zaterdag 20 september 2014

'La Kirchner' was vandaag weer eens bij Bergoglio

De Argentijnse president Cristina Fernandez Kirchner lunchte vanmiddag met Bergoglio. Fernandez Kirchner zei voor haar vertrek naar Rome dat zij tijdens haar ontmoeting met Bergoglio zijn steun zal vragen voor de strijd tegen de hedge-fondsen. Argentinië lanceerde een internationale campagne voor een strengere reglementering van dergelijke fondsen.

Of hoe het spreekwoord: "Bij de duivel te biechten gaan" weer een nieuwe betekenis krijgt.

Bergoglio is de marionet van de hedge-fondsen. 

1 opmerking:

Anoniem zei

De Argentijnse Peso is zopas kapot gemaakt door de Hedge Funds. Maar kom niet zeuren he. Als je de Hedge Funds de kans geeft, mag je het ze niet kwalijk nemen dat ze van de gelegenheid gebruik maken om ook iets te verdienen.

De waarde van de Peso is in de laatste twee jaar gehalveerd tegen de Dollar, of tenminste, dat is het officiële wisselkoers.

Er is ook een "Blauwe Dollar" in Argentinië. Indien je de import-restricties, de verkoop van de nationale reserves, de vlucht van het kapitaal, de verslapping van de economie ook in aanrekening neemt, dan is de Peso nog maar een kwart waard dan 2 jaar geleden.

Kirchner pleegt dus fraude en diefstal door de manipulaties van de ‘officiele’ pesowisselkoers.

Aan de andere kant is de Dollar omhoog aan het schieten, dus eender welke munt die niet aan de Dollar gekoppeld is, is aan het vallen – het lot van elk ontwikkelingsland op het ogenblik.

Dus geeft de hedgefunds maar de schuld, dan mogen de banken weer vrijuit gaan, en de corrupte politici.


De problemen in Argentinië zijn niet alleen de Hedge Funds, en het wanbeleid van Kirchner zelf, maar ook de Federal Reserve.

In April 2013 was de Argentijnse inflatie tot 100% gestegen en ja... dan moet je gewoon failliet gaan. Met 100% inflatie wordt elke grafiekje verticaal.

Kirchner heeft toen haar leningen niet betaald. Aangezien ze die leningen bij de Hedge Funds had, mag ze niet verbaasd zijn dat die nu hun geld terug willen.


Nu wil La Krichner "strengere" reglementering voor de Hedge Funds.

Ja, kijk eens hier;

Dat ze gelddrukpersen in eigen land stil legt. Dat zou veel helpen. En haar belastingcollectie, fraude en omkoperij in eigen land aanpakt.

Maar met betrekking tot strengere reglementering voor de Hedge Funds. Hedge funds zijn nu eenmaal helemaal niet gereglementeerd, omdat alleen de belastingparadijzen, vooral Cayman Islands en Signapore Hedge Funds registreren. En de VS natuurlijk ook.

Dus wat La Kirchner in het Vaticaan gaat doen is dit:

Bergoglio is de Man van Wall Street in het Vaticaan, met nauwe banden met CIA. Zo iemand kan misschien ‘iets’ regelen.


Ah, zegt Bergoglio.

Je wil dat ik mijn vrienden in Wall Street vraag op te houden je te pesten?

Ja, maar dat gaat kosten.

We hebben in 2010 het homohowelijk al ingevoerd.

Hoeveel is je de legalisatie van abortus waard?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer