vrijdag 6 november 2015

Clowns op 4-11-2015 in Rome
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wie van de twee is eigenlijk de clown?

Anoniem zei

Dan heb je het nog niet gehoord van het kerstalbum dat Bergoglio uitbrengt, onder de zeer bedenkelijke titel: “Wake Up! Go! Go! Go Forward!” door Bergoglio zelf uitgesproken als een volleerder rapper, in zijn afschuwelijk Zuid-Amerikaans Italiaans accent.

De eerste single van het album is reeds in Oktober uitgegeven: “De Kerk kan geen NGO zijn.” Natuurlijk is deze liedjestitel een freudiaanse verspreking: Als de Kerk geen NGO kan zijn, dan betekent het dat de Kerk nu wel een NGO is.

En daarmee is de drie-eenheid die het Vaticaan verworden is compleet; seks, drug en rock ‘n’ roll. Aan de inhoud van de liedjes te zijn sommige zijn zeker onder invloed van drugs geschreven.

En het geld? 10% van opbrengst (het nooit zeker of ze ‘opbrengst’ of ‘winst’ bedoelen) maar 10% gaat naar het goede doel; nl. het Ethiopisch vluchtelingenkamp bij Termini in Rome. Waar de andere 90% naar toe gaat weet ik niet. Misschien naar de Kertbonus van de auditeurs die de Vaticaanse Bank aan het uitpluizen zijn. Die willen ook iets.

Eigenlijk zouden ze hem een prijs moete geven; een normaal mens kan dergelijke absurditeiten gewoon niet verzinnen.

Anoniem zei

Is dat hoe kardinalen vanaf nu gekleed zullen gaan, een overmaatse zucchetto op het hoofd, een flinke rode neus van het drinken, een pruik in de liturgische kleur, een stethoscoop in plaats van pectoraal om doktertje te kunnen spelen.

Ach ja ... Waarom niet?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer