BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 18 januari 2013

De jeugd van tegenwoordig...

8 opmerkingen:

Anoniem zei

De babyboomers gaan nog schrikken van de jongere generaties....

Anoniem zei

Frankrijk zal voor de kentering in Europa zorgen. Het eerste land waar door massaal volksprotest het afschuwlijke 'homohuwlijk' er niet zal komen. In andere landen zal de bevolking snel inzien en beseffen dat met door protest deze zondige schande snel kan wegkrijgen.

Anoniem zei

De wil van God zal zegevieren tegen deze duivelse zaken. Het homohuwlijk komt er nooit in Frankrijk. Hopelijk wordt het snel afgevoerd in de landen waar het ingevoerd is.

Anoniem zei

Ik zal bidden opdat die schande niet in Frankrijk zal ingevoerd worden. Hopelijk (zoals enkelen reeds opmerkten) volgen de andere landen in Europa en verdwijnt die onnatuurlijke schande definitief.

Anoniem zei

Het huwlijk is een verbintenis voor God tussen een man en een vrouw. Al de rest is zondig en schandalig!

Anoniem zei

Het huwelijk is één van de 7 Sacramenten. De "mariage civil" is een daad van opstand tegen God en Zijn wil.

Anoniem zei

De mensen willen al die sociale tegennatuurlijke experimenten niet opgedrongen worden. Zoals er reeds hier gezegd hebben het Huwelijk is een sacrament voor God gesloten tussen een man en een vrouw. Het is ook de enigste geldige samenlevingsvorm om kinderen te hebben.

Dit is nu niet helemaal met het topic maar als ik zie wat ze in de lagere 'zogenaamd' katholieke school mijn dochtertje willen wijsmaken, dan spreek ik van pure indoctrinatie.

Anoniem zei

Wat ze op de lagere school van je dochter niet blijken te weten is dat homo's geen kinderen kunnen verwekken, zelfs niet wanneer ze 'getrouwd' zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------