zaterdag 3 oktober 2015

En ja hoor, Bergoglio had ook nog een geheime ontmoeting met een 'homo-koppel'!

"Paus ontving homopaar tijdens bezoek aan VS"

Viespeuk Bergoglio in actie!De paus heeft in de Verenigde Staten een homopaar ontvangen kort voor zijn bezoek aan een roemruchte Amerikaanse ambtenaar die homohuwelijken weigert te sluiten. Dit meldde nieuwszender CNN vrijdag op gezag van de gast van de paus, de Argentijn Yayo Grassi.

Grassi, een homoseksuele jeugdvriend van paus Franciscus, en Grassi's Indonesische partner Iwan Bagus, bezochten de paus in de ambassade van het Vaticaan in Washington op 23 september. Grassi woont al negentien jaar samen met Bagus. Grassi zei dat de ontmoeting op verzoek van de paus was geregeld.

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/buitenland/paus-ontving-homopaar-tijdens-bezoek-aan-vs-a2476769/INDERDAAD!

MET BERGOGLIO HEBBEN WE HET ONDERSTE UIT DE KAN!

MARGINALITEIT, NACHTCLUBS, BUITENWIPPERS, SAMENWONEN, SCHEIDINGEN, HOMO-SEKS....

HET IS DE LEEFWERELD VAN JORGE MARIO BERGOGLIO!

EEN LEEFWERELD DIE WEL HEEL ERG VER STAAT VAN DE KATHOLIEKE LEER!


BERGOGLIO ZOU ZICH EENS GOED MOETEN REALISEREN, DAT HIJ DAAR IN THEORIE NIET ZIT OM DE ZONDE, DIE RIJKELIJK AANWEZIG IS IN ZIJN OMGEVING, TE PROMOTEN, MAAR DAT HIJ IN THEORIE HET UITHANGBORD VAN DE KERK ZOU MOETEN ZIJN!!!


BERGOGLIO, DOE JE SOUTANE UIT,
WANT JE MAAKT ZE TE SCHANDE!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit verhaal is dus correct. De paus heeft persoonlijk om deze ontmoeting gevraagd met zijn voormalige student, de Argentijn en openlijke-homo Yayo Grassi en diens levenspartner, de oprichters van Yayo Grassi Caterer; een top-niveau traiteur in Capitol Hill, Washington, die alleen door de zeeeeer-rijken betaald kan worden.

Blijkt dat de advocaat van Kim Davies, die gevangenschap opgelopen heeft omwille van haar weigering een homo-huwelijk uit te voeren, zijn client de nuntiatuur binnengesmokkeld had om de paus te ontmoeten, terwijl de paus alleen in de nuntiatuur was om een homo-seksuele voormalige student en diens partner te ontmoeten. En misschien om een tuinfeest te regelen in de tuinen van het Vaticaan waarvoor je snel een miljoen dollar zal moeten betalen indien je het door Yayo Grassi laat organiseren.

Als Bergoglio nog eens een keer over de verdrukten in de maatschappij begint te leuteren denk maar eens aan dit verhaal terug en dan zie wat een hypocriet die man niet is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer