vrijdag 13 februari 2015

BREAKING: Drie nieuwtjes uit Rome:

1. Onze bron in het Vaticaan zegt, en dit werd nu elders reeds bevestigd, dat de Gezinssynode niet gaat over het gezin, maar wel over het 'homo-huwelijk'.

2. Diezelfde bron zegt: "Rabbi Abraham Skorka woont bij hem in het Casa Santa Marta in Rome, of u het nu gelooft of niet!"

3. Een andere bron weet ons te vertellen, dat een steeds groter wordende groep van professoren aan de pauselijke universiteiten in Rome zich de vraag stelt wie nu de echte Paus is. Men hoort steeds vaker: "Bergoglio is het zeker niet!"

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Skorka en zijn vrouw wonen al minstens een jaar in het Casa San' Martha. Bergoglio zorgt ervoor dat ze kosher eten geserveerd krijgen.

Vreemd is het niet. Het zou best kunnen dat Skorka Bergoglio onder de vleugel genomen heeft en dat zonder SKorka Bergoglio in paniek geraakt, en niet weet wat zeggen.

Het zou kunnen dat Skorka Bergoglio's enigste vriend op Aarde is. Skorka is zeker spititueel adviseur. Theologisch adviseur. En ja, de Skorka is eigenlijk meer 'paus' dan Bergoglio zelf.

De professoren aan de pauselijke universiteiten stellen zich inderdaad beter de vraag wie eigenlijk paus is: Bergoglio of Skorka?

En je hebt gelijk, Bergoglio is het in ieder geval niet.

Maar ja, we wisten ook al dat Bergoglio geen katholiek is, dus het mag ons allemaal niets verwonderen.

Anoniem zei

En nog even of Skorka;

Wanneer heb jij nog een katholiek op het Vaticaan gezien.

Waarlijk het is de zetel van de antichrist geworden.

Er zit ook goed nieuws in de posts van vandaag;

Als dat is wat Bergoglio allemaal uitstookt, dan kan het niet erger met de Kerk, dus kan het alleen maar beter worden.

Wacht maar, ze hebben die synode nog niet afgesloten, en volgens de profecieen wordt de paus nog uit Rome weggejaagd.

The Guardian Angel zei

Bepaalde dingen worden hier bijvoorbeeld bevestigd:

http://the-american-catholic.com/2015/02/13/popewatch-down-argentine-way/

Anoniem zei

wat een contrast met de zalige Pius ix. die kreeg heel de liberale wereld over zich heen omdat hij een joods kind redde.dat kind werd een beroemd prediker en priester. deze skorka blijft in de duisternis van de satanische talmud zitten, en niemand probeert ook maar, in het hart van de katholieke Kerk nota bene, om hem te bekeren. waarlijk, wat een absolute waanzin.


Beato Pio ix, ora pro nobis

Cor Jesu, rex et centrum omnium cordium, miserere nobis

Anoniem zei

Onvoorstelbaar hoe geniepig "Operatie Beschadiging" gevoerd wordt. FUD (fear, uncerntainty, doubt) verspreiden, de klassieke techniek van lafaards... en dat noemt zich dan nog Kathoiliek of zelfs Christen...
Is het niet logisch dat een man zich omringt met mensen die hij 100% kan vertrouwen wanneer hij trechtkomt in een slangenkuil als het Vaticaan? De Grote Kuis is heel erg nodig, anders kunnen ze daar binnenkort heel het boeltje sluiten.

Stijn Calle zei

Er is maar één paus, en die is Franciscus. De idee dat het ontslag van Benedictus op een of andere wijze onregelmatig is is grote zever. Om een heleboel redenen van technische en formele aard. Het allerbelangrijkste is echter het gedrag van Benedictus na zijn ontslag. Hij doet alles om in publiek hartelijk en loyaal met Franciscus om te gaan zodoende ook maar het minste vermoeden van niet akkoord te gaan absurd is. Franciscus is paus, en om een of andere reden moet hij vandaag op de stoel van Petrus zitten. Hij is in staat uitzonderlijke dingen te doen, inclusief de toewijding aan Rusland.

The Guardian Angel zei

@ vorige Anoniem,

Graag had ik de "technische en formele redenen" van u vernomen.

Zo u die niet kan geven, reageert u louter emotioneel.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer