zondag 13 januari 2013

Méér dan een half miljoen aanwezigen op de manifestatie voor het gezin in Parijs. Omdat alle kinderen dezelfde rechten hebben! Het recht op een vader én een moeder! Omdat het 4de Gebod zegt: "Vader, moeder zult gij eren!"

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je over 6 maanden dezelfde manifestatie organiseert, ga je daar minstens half Parijs aanwezig hebben.

Dit is evenzeer een anti-Hollande demonstratie als een pro-gezin demonstratie.

Dat Hollande Civitas maar vogelvrij verklaard, ... als hij durft.

Het heeft niet lang geduurd vooraleer de Fransen ingezien hebben die man tot president te verkiezen een grote fout was.

Misschien omdat het Franse leger naar Mali getrokken is, om daar wat op “vissen in een ton” te schieten, of omdat de rijken het land aan het verlaten zijn, en ze niemand meer hebben die belast kan worden, of omdat de omzet van PSA Peugeot Citroen in de laatste twee jaar gehalveerd is, of omdat de Fransman (en vrouw) met de pet nu ook inziet dat de sociale zekerheid effectief failliet is.

Homohuwelijken, laat me niet lachen. Dat is zo van die flauwe praat, alsof de man niets beter te doen heeft. De boel kapot slaan (zoals het traditionele huwelijk en gezin) is gemakkelijk, maar iets opbouwen...

Anoniem zei

De Franse bombardementen op Mali zijn een wanhoopspoging van Hollande om het nieuws van de pro-familiebetoging naar de achtergrond te verdringen.

Anoniem zei

Programmapunt 31 van het verkiezingsmanifest van Hollande is het enigste dat hij waar kan maken, en dan willen de mensen het niet eens.

Een pro-familie betoging die overal in de pers een anti-homobetoging genoemd wordt, met 500.000 mensen aanwezig. Amai, dat begint al te tellen.

Blijkt dat 500.000 mensen het niet erg vinden dat ze homofoob genoemd worden als dat het huwelijk kan redden.

Het ene kamp is eindelijk wakker geworden, terwijl de anderen vorige nacht slecht geslapen hebben.

Anoniem zei

Neen aan de hetero-fobie!!!

Anoniem zei

Jammer dat er geen protesten gehouden worden tegen de scheidingscultuur, die volgens mij de grootste bedreiging vormt voor het kerngezin. Kinderen hebben niet alleen recht op een mama en een papa, maar ook op een stabiele, liefhebbende thuis.

Anoniem zei

Een duidelijk bewijs dat de mensen dat 'homohuwlijk' niet willen. Het volk komt in opstand tegen deze zondige experimenten en binnen enkele jaren zullen de politici moeten toegeven dat ze fout waren en zwaar tegen de wil van God gezondigd hebben.

Anoniem zei

We zien dergelijke massale opkomsten tegen het homohuwelijk in heel Europa. Het blijkt een politiek programmapunt te zijn waar heel veel mensen heel erg mee begaan zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer