zondag 28 april 2019

BREAKING: Vergeet de kortsluitingen en de sigarettenpeuken:

Het dak van de Notre-Dame van Parijs werd door 'deskundigen' gedynamiteerd!

Op seconde 9 is duidelijk te zien hoe een dakkapel letterlijk explodeert:

Met een enorme kracht wordt het hout van de dakkapel weggeblazen!

Hier is sprake van een zéér grootschalig complot!


Alle middelen worden door de vijanden van de Kerk ingezet,
om het Katholieke Geloof kapot te krijgen!

De 'gulheid' van de miljardairs was té verdacht!!!

Het zwijgen van de 'bisschoppen' maakt hen tot medeplichtigen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Over de schenkingen van de miljardairs die honderden miljoenen geven.
1/2
Eerst en vooral de Fondation du Patrimoine – de privé organisatie die met het beheer van het patrimonium belast is, en die nu al €900 miljoen aan schenkingen ontvangen heeft, is privé en het is een ‘stichting’. Een stichting is een rechtsgeldige persoon, die de eigendomstitel van de goederen die erin zitten verhult. De vraag naar hoeveel geld zij in beheer hebben zal onbeantwoord gaan. Je kan je ook afvragen of die miljardairs in voorbije jaren ook aan de Fondation gegeven hebben. Het is niet dat ze dit keer met veel bravado een schenking gedaan hebben, dat ze dat voorheen niet in alle stilte gedaan zouden hebben, vooral omdat deze giften belastingaftrekbaar zijn.

De schenkingen zijn belastingaftrekbaar;
Privépersonen mogen 66% van hun schenking aan de Fondation du Patrimoine van hun inkomenbelastingen aftrekken, tot een maximum van 20% van hun totale inkomensbelasting. Arnault zal jaarlijks wel meer dan een paar honderd miljoen aan belastingen betalen, dus hij zal wel de maximum 66% van zijn 200 miljoen schenking terugkrijgen.

Kering S.A. waar Pinault eigenaar van is, heeft een netto inkomen van €3.7 miljard per jaar. Hier gaat het over een bedrijfsschenking en dan zijn de regels anders.

Een bedrijf krijgt 60% terug, met een maximum van 5% van de omzet. De omzet van Kering S.A. is €13.7 miljard per jaar. Dus ook deze gaat de maximum 60% terugkrijgen.

Oliebedrijf Total geeft €100 miljoen. Met een omzet van €135 miljard per jaar en een nettowinst van €5.7 miljard per jaar … wel ja … de €100 miljoen die Total geeft, is kleingeld. Ook zij gaan het volledige maximum van 66% van de waarde van hun schenking van hun belastingen aftrekken.

Met een totaal van €900 miljoen aan schenkingen, en de resulterende belastingteruggaves, kan de Franse schatkist verwachten dat ze minder belastingen gaan heffen. Maar ja; hoeveel belasting betalen ze in belastingen – dat is geheim omdat het privémaatschappijen zijn – en hoeveel geven de miljardairs en multinational normaal aan belastingaftrekbare schenkingen? Ik vraag me af of een miljard veel geld is.

Anoniem zei

Je zal je wel herinneren hoe de miljardairs goed ruzie hebben met de Franse president over de 75% inkomensbelasting. Bernard Arnault heeft in 2012 gedreigd Belg te worden, en zijn rijkdom naar België te verhuizen. Op slag had Sarkozy een Vertrek-Belasting geïntroduceerd die al diegenen die hun rijkdom naar het buitenland wilden verhuizen, belast zouden worden met 15 jaar vermogenswinstbelasting voor onroerende goederen, en 30% belasting op valuta – indien ze hun active en valuta’s binnen 15 jaar zouden verkopen. In realiteit zijn de miljardairs wel vertokken, maar hebben niets verkocht, en ondertussen zijn nieuwe investeerders bang naar Frankrijk te komen. Sarkozy heeft zich belachelijk gemaakt en, op 1 Januari 2019 heeft Macron deze wet ontspannen en de cool-down periode verminderd tot 2 jaar. Misschien ten voordele van de Arabieren die eigenaar zijn van 30% van de aandelen op de beurs van Parijs.

Maar dan blijkt dat Arnault zowieso al een aantal bedrijven met een totale waarde van €7 miljard in Belgë geparkeerd had, lang voor Sarkozy die Vertrekbelasting in 2012 ingevoerd had. Lap; is de staat toch niet alweer een paar miljard Euro aan belasting misgegaan.

Die schijnbaar onheus grote schenkingen, zijn eerder een spel van kat en muis die miljardairs met de Franse politici en belastingen spelen.

En Macron? … Die wil de heropbouw werkzaamheden in 5 jaar tijd afhandelen. Natuurlijk, op tijd voor de opening van de olympische spelen in Parijs en hij zal de olympische fakkel bovenaan de nieuwe spits bovenop de Notre Dame willen ontsteken. Dat van de vlam zal wel niet gebeuren, maar het punt is dat je gemakkelijk een grote mond kan hebben, wanneer iemand je het geld komt geven om een grote mond te kunnen hebben.

En voor wat, hoort wat.

Maar is het echt veel geld dat die miljardairs schenken?

Dat geld zullen ze niet zonder voorwaarden geven. Zoiets gebeurd niet. De eigenaar van L'Oréal zal wel Christo-Judeo relaties in haar voorwaarden voor schenking gezet hebben, want ze heeft er een boek over geschreven. Ja, ze weet er ook oh zo veel over. Zelf is ze de kleindochter van een fascist die het Vichy regime gesteund heeft, Eugène Schuelle, de oprichter van L'Oréal, en getrouwd met de kleinzoon van een Rabi die in Ausschwitz gestorven is. Zij hebben hun kinderen als goede joden opgevoed, zoals dat hoort, en geven dan hopen geld aan de heropbouw van een kerk, zoals dat hoort. Hopen geld? Ze heeft haar boy-toy minnaar € 1.35 miljard gegeven.

Nu met kerstmis heeft Arnault elk van zijn 5 kinderen aandelen ter waarde van €73.5 miljoen gegeven.

Ook met kerstmis is Total S.A. veroordeeld door het Franse Gerecht voor het betalen van €70 miljoen smeergelden aan tussenpersonen voor oliecontracten in Iran, tussen 1995 en 2004. De boete die ze moeten betalen bedraagt €500.000. Ze zijn er in Frankrijk lichter vanaf gekomen dan in de V.S. waar ze voor hetzelfde Iranees omkoopschandaal in 2012, een boete van $398 miljoen hebben moeten betalen. En dan moeten wij onder de indruk zijn van een schenking van €100 miljoen voor de Notre Dame, die voor 60% belastingaftrekbaar is.

Het Franse Gerecht is trouwens fier op deze rechtzaak omdat het de eerste keer was dat het Franse en Amerikaanse Gerecht op dit niveau samengewerkt hebben – ik bedoel, dat de Fransen een eigen burger aan de Amerikanen uitgeleverd hebben, mét bewijsmateriaal om hem in de V.S. te veroordelen. Ik spreek over Christophe de Margerie, PDG van Total S.A. van 2007 tot 2010, wiens vliegtuig in 2014 op de luchthaven van Moskou tegen een sneewruimer geknalt is, en is omgekomen.

Anoniem zei

"Incendie volontaire"- Brandstichting.
De staatsmedia in Frankrijk, de verantwoordelijke procureur en de betuttelende overheid hebben op 15.04.2019 's avonds, direct nog tijdens de brand, aan heet die gazet de lopende band gezeverd over "ongeluk bij de werken", "...bij de stellingen...", enz.
Op 17 april 2019 schreef ene Adrie Senecat van Le Monde al, dat alle vermoedens van opzettelijke brandlegging uitvindsels waren van extreem-rechts;
bravo, heeft die gazet haar staatsvriendelijke, links-progressieve koers daarmee eens te meer bevestigd- en haar leugenachtigheid eens te meer bewezen.

Een blik op de internetmeldingen van de laatste weken toont aan, dat er van een ongeluk bij de werken absoluut geen sprake meer is.
Daarentegen wordt het steeds mer duidelijk, dat het crimineel opzet is, en wel met behulp van speciale staatsdiensten, en ten voordele van de franse staat en de stad Parijs, die de overgrote eigenaar van de gebouwen (53% franse staat) en van het terrein (47% stad Parijs) zijn; en die met hulp van immovbiliênhaaien het door de UNESCO beschermde voorplein van de Notre Dame te revaöoriseren en om te bouwen.
Het plan is niet van gisteren: kwam reeds 2006 op, werd onder Hollande verder bewerkt en dan voorlopig in de schuif gelegd en komt nu in volle kracht weer te voorschijn.
Patrick Chauvet, de deken van de parochie Notre Dame, wist daarvan reeds zeer lang van te voren en wou bij deze Umgestaltung ook iets voor het geloof doen in de stijl van DeKesel: hij wou op de vorrgeziene grote glazen voer (o.a. met onderaards zwembad) een klein houten Model van de Notre Dame zetten, om er een beetje godsdienstige activiteiten voor geînteresseerde mensen te kunnen aanbieden.
Op 1 mei 2019 sprak Jean-Marrie Le Pen in een zeer bemerkte toespraak openlijk de opzettelijke brandstichting aan.
Reactie van de overheid: nul.
Tegelijkertijd werd de opiniepeiling over de europese verkiezingen gepubliceerd: het Front/Renouveau National ligt duidelijk voor Macron.
En in "La Républque en Marche" krijgen zeer vele buikpijn en natte voeten:
de haat en de afneiging tegen Macron verven zich zeer sterk op die nieuwe uitgevonden beweging en haar adepten af.
Daardoor is die van de heersende elites en de mainstreammedia uitgevonden beweging waardeloos geworden.

En de Notre Dame werd zonder scrupules gedemoleerd.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer