maandag 8 december 2014

Mgr. André Léonard wil zijn functie als aartsbisschop volgend jaar neerleggen

Dat vertelt hij in een openhartig gesprek in het VTM NIEUWS-magazine Telefacts. Op 6 mei wordt Léonard 75, de leeftijd waarop van aartsbisschoppen verwacht wordt dat ze hun ontslag indienen bij de paus. Meestal vraagt de paus dan om aan te blijven tot er een opvolger gevonden is.

Bij kardinaal Danneels, de voorganger van Léonard, duurde dat nog bijna twee jaar. Maar voor Léonard hoeft het niet langer te duren. “Ik hoop er niet op om nog een paar jaar voort te mogen doen. Niemand op aarde is onontbeerlijk”, zegt hij.

Het hele interview met André Léonard is morgen te zien in Telefacts om 21.40 uur bij VTM.

Bron: VTM Nieuws

Link:

http://nieuws.vtm.be/binnenland/119294-leonard-wil-stoppen-als-aartsbisschop


DE REDEN?

GODFRIED 'KARDINAAL' DANNEELS,
DE HOMOVRIENDELIJKE PRELAAT,
BLIJFT HEM STOKKEN IN DE WIELEN STEKEN!!!


De 'binnenkerkelijke' homo-maffia slaat weer toe!
Roeach: de catechismus van Danneels
Roeach: de catechismus van Danneels

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste,

In de krant las ik dan weer dat de heer (monseigneur) Bonny dan weer favoriet is om Mgr. Léonard op te volgen. Laat ons bidden dat dit niet moge waar worden. Het zou een voortzetting zijn (in het beste geval, het zal eerder een verslechtering) van het rampbestuur van de heer Danneels.

Anoniem zei

Posten, jongens, deze artikels vertalen in de belangrijkste wereldtalen, over de hele wereld verzenden, uitdrukken en versturen.
Het einige belangrijke is dat de herinnering aan deze weerzinwekkende geschiedenis niet verloren gaat.
Want dit is het doel van deze bandieten: het totale vergeten van deze misdrijven, het buitenspel zetten van de gerechtigheid, van de genade voor de slachtoffers- dwz. van de charis, de liefde Gods.
De ganse weerzinwekkende rommel met misbruik onder alle vormen is niets anders als het woeden van de antichrist, zoals Paus Benediktus XVI voor enige jaren zo treffend zei.

Of Danneels nu burgerlijk-juristisch of kerkelijk-juristisch aangeklaagd of veroordeeld wordt, doet er uiteindelijk niet toe.

Bij het Laatste Oordeel moet hij dat verantwoorden, en wel gemeten aan zijn kennis van het evangelie en van het katholiek geloof.
Daar helpen dan geen trucs meer.

En objektief gezien is zijn theatraal gedrag, gekoppeld met zijn krachtige lichaamsbouw, een uiterst opvallende knalrode markeringsballon aan het front.
Dat was overigens het geval bij de synode voor de familie-
bis repetita placent.Anoniem zei

Wie heeft nu eigenlijk deze illustraties getekend?

Bij de onnozeliteit van de teksten en het totaal gebrek aan kunst is het niet te verwonderen dat de ca. 90 000 vlaamse jongens en meisjes die op deze brol getrakteerd werden, dit alles zeer snel vergeten hebben en er voor het grootste deel gelukkig zonder lijf- en kleerscheuren uit zijn gekomen.
Ik zoek nog altijd naar de "logica" en de "intellectualiteit" van deze illustraties, maar ik vind niets; het "standpunt" van de verdedigers van deze beer schijnt me hier dan toch zeer pervers te zijn.
Al de auteurs moeten namelijk groot bekendgemaakt worden.

Anoniem zei

Aan anoniem 8 december 2014 21:52

Beste,
Om de Hl. Theresa van Avila te citeren, "moeten wij iedere beproeving die wij moeten odergaan, ook en welop de eerst plaats als een genadebewijs voor ons zien".
P. Franciscus kann benoemen wie hij wil- een markeringsballon met rood licht is een gedroomd doelwit aan het front.
DEus in adiutorium intende

Anoniem zei

Johan Bonny mag nu 20 jaar lang de boel vakkundig vernietigen tot de laatste steen in de voetsporen van Danneels.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer