maandag 28 september 2015

Danneels-Gate 10: Herman Achille graaf Van Rompuy, de ex-president van Europa, sprak de laudatio uit en prees 'maffiabaas' Godfried Danneels de hemel in.

"La biographie du cardinal Danneels est sortie de presse"

La basilique du Sacré-Cœur à Koekelberg a accueilli plus d’une centaine de personnes à l’occasion de la parution, ce 22 septembre, de la biographie du cardinal Godfried Danneels.

Mercredi soir, les éditions Polis, éditrice de la biographie consacrée au cardinal, avaient tenu à marquer la sortie de cet ouvrage d’une pierre blanche. Plusieurs personnalités d’Eglise étaient présentes, dont Mgr Herman Cosijns, actuel secrétaire de la conférence épiscopale [= de ongemijterde bisschop] et l’abbé Gabriel Ringlet, ancien vice-Recteur de l’Université Catholique de Louvain (UCL), mais aussi l’ancien président du Conseil européen Herman Van Rompuy [!], le ministre d’Etat et ancien Premier ministre Mark Eyskens [Die o.a. ook instrumenteel was in de totstandkoming van de abortuswet.].

Dans son allocution, Herman Van Rompuy a rappelé que l’arrivée de Godfried Danneels à la tête de l’archevêché de Malines-Bruxelles s’est faite au moment où la société belge a vécu une vraie révolution [?]. De fait, Mgr Danneels a vécu de très près les changements intervenus dans notre société, dont le vote des lois sur l’avortement [!] et sur l’euthanasie [De CD&V-er Van Rompuy en Lid van Opus Dei is hier blijkbaar trots op!]. A cet égard, Herman Van Rompuy a tenu à souligner que si des discussions parfois tendues avaient eu lieu préalablement à la loi sur l’avortement, entre l’Eglise et le gouvernement, jamais le cardinal ne s’est autorisé à tenter d’influencer qui que ce soit [Merkwaardig dat Van Rompuy net dit voorbeeld aanhaalt. Vanuit Katholiek oogpunt is hier sprake van verraad!]. Il a rappelé qu’une des vertus de Godfried Danneels est d’avoir toujours recherché le consensus [Met andere woorden, meehuilen met de wolven!] qui, a précisé l’ancien président du Conseil européen, est « une marque de fabrique belge« .

Bron: InfoCatho.be

Link:

http://info.catho.be/2015/09/23/la-biographie-du-cardinal-danneels-est-sortie-de-presse/#.VggodZc71oB



Enkele bedenkingen:

De aanwezigheid van Herman Achille graaf Van Rompuy, de ex-president van Europa, op een dergelijke causerie is toch wel merkwaardig.

Zijn Herman Achille graaf Van Rompuy en Godfreid 'kardinaal' Danneels partners in crime?

Stel nu eens, dat de 'Sankt Gallen Groep' werd opgericht om Jozef Kardinaal Ratzinger en Paus Johannes-Paulus II te boycotten?

Stel nu eens, dat bij het overlijden van Paus Johannes-Paulus II, 'Team Bergoglio' in actie kwam.

Maar, 'Team Bergoglio' gaat op zijn bek en Ratzinger wordt Paus.

'Team Bergoglio' kon nooit een meerderheid behalen tijdens het Conclaaf.

Danneels loopt boos weg.


Vanaf dan wordt het leven van Paus Benedictus XVI zeer zuur gemaakt.

1. De butler Paolo Gabriele als infiltrant van het Pauselijke Huis.

2. Het opkloppen van het pedofilieschandaal tot buitenaardse proporties.

3. De Aids-controverse, met o.a. de Condoom-Resolutie van het Belgische Parlement.


"Wereldprimeur: Parlement vraagt regering te protesteren tegen de Paus"

De plenaire Kamer keurde vanavond een voorstel van resolutie goed waarin de regering wordt gevraagd bij het Vaticaan diplomatiek protest aan te tekenen tegen de omstreden uitspraken van de Paus in Afrika over het gebruik van 'condooms'. Het gaat naar verluidt om een wereldprimeur. 

Bron: Het Laatste Nieuws

Link:

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/806224/2009/04/02/Wereldprimeur-Parlement-vraagt-regering-te-protesteren-tegen-de-paus.dhtml


Wie was er op dat ogenblik Premier van België?

Inderdaad, Herman Achille graaf Van Rompuy:

'Dit is een zaak van het parlement, meer kunnen wij daar niet op zeggen', reageert de woordvoerder van premier Herman Van Rompuy (CD&V). Samen hebben de paars-groene partijen een meerderheid in de Kamer, dus de resolutie en de bolwassing voor de nuntius komen er.

In samenspraak met Danneels?


Herman Achille graaf Van Rompuy wordt intussen Europees president.

"Van Rompuy steekt nek uit op diner van Bilderberg"

Bron: De Standaard

Link:

http://www.standaard.be/cnt/dmf20091114_001



Maar, Paus Benedictus XVI bleef intussen stevig op zijn troon zitten.

Dan maar een putsch!

1. De Val van Berluscioni

"De Italiaanse premier Silvio Berluscioni is even na half tien zaterdagavond afgetreden."

"Het vertrouwen in Berlusconi was de laatste weken zo sterk gedaald dat de rente op de staatsleningen van Italië hard opliep. Dat vergrootte de druk op Berlusconi om af te treden."

We kijken naar onze Amerikaanse 'vrienden' in Wallstreet (Goldman Sachs)! Dit was een staatsgreep!


2. De opvolger van Berlusconi was Mario Monti

Mario Monti (Varese, 19 maart 1943) is een Italiaans politicus, senator voor het leven en econoom. Op 16 november 2011 werd hij de premier van het kabinet-Monti, een kabinet van technocraten. Op 21 december 2012 bood hij zijn ontslag aan. Op 28 april 2013 werd hij opgevolgd door Enrico Letta.


3. Wie was op dat moment president van Europa?

Inderdaad, Herman Achille graaf Van Rompuy.





4. Het betaalverkeer in het Vaticaan wordt stilgelegd

World | Thu Jan 3, 2013 6:21pm GMT

Italy blocks Vatican card payments over transparency concerns

Italy has blocked the use of debit and credit cards in the Vatican because of concerns over lack of transparency, in a major obstacle to one of the tiny city state's biggest sources of income, financial sources said on Thursday.

In 2012 report by Moneyval, a Council of Europe-backed committee, found serious failings in the Vatican bank, or Institute for Works of Religion, and urged it to strengthen measures to prevent money laundering and increase transparency.


Bron: Reuters

Link:

http://uk.reuters.com/article/2013/01/03/uk-vatican-payments-idUKBRE9020JM20130103



5. Aftreden van Paus Benedictus XVI

11-02-2013

Pope Benedict XVI to resign, first pontiff to quit since Middle Ages

Bron: RT

Link:

http://www.rt.com/news/pope-benedict-resign-vatican-921/



6. Betaalverkeer werkt weer

12-02-2013

Pinnen kan weer in Vaticaanstad


Na ruim een maand kan er weer worden gepind in Vaticaanstad. Sinds 1 januari waren geldautomaten en pinsystemen geblokkeerd, omdat het Vaticaan zich niet zou houden aan Europese regels tegen het witwassen van geld.

Bron: NOS

Link:


http://nos.nl/artikel/473445-pinnen-kan-weer-in-vaticaanstad.html



11-02-2013 (aftreden) - 12-02-2013 (betaalsysteem werkt weer)
 

TOEVAL?

NEEN! EEN STAATSGREEP! 

Paus Benedictus XVI werd afgezet!


7. 'Team Bergoglio' komt weer in actie

Met de hulp van het Amerikaanse regime (Barack Hussein Obama), de EU (Herman Achille graaf Van Rompuy), Italië (Mario Monti van Goldman Sachs) etc. heeft 'men' Paus Benedictus XVI weg gekregen.

Maar, 'Team Bergoglio', dat uit Europese kardinalen bestaat en Bergoglio, heeft nog geen meerderheid.

Die wordt echter door Barack Hussein Obama geregeld.

De Amerikaanse én Duitse kardinalen worden verplicht om voor Bergoglio te stemmen!

En klaar is Kees!

NATUURLIJK DAT BERGOGLIO TOTAAL IN DE ZAK VAN OBAMA STEEKT!




16 opmerkingen:

Anoniem zei

Het klopt dat Obama de nodige stemmen geleverd heeft om de stemmen van de Europese kardinalen voor Bergoglio aan te vullen.

Want het meest opmerkelijke met het Conclaaf van 2013 is wat er NIET gebeurd is. Namelijk dat een Amerikaan tot paus verkozen is.

Bepaalde leden van Amerikaanse Katholieke hiërarchie worden uiteraard gesteund door elementen uit het Witte Huis. Danneels en Belgie zijn geen uitzondering. Maar het is opmerkelijk dat in de run-up tot het Conclaaf het Witte Huis er geen geheim van gemaakt heeft dat ze controle over het Vaticaan wilde winnen en het Vaticaan in te zetten als een middel voor het Amerikaanse emperialistische beleid.

De New York Times, en Washington Post (twee zionistische bolwerken) hebben een aantal artikels gepubliceerd die de voordelen in de kijker zette die VS zou genieten indien een Amerikaan tot paus verkozen zou worden.

De delegatie van Amerikaanse Kardinalen (de tweede grootste delegatie na Italië) heeft in de weken die het Conclaaf van 2013 voorafgegaan zijn gedomineerd met dagelijkse press-briefings, in een poging de 115 kardinalen in het conclaaf plat te walsen om een Amerikaan tot paus verkozen te krijgen.

Insiders beweren dat de manager van deze campagne Timothy Kardinaal Dolan van New York was, die zijn inspanningen bundelde op het verkiezen van Sean Kardinaal O’Malley van Boston. De Italiaanse pers heeft op haar beurt aangetoond dat de hoofdadviseur van O’Malley, E.H. Terrence Donilon was. Het broer van Tom Donilon, die in 2013 de directeur was van de National Security Council op het Witte Huis.

Het zou nog leuker geworden zijn indien Kardinaal O’Malley tot paus verkozen zou zijn, en indien zijn neefje, de goeverneur van Maryland, Martin O’Malley, de presidentiele kandidaat in 2016 tot president verkozen gaat worden. Dan hadden we paus O’Malley in Rome, en een president O’Malley in Washington, hetgeen pas echt slecht nieuws geweest zou zijn.

DIT IS DUS HEEL BELANGRIJK.

DE AMERIKANEN HEBBEN ER ALLES AAN GEDAAN OM O’MALLEY TOT PAUS VERKOZEN TE KRIJGEN.

Dit maakt de verkiezing van Bergoglio – een (i) onbekende (ii) een Argentijn, (ii) een Jezuïet, en (iv) iemand uit een ontwikkelingsland, des te merkwaardiger. O’Malley die de macht en propaganda van de Amerikaanse delegatie en het Witte Huis achter zich had heeft het moeten afleggen tegen Bergoglio; een underdog:

HET IS DE AMERIKANEN NIET ALLEEN MISLUKT, BERGOGLIO DE UNDER-DOG HEEFT AL NA DRIE STEMRONDES MET DE MACHT VAN DE AMERIKANEN AFGEREKEND – DAT IS IETS TE SNEL OM WAAR TE ZIJN.

HET KAN NIET ANDERS DAN DAT ER EEN DEAL WAS TUSSEN DE MAFFIA VAN ST GALLEN EN DE AMERIKANEN.

Anoniem zei

Hier zijn een paar mogelijkheden;

(i) De Amerikanen zijn het conclaaf begonnen door steun voor O’Malley te winnen van kardinalen uit andere landen, om het stemmenaantal te vermeerderen, totdat O’Malley tot paus verkozen werd. Echter, indien het duidelijk werd dat ze niet genoeg steun voor O’Malley konden winnen om hem tot paus verkozen te krijgen, dat ze op dat ogenblik naar het Kamp Bergoglio zouden overlopen, en al de stemmen voor O’Malley aan Bergoglio zouden geven. Het kan zijn dat deze strategie vanaf het begin afgesproken was.

(ii) Idem voor het kamp Bergoglio. Deze zijn het conclaaf begonnen met de bedoeling genoeg stemmen te winnen om Bergoglio tot paus verkozen te krijgen. Maar dat er evenzeer een deal was waaronder ze Bergoglio-stemmen aan O’Malley gegeven zouden om deze tot paus te verkiezen.

(iii) Ofwel dat de Groep St Gallen en de Amerikaanse delegatie op voorhand afgesproken hadden, eerst stemmen voor hun eigen kandidaat te winnen, en op het ogenblik dat ze tezamen genoeg stemmen zouden hebben om een paus verkozen te krijgen, dat de Amerikanen naar Bergoglio zouden overlopen.

(iv) de Amerikanen zijn Marc Kardinaal Oullet gaan steunen, en dan naar Bergoglio overgelopen, als de geruchten uit het Conclaaf waar zijn.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, en we zullen de resultaten van de tussentijdse stemrondes nooit kennen.

BELANGRIJKER ECHTER IS;

In de discussies is het verschil tussen de Maffia van St Gallen en Team Bergoglio niet duidelijk, en (i) ofwel is de Maffia van St Gallen en Team Bergoglio dezelfde groep, ofwel had je de Maffia van St Gallen die Bergoglio steunden, en de Amerikaanse delegatie die O’Malley (of een andere) steunde. Echter, het verschil tussen de Maffia van St Gallen of Team Bergoglio doet er niet toe. In mijn theorie heeft elke groep dezelfde doelstelling, nl. de verkiezing van Bergoglio.


Nu is er een figuur die al die lui hierboven vermeld samenbrent; zbigniew Brzezinski.

Als je niet weet wie dat is, zal Wikipedia meer dan genoeg raad weten, en dan houdt alles hierboven perfect steek.

Obama, O’Malley, Bergoglio, Oullet, en velen meer zijn allen het resultaat van Zbig.

Danneels en Zbig gaan ook een hele tijd terug. Maar eerder via Danneels’ peetvader Suennens.

Suenens heeft de Conference of Charismatic Renewal in Kansas City in 1977 toegesproken en er een mis opgedragen. Een tweede key-note speech is door de zuster van president Jimmy Carter gegeven. Deze Conferentie was de eerste inter-denominationele van de beweging, waardoor hij ook welkom was.

Suenens zelf was lid van de pinksterbeweging, maar zei (een paar jaar later) dat indien de paus hem zou vragen de Pinkster Geloofsbelijdenis te ontkennen, dat hij het zou doen. !!! Suenens was naar eigen zeggen dus een apostaat.

Suenens heeft hiervoor zijn maconnieke Templeton Price van Prins Philippe van Engeland gekriegen.

Opnieuw in 1976, International Eucharistic Congress in Philadelphia waar Suenens key-note scheech gegeven heeft alsook Pedro Aruppe S.J., die toen Superieur overste van de sociëteit was.

Anoniem zei

Zbigeniew Brzezinksi heeft ook de Wojtyla paus laten verkiezen:

In 1976 gaf Kardinaal Wojtyla een lezing in Harvard op uitnodiging van Professor Williams. Met en lovend verslag in de zionistische New York Times.

Op het middagmaal, met pers, universiteitspersoneel, etc, werd Wojtyla voorgesteld als "De toekomstige paus", door Hendrick Houtakker van Harvard, die twee jaar eerde lid was van president Nixons Economical Advisory Group.

Zigbignieuw Brzezinksi (een jood van Poolse afkomst) was ook aanwezig. In 1977 werd Brzezinski National Security Advisor voor Jimmy Carter.

“Would you have tea with me”, vraagt de professor die aan tafel zat met Brzezinski aan kardinaal Wojtyla. De twee polen hadden een "Splendid conversation", over Polen en hoogstwaarschijnlijk ook atoombommen, Koude Oorlog en communisten. Waarna de twee in contact bleven per brief.

Geen twee jaar later woonde Brzezinski de pauselijke inauguratie bij van Wojtyla.

Tijdens dit bezoek aan de VS, verbleef Wojtyla 3weken bij de Mr. en Mevr. Tymieniecka. Het gerucht doet de ronde dat de vermeende relatie met een vrouw, Mevr. Tymieniecka geweest zou zijn.

Hoe dan ook Bergoglio is niet de eerste 'paus' met het label "Made in America".


Tot slot wil ik een woord van waarschuwing geven.

Danneels lijdt volgens mij aan hoogheidswaanzin. Ik zou me er zelf niet van verwonderen dat hij het belang van de Maffia van St Gallen zwaar overdrijft.

Want zijn groot licht en peetvader Danneels heeft iets soortgelijks gedaan.

Suenens heeft in de openingssessie het Concilie gekaapt, samen met Alfrink, Frings, Doepfner, Koenig, Lienart and Bea, door de traditionele leden van de commissies gewoon buiten te gooien. Dat was al in de eeerste 15 minuten van de eerste zitting van het tweede vaticaans concilie.

Danneels kan macht hebben, maar ik denk dat hij zijn macht overschat. Zonder de Amerikanen staat hij nergens.

Het is net zoals in de Europese Unie; Europa aan de Amerikanen verraden kunnen ze goed, maar dat is ook niet zo heel moeilijk.

Anoniem zei

Tiens, ik heb altijd gehoord dat het de Heilige Geest was die de kardinalen tot een wijs besluit bracht. Is dat niet meer het geval, en zo ja sinds wanneer?

The Guardian Angel zei

Dat zou betekenen, dat Johannes-Paulus I, die werd vermoord en Benedictus XVI, die afgezet werd, dus NIET de voorkeur van de VS hadden

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 17:24

U mist het punt.

In 2005 wilde 'Team Bergoglio' Bergoglio ook al tot paus uitroepen.

Jozef Ratzinger werd toen Paus.

Dit was de werking van de Heilige Geest.

In 2013 wordt Paus Benedictus XVI afgezet.

Let wel, een Paus kan volgens het Kerkelijke Recht niet afgezet worden.

In 2013 was er dan ook geen Sede Vacante.

Het Conclaaf werd ten onrechte samengeroepen.

Natuurlijk, dat de uitkomst van een vals conclaaf niet het resultaat is van de werking van de Heilige Geest, maar wel van de machinaties van de Satan.

Anoniem zei

@ 28 september 2015 17:24

Indien een conclaaf onterecht samengeroepen wordt, wat moet de H. Geest dan.

En dan weet je niet wat het plan van God is met een ongeldige paus. Die kan altijd dienen om de smeerlapperij bloot te leggen.

Anoniem zei

U mist heel wat.
U mist bv. het feit dat Benedictus het voor zijn verkiezing op een akkoordje gooide met het het Bergoglio-kamp.
Kijk, ofwel leef je van alle mogelijke intriges en samenzweringen, en dan kom je in jouw situatie: een complotgeloof. Laat nu dat complotgeloof niet katholiek zijn zijn. Het is een openlijke twijfel dat de Heilige Geest de Kerk leidt. U gelooft dus dat God toelaat dat er een afgezet pausje is dat lustig gewoon meedoet, en nooit openlijk zegt dat de andere geen paus is? Hoe wilt u dat nu volhouden? Benedictus zit niet onder de medicatie, wordt niet gevangen gehouden, kan vrij communiceren, dus indien dit zo zou zijn, waarom zwijgt Benedictus dan?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Dat is natuurlijk de vraag.

1. Paus Benedictus XVI werd tegen zijn wil afgezet.

2. Waarom gaat hij dan toch vrijwillig in ballingschap?

3. Omdat Paus Benedictus XVI het volledige Derde Geheim van Fatima kent.

4. Paus Benedictus XVI zal niet blijven zwijgen.

Anoniem zei

@28 september 2015 20:01

Ja, maar de geruchten gaan ook dat Benedictus voor de zot gehouden is, en dat men hem een andere opvolger beloofd had, en niet Bergoglio.

Anoniem zei

@28 september 2015 20:01

Hoe weet jij dat Benedictus "vrij mag communiceren"?

Je moet eens naar een homo-club en ze vertellen dat ze naar de hel gaan, je zal voor een rechter gedaagd worden met de beschuldiging van doodsbedreiging. Of zeg het eens dat een huwelijk niet ontbonden kan worden, of je moet eens in het openbaar een kruisteken maken zonder dat men denkt je bom gaat laten ontploffen, of ga eens met de anti-abortus activisten voor de abortus kliniek de H. Ronzenkrans bidden. En kijk dan eens hoe vrij men is katholiek te zijn, in deze wereld.

De H. Geest werkt in zij die openstaan voor de H. Geest. De H. Geest leidt de Kerk inderdaad, maar of Rome nog wel van de Kerk is, is een andere vraag.

Anoniem zei

@28 september 2015 20:01

Iedereen weet wat de Geloofsleer dicteert, maar zeg het maar eens. Niemand die luistert. Ze lachen je uit.

Het zijn niet de gelovigen die de complottheorieën verspreiden. Het zijn Danneels en Van Rompuy zelf die er boeken over schrijven.

Voor mij is het simpel. Iemand die katholieke geloofsleer niet verkondigt, is geen katholiek. Dat staat vooraan in elke fatsoenlijke catechismus, de Apostel heeft het zelf gezegd.

Bergoglio verkondigt het geloof niet, hij zeurt alleen over het milieu, daarom is hij geen katholiek. Laat staan dat hij de Katholieke Kerk zou kunnen leiden als hij niet eens katholiek is. Probeer dat eens tegen te spreken. Of men gedoopt is of niet maakt niets uit wanneer men het geloof niet verkondigt.

Ik heb geen complottheorie nodig om aan te tonen dat Bergoglio geen paus is. Danneels misschien wel. Misschien daarom dat hij zelf geselverhalen verspreidt die aantonen dat Bergoglio geen paus is.

Danneels meent de felle uit te hangen; “kijk naar mij, ik heb ervoor gezorgd dat Bergoglio 'paus' is”. Maar Danneels beseft niet dat het weinige wat hij zegt, BEWIJST, dat hij een anti-paus geïnstalleerd heeft, door zijn eigen gecomplotteer, en zichzelf geëxcommuniceerd heeft.


En wat maakt het eigenlijk uit wanneer we heel lang wisten dat Danneels geëxcommuniceerd is.

We wisten al heel lang dat Danneels naar Boudewijn gegaan is met de abortuswet, en Boudewijn opgedragen heeft: Tekenen.

We weten ook dat Danneels naar slachtoffers van seriële pedofiele verkrachting gegaan is en hen opgedragen heeft: Zwijgen.

We weten ook dat Danneels Rouach, het soft-porno instructieboekje met allerlei seksuele aberraties dat als ‘catechese’ doorging, uitgegeven heeft, en minderjarigen opgedragen heeft: afrukken en vingeren die handel.

We weten al veel te veel over Danneels.

Anoniem zei

Kijk naar de periode van een kardinaal voordat hij tot paus verkozen wordt.

Dan plaats je de naam van de kardinaal naast de naam van de president(en) van de VS tijdens de periode dat die paus kardinaal was en Google dat. ( in de Engelstalige Google natuurlijk ) Google is zo vriendelijk om alle boeken onder de zon in te scannen, en in een seconde krijg je de omstandigheden waarin, en de redenen waarom die personen elkaar ontmoet hebben.

Voorbeeld 1: Kardinaal Pecci (de latere paus Leo xiii) die kardinaal was tijdens het presidentschap van William McKinley.

Google dan Cardinal Pecci + William McKinley

Het eerste Google zoekresultaat gaat over de False Flag Aanslag op het Amerikaanse Slagschip U.S. Maine voor de kust van Havana, hetgeen de Cubaanse insurrectie tegen Spanje gestart heeft, de Spaanse Burgeroorlog, de communistische revolutie in Cuba, en dat hele verhaal. Waar de huidige hulpbisschop van Rome een einde aan gemaakt heeft door Cuba aan de VS te geven. Een kolonie die de VS al heel lang van Spanje heeft willen afpakken.

Je zal zien dat Amerikaanse presidenten altijd eerst naar Rome gaan eer ze oorlog beginnen, en die hele troep wordt duidelijk. Je zal ook zien hoe zeer de Amerikaanse pers kardinalen haat. Maar echt he: HAAT !!!

Voorbeeld 2: Cardinal Roncalli + Dwight Eisenhower. Toen Roncalli tot Paus Joh xxiii verkozen werd, was President Eisenhower één van de eersten om hem te feliciteren, gevolgd door de Engelse Koningin, gevolgd door de Top-Rabbijn van Israël; Dr Isaac Herzog, gevolgd door Patriarch Alexius van de Russisch Orthodoxe Kerk. (uit een boek “Broken Promises: Whatever happened to the Second Vatican Council?)



Ik heb hieronder de lijst van Presidenten en Kardinalen (die tot paus verkozen zijn) samengevoegd, en Google zal je urenlang leesplezier leveren.


Presidenten:

William McKinley (1897 - 1901) vermoord
Theodore Roosevelt (1901 - 1909)
William Taft (1909 - 1913)
Woodrow Wilson (1913 - 1921)
Warren G. Harding (1921 - 1923) (plots gestorven)
Calvin Coolidge (1923 - 1929)
Herbert Hoover (1929 - 1933)
Franklin Delano Roosevelt (1933 - 1945)
Harry S. Truman (1945 - 1953)
Dwight D. Eisenhower (1953 - 1961)
John F. Kennedy (1961 - 1963) vermoord
Lydon D. Johnson (1963 - 1969)
Richard Nixon (1969 - 1974) afgezet
Gerald Ford (1974 - 1977)
Jimmy Carter (1977 - 1981)
Ronald Reagan (1981 - 1989)
George H.W. Bush (1989 - 1993)
Bill Clinton (1994 - 2001) bijna afgezet
George W. Bush (2001 - 2009) bijna vermoord
Barrack Hussein Obama (2009 - datum)


Pausen:

Kardinaal Pecci : 1853 - Paus Leo xiii : 1878 - 1903
Kardinaal Sarto : 1893 - Paus St. Pius x : 1903 - 1914
Kardinaal della Chiesa : 1914 - Paus Benedictus xv : 1914 - 1922
Kardinaal Ratti : 1921 - Paus Pius xi : 1922 - 1939
Kardinaal Pacelli : 1929 - Paus Pius xii : 1939 - 1958
Kardinaal Roncalli : 1952 - Paus Johannes xxiii : 1958 - 1963
Kardinaal Montini : 1958 - Paus Paulus vi : 1963 - 1978
Kardinaal Luciano : 1973 - Paus Johannes-Paulus i : 1978 - 1978
Kardinaal Wojtyla : 1967 - Paus Johannes-Paulus ii : 1978 - 2005
Kardinaal Ratzinger : 1977 - Paus Benedictus xvi : 2005 - 2013
Kardinaal Bergoglio : 2001 - hulpbisschop van Rome : 2013 - 2016.



Kardinaal + President:

Cardinal Sarto + President Mckinley
Cardinal Sarto + President Roosevelt
Cardinal della Chiesa + President Wilson
Cardinal Ratti + Warren G. Harding
Cardinal Pacelli + Calvin Coolidge
Cardinal Pacelli + Herbert Hoover
Cardinal Pacelli + Franklin Roosevelt
Cardinal Roncalli + Harry Truman
Cardinal Roncalli + Dwight Eisenhower
Cardinal Montini + Dwight Eisenhower
Cardinal Montini + John F. Kennedy
Cardinal Luciano + Richard Nixon
Cardinal Luciano + Gerald Ford
Cardinal Luciano + Jimmy Carter
Carindal Wojtyla + Lyndon Johnson
Cardinal Wojtyla + Richard Nixon
Cardinal Wojtyla + Gerald Ford
Cardinal Wojtyla + Jimmy Carter
Cardinal Ratzinger + Jimmy Carter
Cardinal Ratzinger + Ronald Reagan
Cardinal Ratzinger + George H.W. Bush
Cardinal Ratzinger + Bill Clinton
Cardinal Ratzinger + George W. Bush
Cardinal Bergoglio + George W. Bush
Cardinal Bergoglio + George W. Bush

Anoniem zei

Overigens, het echte derde geheim van Fatima...
Benedictus heeft in zijn pontificaat ruimschoots de tijd gehad om het bekend te maken.
Dat deed hij niet. Integendeel, hij verklaarde een paus zalig die o.m. het geheim had bekend gemaakt, het geheim dat sommigen blijkbaar niet aanvaarden.
Uw redenering houdt geen steek. Als hij het had willen doen, dan had hij gedaan, punt.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Voor u is alles nogal zwart-wit.

Beseft u dan niet, dat Kardinaal Ratzinger een eed heeft afgelegd in de handen van Paus Johannes-Paulus II om het Derde Geheim niet bekend te maken?

Alleen de eerste pagina van het Derde Geheim is door Johannes-Paulus II bekend gemaakt en hij beweerde, dat dat het volledige geheim was.

Iedereen die het Geheim kende heeft moeten zweren, dat dat de waarheid was, terwijl dit net de grootste leugen van Johannes-Paulus II was.

Kardinaal Bertone is Zuster Lucia nog gaan bedreigen en haar het zwijgen gaan opleggen!

U weet écht niet hoe het daar in Rome aan toe gaat!

Anoniem zei

Het probleem met het Derde Geheim van Fatima is dat iedereen weet wat erin staat en toch niets doet. Het Geheim is misschien niet volledig geopenbaard maar, me dunkt, er staat genoeg in om in paniek te slaan.

Ziet Anoniem 29 Sep 17:29 iemand in paniek slaan?

Ik in ieder geval niet. Als je het gepubliceerde deel van het Geheim niet serieus wil nemen, waarom zou je het niet-gepubliceerde geheim wel serieus nemen?

Zalig zij die gelovigen zonder gezien te hebben....

Maar Apostel Thomas was OK, hij geloofde tenminste nadat hij gezien had.

Maar zij die niet geloven, ook al hebben ze het gezien ...

Zo ook met het geheim van Fatima; je hebt genoeg gezien om te geloven – er is geen excuus meer.

---
Wat indien er iets in het Derde Geheim stond over een atoomoorlog op 17 October 2017? De 100ste verjaardag van de verschijning?

Dat leert ons niets wat we nog niet wisten. Want het is één van de weinige zekerheden dat iedereen vroeger of later zal sterven. De datum is maar een detail.

En dan doet iedereen zo van “OeOeh, we hebben nog maar 2 jaar te leven”.

Pas dan maar op dat je je niet belachelijk maakt door volgende week te sterven met je “OeOe-we-hebben-nog-maar-2-jaar-te-leven”.

---
Maar zelf geloof ik niet in de atoomoorlog theorie – ik zie dat als een geselverhaal uit de Koude Oorlog.

Ik heb gisteren nog een video gezien met een moslim die een probleem had met een vrouw die met haar hoofddoek niet genoeg van haar gezicht bedekte. Hij drukte haar op de knieën en begon haar vijf minuten lang af te beulen. Hij werd hysterischer en hysterischer, trekt een pistool en schiet haar door het hoofd.

Ik denk dat dergelijke taferelen in Europa eerder aan de orde van de dag zullen zijn dan een atoomoorlog.

Want sommigen die het volledige geheim gelezen hebben beweren dat de waarschuwing in het Derde Geheim “erger is dan een atoomoorlog, een epidemie, en hongersnood tezamen.”

Wat kan er nu erger zijn dan die drie tezamen? Wanneer we weten uit het geheim dat “de bisschop in het wit vermoord” gaat worden, en dat “Rome het geloof gaat verliezen”, en zo veel meer afschuwelijks het gepubliceerde deel van Geheim ons reeds vertelt? Wanneer Zuster Lucia van Fatima zegt dat het ook in de Apocalypse van Johannes te lezen is; hoofdstukken 16, 17, en 18?

Als je het mij vraagt zou ik – indien ik moest kiezen – direct voor de atoomoorlog kiezen in plaats van geconfronteerd te worden met een psychopathische moslim, die mij met de dood bedreigde indien ik geen apostasie pleegde. De atoombom is tenminste snel en pijnloos.

---

Waarom denk je dat de H. Maagd zegt: “wanneer die dingen gebeuren zal je alleen troost vinden in het teken van mijn Zoon en in de H. Rozenkrans”?

Dat voorspelt paralyse, stasis, ondergedoken leven, constante doodsbedreiging. Atoomoorlogen veroorzaken dergelijke gevoelens niet. Je weet dat na een tijd het veilig is terug naar buiten te komen. Geduld is genoeg als troost. Maar de H. Maagd spreekt over iets veel ergers.

We weten dit reeds, en bid jij dagelijks de H. Rozenkrans, en doe jij boete, zoals de H. Maagd aangeraden heeft, teneinde die dingen te voorkomen?

Waar hebt jij de rest van het derde geheim dan voor nodig?

Je zou evenmin overtuigd zijn van de waarheid.

---
En probeer nu eens je beschuldiging te herhalen: “Benedictus heeft in zijn pontificaat ruimschoots de tijd gehad om het bekend te maken.”

Waarom zich moe maken? Alsof Rome het geloof niet zou verliezen indien ze dit of dat wisten. Ook al is het al over 2 jaar de 100st verjaardag van de verschijning die een vorm van Apocalyps voorspelt, toch zijn ze niet meer te houden met hun sodomieten synode. Over God tergen gesproken, alsof ze hopen dat God er haast bij gaat voegen.

Of het nu een homo of een moslim is, of gewoon hun ongeloof die hun ondergang gaat worden, denk je echt dat ze zich opeens zouden bekeren indien ze meer wisten?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer