woensdag 25 februari 2015

Turkije betaalde 1 miljoen dollar aan de Moslimbroederschap om de archieven van de Armeense Genocide in het 'Institut d'Égypte' te Cairo in brand te steken:

Link:

http://www.horizonweekly.ca/news/details/62143

https://haypressnews.wordpress.com/2015/02/24/turkei-zahlte-1-millionen-dollar-an-muslimbruder-um-beweise-zum-armeniergenozid-zu-vernichten/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een miljoen dollar lijkt mij ook een heel hoog bedrag in een enkel omkoopschandaal.

Hoe dan ook, Turkije is niet verantwoordelijk voor de genocide, want het bestond nog niet. En iedereen gaat akkoord met 1.5 miljoen doden. Turkije wil alleen niet toegeven dat 1.5 miljoen doden een genocide is.

MAAR ZOALS ALTIJD GAAT HET NIET OVER DE SLACHTOFFERS MAAR OVER GELD EN VOORAL VASTGOED dat de vermoorde Armenen achtergelaten hebben. De republiek Turkije heeft het allemaal geconfisqueerd en is zodoende met kapitaal voorzien om onafhankelijk landje te gaan spelen na de val van het Ottomaans Rijk. (A propos, een maconniek een complot, door de Britten georchestreerd)


Bijvoorbeeld:

De Amerikaanse Luchtmachtbasis in Incirlik (Oost-Turkije) ligt voor een klein deel (5%) op geconfisqueerd land. Maar het is een grote luchtmachtbasis. In 2010 heeft een afstammeling van de oorspronkelijke eigenaar een gerechtszaak aangespannen voor de 50 hectaren. De eis was $50 miljoen voor de grond en $100 miljoen voor verlies aan inkomsten sinds 1914. De VS heeft de zaak naar Ankarra verwezen die uiteraard hun voeten slepen.

De grond waarop de luchthaven van Diyarbakır gebouwd is ligt op grond van een slachtoffer van de genocide. Een afstammeling (erfgenaam) is in 2013 met de eigendomsakte naar het gerecht gestapt is. Het hof van Beroep oordeelde dat de zaak verjaard is. Momenteel ligt de zaak bij Cassatie.

In Instanboel alleen zijn er 661 gebouwen geconfisqueerd, waaronder scholen, kloosters, ziekenhuizen, weeshuizen, kerken alsook woningen, en grote stukken grond (hectaren). De waarde is aanzienlijk. De Armeense Kerk is ook druk in de weer, en hebben hun eigen archieven.

Reeds op de Vredesconferentie van Parijs in 1920, heeft een Armeense delegatie reparaties geëist voor de confiscaties. Deze kwamen op 14,598,510,000 Franse Franc aan persoonlijke goederen en 4,532,472,000 Franse Franc aan goederen van de Armeense en RUSSISCHE kerk.

Een kleine 300 miljard Euro vandaag.

Onderschat ook niet de hoeveelheid olie onder de Kaspische Zee en aangezien de olie niet oostwaarts getransporteerd kan worden na het verlies van de oorlog in Afghanistan, zullen ze wel westwaarts moeten via het huidige Armenië door Turkije.


Ook al lijkt $1.0 miljoen veel geld om ISIS een archief in brand te laten steken, in context is het maar wat kleingeld en waarschijnlijk hebben ze het via de CIA gekregen, want het aantal rechtszaken in Amerika begint te tellen.

Anoniem zei

Zie ook het verraad van de Lienz Kosakken.

De Oekraïense Russen die tegen de Bolsjewieke Revolutie gevochten hebben en die zich in 1941 met Hitler geallieerd hadden. Maar ook de burgers die reeds voor de oorlog in Oekraïne woonden. Ten gevolge van de Yalta akkoorden hebben de Britten ze allemaal (ook de burgers) op een vrachtwagen gezet (als ze niet wilden; bewusteloos geslagen, neergeschoten of met handgranaten behandeld) en naar Stalin gebracht die ze allemaal afgemaakt heeft, hun land geconfisqueerd heeft en de hongersnoden georkestreerd heeft.

Lees meer:

http://en.wikipedia.org/wiki/Repatriation_of_Cossacks_after_World_War_II


En zoals altijd stinkt het naar Zionisme.

WE MOETEN DIT LEZEN WANT IEDEREEN MOET WETEN HOE OORLOG ERUIT ZIET, VOOR ZE RUZIE GAAN STOKEN, OF HET VUILE AKKOORDJES GOOIEN. ONZE POLITICI ZIJN VEEL TE DOM OM MET VUUR TE SPELEN.

Anoniem zei

die Ottomaanse schurkenstaat is zo hypocriet en barbaars als maar zijn kan

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer