunctionarissen van de uitvoerende afdelingen" verifiëren dat de president "niet in staat is om de bevoegdheden en plichten van zijn ambt te vervullen". Pelosi en de Democraten hebben in oktober al wetgeving uitgevaardigd om het Congres verder in staat te stellen de 25e amendementsprocedure te starten, maar de wet werd niet aangenomen.

Dit bewijst, dat Pelosi en de Democraten al minstens sinds oktober een coup tégen President Trump aan het plannen waren.



Voorzitster van het Huis, Nancy Pelosi (D-Calif.) houdt een persconferentie
in het Capitool in Washington op vrijdag, 9 oktober 2020 samen met
Rep. Jamie Raskin (D-Md.). Pelosi wilde via een aanpassing van
het 25e amendement van de grondwet het Congres toestaan
om ​​tussenbeide te komen om een president af te zetten.

Het wetsvoorstel werd niet aangenomen, maar is bewijs voor
een coup-poging tégen President Trump.

































De dodelijke gebeurtenissen van de voorbije dagen worden door de linkse reguliere propagandamedia in de schoenen van president Trump geschoven. Zelfs een leugenachtige VRT vindt het nodig om de Vlaming hiervan te overtuigen! Toch is het belangrijk om zich te realiseren, dat US Attorney John Durham de relschoppers veroordeelde die het Capitool bestormden en beloofde om de verantwoordelijken te vinden en te vervolgen!!!

Dezelfde
US Attorney Durham die werd benoemd tot speciale raadsman om de coupplegers tegen president Trump te vervolgen!

Op 5 januari kreeg
US Attorney Durham het geheime memorandum in handen dat door president Trump was ondertekend: "Antifa-terroristen zouden een dag later een 'valse vlag'-aanval op het Capitool uitvoeren"!!!

Zie: Statement from the Press Secretary - White House

Link:


https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-010521/

1 opmerking:

Anoniem zei

NORAD levert early warning tegen een aanval, maar kan ook een aanval elders in de wereld observeren. Na 9/11 worst NORAD ook gebruikt voor interne aanvallen te verijdelen.

Het is natuurlijk vreemd dat Pelosi haar krankzinnigheid naar 11 gedraaid heeft. Waarom moet gewoon 2 weken wachten totdat Trump vertrekt? De hysterie is raar. Niet in het geringste dat het het tapijt van onder Biden uittrekt.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------