vrijdag 13 februari 2015

De dwaas der dwazen zondag in actie:

Dwaas Bergoglio in actie...

Met zijn besmeurde handen gaat deze 'bisschop' priesters wijden...

De vuile handen van Bergoglio als afspiegeling van zijn ziel!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Normaal houden kleine kinderen na hun vijfde verjaardag op met het maken van dergelijke handafdrukken.

En het is niet alsof kleine kinderen op eigen initiatief dergelijke afdrukken maken. Nee, ze worden altijd door volwassenen aangemoedigd.

Hier dus ook.

En net zoals in het kleuterklasje staan de volwassen met gekruiste armen toe te kijken.

Waar is de tijd dat je een promotie kreeg wanneer je deed zoals de baas?

Maar waar ik echt niet aan over kan is waarom die sinaasappel daar op tafel ligt. Dat is onverklaarbaar.

En nu verwacht ik een commentaar van een snuggere lezer die me erop gaat wijzen dat volwassenen het ook doen.

Dan zeg ik, ja goed, maar dat zijn het waarschijnlijk Argentijnse holbewoners.

(Cuevas de las Manos in Santa Cruz in Argentinie)

Anoniem zei

Een paar weken geleden is er in de commentaren een discussie gevoerd over de medische gevaren van de contraceptieve pil.

Sommigen willen maar niet aanvaarden dat afgezien van de voordehand liggende gevaren voor de ziel, de contraceptieve pil ook gevaarlijk is voor de fysiologie.

De universiteit van Oxford heeft net een heel goede studie gepubliceerd waarin de link tussen Hormonen Therapie en Ovariumcarcinoom aangetoond is.

Het gaat hier over vrouwen van middelbare leeftijd die teneinde de effecten van de menopauze te verlichten een soort contraceptieve pil nemen. De studie toont aan dat zelfs na slechts 5 jaar de kans op Ovariumcarcinoom en borstkanker toeneemt van 20 per 1000 tot 21 per 1000. Niet veel zal je zeggen, maar toch een 5% toename in risico, hetgeen enorm is voor één kankerrisico, naast alle andere kankerrisico’s.

Maar afgezien van het gescherm met statistieken, bewijst deze studie vooral dat de bewering dat korte hormonenbehandelingen schadeloos zouden zijn, gewoon niet waar is. Lange termijn behandelingen moeten dan zelfs niet meer beschouwd worden.

Trouwens, wat is een korte hormonenbehandeling?

Men spreekt alleen over een 2 tot 5 jarige therapie tijdens de menopauze, en niet over het accumulatieve effect van de contraceptieve Pil ter geboorteregeling die af en aan, en vaak jarenlang genomen worden. Men spreekt natuurlijk alleen over Ovariumcarcinoom en borstkanker, en niet over de gevolgen van hormonentherapie voor transseksuelen. Maar het gaat in grote lijnen allemaal over dezelfde Pil.

Men spreekt helemaal niet over de antiprogrestogenen in de morning-afterpil of abortus die volgens de meeste studies over het kankerrisico t.g.v. van abortus (zelfs vanuit pro-choice hoek) akkoord gaan met minstens 50% toename in risico.

De BBC heeft deze studie ook gepubliceerd, hetgeen je niet van hen zou verwachten want het zijn meestal opgefokte feministen. Ze kunnen het dan ook niet laten toe te voegen dat de contraceptieve pil toch baat heeft, in het voorkomen van die andere gevreesde ‘vrouwenziektes’ waaronder prikkelbare darm en osteoporose. Dit geeft de term pro-choice een nieuwe betekenis; “kies je kanker”.

http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(14)61687-1/abstract

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer