vrijdag 10 april 2015

Moslims vermoorden 147 christelijke studenten in Kenia (02-04-2015):


Al-Shabaab eiste de aanslag op via een radiostation van de groepering. In een audioboodschap verklaarde de woordvoerder van de groep dat men aan de universiteit eerst moslims van niet-moslims had gescheiden en vervolgens "afrekende" met de niet-moslims, die later in de boodschap "Christenen" worden genoemd.

WAAR ZIJN DE SCHIJNHEILIGE 'CHARLIES' NU???

6 opmerkingen:

Anoniem zei

De rooms-katholieken hebben natuurlijk nog nooit iemand vermoord. Alleen wat kruistochten gepleegd en "ketters" op de brandstapel gezet

The Guardian Angel zei

Dat de Kruistochten een legitieme en defensieve actie waren, net tégen de moordpartijen van de moslims, schijnt u te ontgaan!

Anoniem zei

De Rooms-Katholieke Kerk heeft nooit veel brandstapels voor ketters aangestoken. De protestanten gingen veel driester te keer tegen ketters en vooral 'heksen'.

Anoniem zei

De opmerking van eerste anoniem is even onnozel als beweren dat Europa zich niet tegen Nazi Duitsland had mogen verdedigen toen deze Europa overrompelden.

Volgens de principes van Eerste Anoniem zouden vandaag Duitsers willekeurig Europeanen en Amerikanen mogen neerschieten omwille van de Duitse doden in de wereldoorlogen.

Maar ik mag niet te hard zijn. Eerste Anonomiem is slachtoffer van de indoctrinatie die tegenwoordig 'katholiek' onderwijs genoemd wordt, maar nu hij vanaf vandaag beter weet...

Anoniem zei

Aan anoniem 10 April 2015 07:29

Mijnheer,

Wat een eventuele moord door een rooms-katholieke persoon begaan nu te doen heeft met een moorddadige raid door islamietische strijders op zwartafrikaanse studenten van een christelijk geînspireerde universiteit, versta ik niet zo goed.
Daarenboven betrof het een universiteit door protestanten gevoerd.
Wat er in deze context dan ook nog "natuurlijk" zou zijn, versta ik ook niet.
Vermoedelijk heeft U hier zeer veel doormekaar gebracht en reageert U deshalve een beetje overspand.
Wat nu het "zetten van ketters op de brandstapel" betreft:
de Hl.Kerk heeft zelf nooit ketters verbrand; wel werden bij processen ivm ketterij de verdachtigen nauwkeurig onderzocht en eventueel aan de regerende macht overgelaten, die dan executies doorvoerde.
De akten van de inquisitie wwrden voor een paar jaar voor het publiek vrijgegeven.
Interessant is dat in zeer vele gevallen de inquisitie de betichten na onderzoek vrijsprak;
ze wird ook preventief in de bescherming van valsbetichten actief.
Zeer bekend is de reddingsoperatie door de inquisitie van een groot wezenhuis in de zuidelijke alpen, waar de mob in publieke hysterie al deze kinderen wou lynchen en vverbranden; de dappere inquisiteur schreed in en bracht in een gewaagde operatie deze kinderen in veiligheid bij Milaan.
Het totaal aantal doden ten laste van de roomse inquisitie bedraagt iets minder als 6000 (zesduizend), en wel over een periode van 300 jaar (in doorsnee 20 per jaar).
U verwisselt hier waarschijnlijk de vele doden bij de heksenverbrandingen en de vervolging van andere gelovigen en confessies door de werelse autoriteiten met de doodsoordelen door de inquisitie.
Naar de laatste cijfers van Christian Watch sterven er voor het moment ongeveer 10000 christen per jaar (dwz ongeveer 500 maal meer als bij de inquisitie)
Ik beveel U ten zeerste de regelmatige lectuur van goede katholieke internetsites zoals www.kavlaanderen.blogspt.be, www.laportelatine.fr, www.kath.net en www.katholisches.info aan.
Men kann hier zeer veel interessants leren.

Anoniem zei

Ik heb net een email ontvangen van iemand die mij op Chinese investeringen in Afrika duidt.

Ik ga dat hier beantwoorden omdat het belang heeft met betrekking tot de islamitische terreur in Afrika

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.38426?video=1.2300384

Het grote verschil tussen Amerikaanse en Europese bedrijven die in Afrika handel drijven en de Chinese bedrijven is dat de Westerse bedrijven Afrika alleen leegzuigen, terwijl China in Afrika investeert.

Afrikaanse landen zien zich al jaren lang in twee getrokken tussen Amerikanen en Chinese bedrijven. In de olieproductie bijvoorbeeld hebben de Amerikanen meer technische know-how en kunnen een hoger rendement uit een oliebron krijgen, hetgeen meer inkomsten betekent voor het land, maar de Chinezen investeren in de infrastructuur van het land waar ze handel drijven. Ze bouwen scholen, ziekenhuizen, havens, wegen, spoorlijnen, en vele Afrikaanse landen zien dat natuurlijk als een bonus en als een middel zich te ontwikkelen. Vele Afrikaanse landen verkiezen Chinezen over Amerikanen – tot groot chagrijn van de Amerikanen.

“Ah, dat is goed” zeggen de Amerikanen dan, “als jullie Chinezen boven ons verkiezen dan laten wij terroristen op jullie los”.

Het doel van de door Amerika gesponsorde terroristen – Boko Haram, ISIS, al-Queda, et al – is om het onderontwikkeld land onderontwikkeld te houden, zodat ze bij het IMF leningen moeten aangaan, dat ze burgeroorlog blijven voeren en westerse wapens kopen, het land gedestabiliseerd worden, internationale investeerders wegjagen, de boel kapot slaan en dat het Westen Afrika kan blijven droog zuigen. Indien Afrikaanse landen zich zouden ontwikkelen dan zouden ze zelfs competitie voor de VS vormen. En aangezien een Amerikaan zich eender wat permitteert in de naam van “National Security”, wordt competitie tegen een Amerikaans bedrijf waar ook ter wereld, in de kiem gesmoord in de naam van “National Security”.

Bij de VRT blijken ze nu ook wakker te worden, alleen dat ze het verband tussen de hoogste toren in Afrika die door Chinezen in Kenya gebouwd wordt, en de recente terroristische aanslagen aldaar niet gemaakt hebben.

Maar je kan het nagaan; elk Afrikaans land dat ofwel geen IMF leningen aangaat, ofwel Chinese investeerders verwelkomt, heeft een paar moslim heethoofden die de ontwikkeling saboteren en de gewillige, hardwerkende (niet-moslim) bevolking afslachten, zodat de Chinezen geen werklui meer hebben – of zodat er niets meer is, waarin geïnvesteerd kan worden.

Neem de Emiraten bijvoorbeeld, of Qatar. Daar werken vaak de Indonesische en andere zuid-oost Aziaten voor een hongerloon – slavenarbeid. De Amerikaanse aannemers in Irak bijvoorbeeld na de golfoorlogen het land opnieuw moesten opbouwen, maakte maar al te graag gebruik van die wanhopige zuid-oost Aziaten als slavenarbeiders – in de meest gevaarlijke omstandigheden – zonder beveiliging tegen de insurgenten – of zonder beveiliging tegen arbeidsongevallen. 24 karaat uitbuiting.

Vergelijk dit met de Afrikanen die VRT in dit filmpje tonen.

Nu staan Chinezen bekend niet de beste arbeidsvoorwaarden te leveren, maar toch zijn ze betere werkgevers dat Amerikaanse en Europese slavendrijvers. En het vreemde is; de slavendrijvers blijken niet te kunnen concurreren met de Chinezen – dat kan alleen maar één kant uit.

N.B. Amerika wil ook niet dat de Russen in Afrika investeren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer