dinsdag 8 september 2015

Over Bergoglio de Apostaat en zijn sodomieten-synode:

Maar intussen is niet iedereen even enthousiast over deze paus. Eveneens gisteren raakten fragmenten bekend van een boek van de journalist Edward Pentin, waarin hij fel uithaalt naar de invloed van paus Franciscus op de bijzondere bisschoppensynode over het gezin van oktober vorig jaar. Pentin schrijft dat enkele omstreden passages (onder meer over homoseksualiteit en samenwonenden) door een rechtstreekse tussenkomst van de paus toch in het slotdocument van de synode zijn terechtgekomen, al behaalden zij niet de vereiste twee derde van de stemmen.

Volgens Pentin veroorzaakte dit ernstige wrevel bij een groep conservatieve synodevaders, omdat andere passages waarover eveneens fel werd gediscussieerd en die net zo goed te weinig steun vonden, geen plaats kregen in het slotdocument. Pentin haalt ook nog fel uit naar Lorenzo Baldisseri, de algemene secretaris van de gezinssynode, die volgens hem al te nadrukkelijk zijn stempel heeft gedrukt op de synode en die hij ervan beschuldigt het slotdocument al naar de pers te hebben gelekt nog voor de synodevaders het zelf in hun bezit hadden.

De voorbije weken gaven verschillende hooggeplaatste kardinalen aan dat de voorbereiding van de tweede gezinssynode door zowel meer conservatieve als progressieve bisschoppen op het scherp van de snee wordt gevoerd. Zij waarschuwen ervoor dat de Katholieke Kerk, net als de anglicaanse, op een kerkscheuring dreigt af te stevenen als er geen einde komt aan die groeiende polarisatie.

Bron: Kerknet

EN BERGOGLIO IS DE SCHULDIGE!


Het neefje van Bergoglio, Jose Ignacio Bergoglio, waarmee Bergoglio wekelijks telefoneert, poseert hier samen met zijn inwonende 'vriendin' Marina Muro, bij het embleem van de Delegación de Asociaciones Israelitas Argentinas (DAIA). Krijgen zij straks ook 'wettig' de Communie?

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer