zondag 9 augustus 2015

BREAKING: Bergoglio weigert om op 15 augustus, Feest van de Tenhemelopneming van Maria, in het publiek een mis te celebreren.
LINK NAAR DE PUBLIEKE AGENDA VAN BERGOGLIO:

http://w2.vatican.va/content/liturgy/it/events/year.dir.html/2015/.html


DE GERUCHTENMOLEN DRAAIT IN ROME NU OP VOLLE TOEREN...

De officiële reden, waarom Bergoglio geen mis zal celebreren is: 'il caldo' =  'de hitte'.

De officieuze reden, waarom Bergoglio geen mis zal celebreren ter ere van het Feest van de Tenhemelopneming van Maria, is vanuit een oecumenische gevoeligheid richting zijn 'vrienden' bij de Pinksterbeweging, die hem hebben laten weten, dat er geen enkele reden is voor Bergoglio om 'té mariaal' te zijn.ZOALS BEKEND, IS ANTI-PAUS BERGOGLIO LID VAN DE PINKSTERBEWEGING:


4 opmerkingen:

The Guardian Angel zei

Als je die sukkelachtige kardinalen daar ziet staan, hand in hand met ketters en schismatiekers, dan hoeft het inderdaad niet te verbazen, dat binnen de Post-Conciliaire Bastaardkerk, de clerus totaal door homoseksuelen geïnfiltreerd is.

Deze lieden hebben geen enkele ruggengraat; het zijn gatlikkers!

Anoniem zei

op 15 augustus celebreert de paus nooit ene mis in het openbaar… ook Benedictus deed dat niet!! Erg selectieve berichtgeving hier (graag publiceren!!!)

Anoniem zei

Het Vaticaan en kerkleiding zou zich beter met Geloofszaken bezighouden in plaats van met wereldproblemen. Als ze zich toch met wereldproblemen willen bezighouden dat ze dan een belangrijker probleem behandelen in plaats van zonneliederen te zingen, hetgeen vrij onnozel is voor mensen die de Creatie verwerpen.

Als ze zich toch met onbenulligheden willen bezighouden, dat ze dan het probleem correct analyseren, en een correcte oplossing bieden. Maar van alles niets.

En nu is er een petitie, en Bergoglio gaat het woord spreken, en dan zou de homo-lobby en ongelovigen zich opeens bekeren zeker?

Eer die Homo-lobby aan haar schulp inkruipt is er meer vereist. Een totale desintegratie van de Westerse maatschappij bijvoorbeeld. En het lijkt erop dat Bergoglio de vonk aan het aan het kruidvat gaat steken. Hij is de Rubicon reeds overgestoken.

Anoniem zei

@Anoniem van 10 augustus 2015 10:51
Waarschijnlijk bedoelde de Beschermengel dat de Bergoglio de mis noch in het openbaar, noch in de kerk wou opdragen. Hiervoor vraag ik ofwel bevestiging oftewel een andere verklaring. In zulk wespennest van ketterijen en ergernissen zou men af en toe eens te weg kwijt geraken.

Overigens het feit dat Katholieken ineens hand in hand staan te zingen met heidenen is meer zorgwekkender dat wat u aanhaalt.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer