zondag 22 november 2015

Nog meer slachtoffers van het moslim-terreur: DIESEL en MAILKO

Diesel loopt zijn dood tegemoet

De Mechelse herder of malinois Diesel (links) overleed tijdens de raid in Saint-Denis en Mailko overleed enkele uren later aan haar verwondingen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wanneer men in Anderlecht bij het feest van Sint-Guido duiven, katten en hondjes (om niet te zeggen: "zinnekes") op theologisch zeer zwakke basis zegent (overigens bijna direct voor de huisdeur van de "Foyer" van Johan Lemen, ex-Dominicaner die "zijn kap over de haag gesmeten" heeft, van de oude jezuîet Hugo Coveliers (miniparochie-rest Kuregem van ca. 20 personen(halfwaardetijd: 2 jaar)en niet ver van het exterrein van Johan Dobbelaere en huidig terrein van Guido Vandeperre)(wie sprak ooit van "selectie en kwaliteit" en van "deskundigheid en profiel"?):
dan zijn de herdershonden Diesel en Mailko, die bij de raid op 17 November 2015 in actie gedood werden, met veel meer fundamenteeltheologische zekerheid in de hemel.
"Niemand kann een grotere liefde hebben als hij (of zij: het waren 2 teven) die zijn (haar) leven geeft voor de naaste".
Deze 2 honden hadden meerr moed in één harpijltje als alle belgische "herders"(bisschoppen)tesamen.

In memoriam Diesel et Mailko

Ik schaam mij niet:
vandaag heb ik extra voor deze 2 schepershonden het "Alleluia-Justi epulentur" gezongen: lang onderdrukt door de modernisten na het 2e vaticaans concilie, becritiseerd (omdat zeer laat) door bepaalde gregorianiekprofessoren, heerlijk gezongen door de monniken van de destijds oudrituele abdij van Fontgombault (tot 1988 als "paria" aangezien en smadelijk verstoten door de moderne moeder Solesmes).

Alleluia:
Justi epulentur et exsultent in conspectu Dei: delectentur in laetitia.

Alleluia:
De rechtvaardigen zullen feestelijk tafelen en vreugdevol opspringen bij het aanschouwen van God; en ze zullen zich verheugen in vreugde.

Niets past beter bij een dappere mechelse scheper-politiehond als deze bijbelverzen.
In de werkelijk éérste lijn staande, dapper vooruit, het leven van de politiemensen reddend, de plicht doende tot de laatste snik:
Merci, mes braves!

Anoniem zei

Ik zie hierboven dat de Belgische pers allerlei verzwijgt;

Kijk maar in de buitenlandse pers: daar wordt de verafgoding van deze twee honden sterk veroordeeld.

1/ omdat het maar dieren zijn.
2/ dat ze blij zijn dat ze maar om een hond moeten rouwen, in plaats van voor een dode politieagent of soldaat.
3/ dat neemt niet weg dat de honden helden zijn die voor het vaderland gestorven zijn, recht hebben op een decoratie en nodige eer betoon. Dieren in het leger zijn ook mascottes voor de soldaten en vervullen daarom niet a
4/ politiehonden zijn geliefd, maar het zijn geen huisdieren.
5/ politiehonden zijn vrij gemakkelijk te vervangen, en kunnen opgeofferd worden.
6/ net zoals de generaal (zoals die in de veldslag van Somme) het bevel gaf aan te vallen, de vijand te bestormen, waarin een paar honderd duizend soldaten bleven; deze beschouwde de soldaat ook als een overbodige werktuig dat opgeofferd kan worden vervangen kan worden, teneinde een doel te bereiken. Het is nu eenmaal de natuur van oorlog.

En een persoonlijke nota; deze hond, of eender welke hond voor dat part, gaat tenminste niet naar de hel.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer