zaterdag 25 oktober 2014

Kerknet: "Anti-maffiapriester staakt de strijd niet ondanks doodsbedreigingen"

De Italiaanse antimaffiapriester Luigi Ciotti zegt dat hij vastbesloten is zijn strijd tegen de georganiseerde misdaad voort te zetten. Volgens de priester wordt de maffia steeds agressiever wegens de slechte economische situatie in Italië en het feit dat de openbare aanklager steeds meer middelen krijgt om de georganiseerde misdaad te bestrijden. Luigi Ciotti zegt dat hij ook recent nog doodsbedreigingen heeft gekregen: "Misschien kunnen zij mij wel doden, maar er is nu een heel netwerk van fantastische mensen die zullen terugvechten."

Bron: Kerknet

Alleen jammer dat deze 'anti-maffiapriester' zélf lid is van de Vaticaanse gay-mafia...

Link: 

http://kavlaanderen.blogspot.be/2014/09/bergoglio-don-luigi-ciotti-en-don.html

http://kavlaanderen.blogspot.be/2014/09/twee-dikke-vrienden-bergoglio-en-gay.html 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oei, en de "gay-maffia" houdt zich ook bezig met misdaad, met het omkopen van politici en met het vermoorden van al wie hun pad kruist? Of nog veel erger?

Anoniem zei

Precies zo is het...

Wie denk je dat paus Johannes Paulus I vermoord heeft?

Anoniem zei

Aan anoniem 25 oktober 2014 10:03

Natturlijk, jongen!
Gij hebt zeker vergeten hoe in het geduvel en geterrorizeer door Danneels van Rudy Borremans in zijn destijds zondige homofiele vroege fase als pastoor een vroegere eveneens homofiele studievriend van Rudy (beide uit het beruchte CPRL in Antwerpen)(ter opfrissing van Uw geheugen: "Centrum voor Priesterkandidaten op Rijpere Leeftijd", 1985-1999, zeer snel tot een homo-broedplaats geworden,
geleid door de westvlaming M. Gesquiere (later door zelfmoord + in Kortrijk met ontdekking van een parallel homosexueel en sm-leven)een groot p), die dit Centrum voortijdig wegen de daar gepreekte schijnheiligheid verlaten had (groot respect voor deze man bij deze beslissing!) ter verweer van Rudy bemerkte dat de toenmalige gevangenisopperaalmoezenier eveneens van deze richting was en met zijn auto steeds weer op dezelfde in de betreffende milieus goed bekende autosnelwegparkeerplaatsen stond.

En een beetje later kreeg Rudy B. dan een brief met doodsbedreigingen en wel met zeer realistisch karakter.

En wat het nog erger betreft:
de intense verbinding der noordbelgisch-kerkelijke gay-maffia met de pedofiele bandieten ter plekke (vanGheluwe, Torhout, Roeach, het brugse seminarie met Frans Lefevre, de leuvense brigade met Je Bulckens, de antwerpse divisie met Jef Barzin,...) is toch allang bekend en wordt op de kerkelijke netten nog altijd doodgezwegen.

En nu de grote Clou:
Wanneer men zich heden ten dage in Vlaandderen nog wil beklagen over persoonlijk aangedaan misbruik in kerkelijke omgeving, dan kann men contact opnemen via internet met een webadres, behorend tot een dienst, die door Halewijn beheerd wordt.
Alleen zeer pijnlijk dat de Chef van Halewijn, Toon Osaer, lange tijd de aspreekbuis van Danneels was en in het Roeachschandaal een sterk protesterende moeder telefoneerde om khaar te intimideren- dat zij, zoals het een goede katholieke betaamde, aan het bisschoppelijk gezag moest gehoorzamen.

Molenstenen, jongens!
"Het dorre hout moet verbrand worden" (zitaat van Onze Heer Jezus Christus)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer