zaterdag 10 oktober 2015

Aanslag in Ankara: "Alhoewel het niet duidelijk is wie de aanslag heeft uitgevoerd, is het wél al duidelijk wie de ambulances tegenhield."1 opmerking:

Anoniem zei

Ik houd me niet zo op de hoogte maar een paar bommen in Ankarra tijdens een betoging van Koerden moet je je niet beginnen af te vragen wie daar achter zit.

Wat menen die Koerden wel niet? Hebben ze nu nog niet geleerd dat Ankarra niet tevreden gaat zijn totdat de laatste geslacht is? Dat gaan ze in Ankarra voor vrede betogen. Het zijn net de Turken die hen uitroeien.

Het is te vergelijken met Joden die in 1944 in Berlijn voor vrede zouden betooogd hebben.

Maar natuurlijk, nu de Russen een paar dozijn kruisraketten op Syrie afgeschoten hebben, slaat de psychose hen om het hart. Ze zijn door het dolle heen.

Zelfs Duitsland.

Maar eerst ter herinnering; Hollande neemt het woord "hef de sancties tegen Rusland op". Drie dagen later Charlie Hebdo.

Dan neemt Merkel het woord "hef de sancties tegen Rusland op" en drie dagen later hadden ze het Volkswagen uitstoot schandaal. De inversteringen van Deutsche Bank worden nu ook gehamerd. Deutsche heeft opeens 8 miljard dollar verlies gemaakt.

Maar de stemmen gaan nog harder op; "hef de sancties tegen Rusland op". Zelfs in het Pentagon.

ER is dus hoop, dat Europa geen collectieve zelfmoord gaat plegen.

Maar Turkije, het schoothondje van Netanyahu speelt zijn rol nog altijd goed. Oekraine ook. Hun uitspraken worden met de dag doller.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer