maandag 5 oktober 2015

'Kerknet' over het 'cricketteam' van het Vaticaan

Op een persconferentie in Rome maakte Nigel Baker, de Engelse ambassadeur bij de Heilige Stoel [Ook de Engelsen spelen wat veel baas daar in het Vaticaan.], bekend dat het cricketteam van het Vaticaan op 24 oktober zal aantreden tegen een team van anglicaanse geestelijken [De anglicanen hebben geen 'geestelijken'.]. De wedstrijd vindt plaats in Rome. Het Britse cricketteam reist vanuit Londen mee naar Rome met de delegatie van de anglicaanse Kerk [De anglicaanse staatskerk, die eerder een sekte is, wordt hier bedoeld.], die op 25 oktober deelneemt aan de slotviering van de bisschoppensynode.

De oprichting van het cricketteam van het Vaticaan werd al in oktober 2013 door de Pauselijke Raad voor de Cultuur aangekondigd. Het sportteam wordt gevormd door priesters en seminaristen, evenals studenten van de pauselijke universiteiten en colleges in Rome. Het cricketteam van het Vaticaan draagt de naam ‘St. Peter’s Cricket Club’. De idee voor de oprichting van het team was afkomstig van John McCarthy, de Australische ambassadeur bij het Vaticaan en fanatiek cricketliefhebber. In september 2004 speelden enkele priesters en seminaristen uit Rome al eens een vriendschappelijke wedstrijd tegen anglicaanse geestelijken [Nogmaals, de anglicanen hebben geen 'geestelijken'.].

Bron: Kerknet

'Kerknet' probeert hier weer te provoceren met haar 'anglicaanse geestelijken'. Maar, zoals zo vaak loopt 'Kerknet' achter de feiten aan! 

Niet alleen anglicanen, maar ook moslim cricketteams zullen aantreden!

Dat is nog wat anders dan die anglicanen!

"Vatican cricket team to play Muslim club from Yorkshire" 


Bron: The Telegraph

Link:


http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/11904368/Vatican-cricket-team-to-play-Muslim-club-from-Yorkshire.html

1 opmerking:

Anoniem zei

Cricket? Hum ... om het slot van de synode te vieren?

Wel gepast eigenlijk, met al die homo's die 'in' zijn, terwijl anderen 'out', omwille dat ze zichzelf 'outen' en door anderen 'ge-out' worden.

Misschien is deze oude grap die de regels van Cricket in twee minuten aan de buitenlander uitgelegd wel gepast, want het lijkt zo een beetje op de spelregels van de synode zelf.You have two sides, one out in the field and one in.

Each man that's in the side that's in goes out, and when he's out he comes in and the next man goes in until he's out.

When they are all out, the side that's out comes in and the side that's been in goes out and tries to get those coming in, out.

Sometimes you get men still in and not out.

When a man goes out to go in, the men who are out try to get him out, and when he is out he goes in and the next man in goes out and goes in.

There are two men called umpires who stay out all the time and they decide when the men who are in are out.

When both sides have been in and all the men have been out, and both sides have been out twice after all the men have been in, including those who are not out, that is the end of the game.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer