zaterdag 3 oktober 2015

De hypocriete Bergoglio valt helemaal door de mand!

Het is natuurlijk één ding om te (s)preken zoals Bergoglio doet, maar het is iets heel anders als je je eigen woorden daadwerkelijk in praktijk moet brengen. Zo vroeg hij afgelopen juni tijdens een toespraak op het St.-Pietersplein in Rome vergeving voor hen die de deur sluiten voor vluchtelingen die ver van huis een veilig onderkomen zoeken.

Een Italiaans televisieprogramma probeerde te testen hoe de mooie woorden van Bergoglio in de praktijk zouden uitpakken.

Zij huurden een acteur in die zowel Arabisch als Engels spreekt en stuurden hem als Syrische vluchteling gewapend met de typische plastic zak naar het Vaticaan en directe omgeving.


De volgende video is een 6 minuten durende reportage zoals die op 24 september werd uitgezonden op de Italiaanse televisie.

Het is in het Italiaans zonder ondertiteling, maar dat is ook niet nodig want je ziet heel duidelijk hoe deze vluchteling nergens onderdak krijgt, ook niet bij het Vaticaan, en volledig aan zijn lot wordt overgelaten. Ja, hij mag een suite huren in een hotel voor 500 Euro per nacht.
De reactie van de Post-Conciliaire bastaard-priesters op het St.-Pietersplein is tekenend voor de Kerk vandaag!

Luk 10:30  Jesus hernam, en sprak: Eens reisde een man van Jerusalem naar Jericho, en viel in handen van rovers; ze schudden hem uit, verwondden hem vreselijk, en lieten hem half dood achter.
Luk 10:31  Toevallig kwam een priester die weg langs; hij zag hem, en ging voorbij.


OOK ALS TEGENWOORDIG EEN KATHOLIEK OM EEN HEILIGE MIS VRAAGT, TIJDENS ZIJN KERKELIJKE UITVAART, IS HET ANTWOORD: "NO, NO, NO!!!"

BASTAARD-PRIESTERS EN BASTAARD-BISSCHOPPEN!!! 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er werd Bergoglio niets persoonlijk gevraagd. Uw stelling slaat nergens op. Of beweert u nu gewoon dat bidden niet helpt?

The Guardian Angel zei

Bergoglio is een praatjesmakers!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer