vrijdag 27 maart 2015

Interreligieuze joodse gebedsdienst op aanstoken van Bergoglio de Apostaat in de kathedraal van Buenos Aires (23 november 2013) en het Katholieke Verzet:


Wie samen bidt met ongelovigen, is zélf een ongelovige!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zuster Lucia heeft het Derde Geheim van Fatima neergepend, en gevraagd het openbaar te maken, want het was “voor de gelovigen”. Maar het geheim is niet openbaar gemaakt, maar naar de paus gestuurd.

Toen zou het geheim niet later dan 1960 openbaar gemaakt moeten worden, want tegen 1960 zouden de mensen beter begrijpen wat er aan de hand was.

Toen Joh xxiii op 11 Oktober 1962 het Concilie opende refereerde hij minachtend naar de drie zieners van Fatima en het Derde Geheim en noemde hen “doemprofeten”, met wie hij niets te maken wilde hebben want “we leven in een nieuwe tijd”, en verdrukte het Derde Geheim.

In een interview echter heeft Zuster Lucia gezegd dat het Geheim in Hoofdstuk 8 en 13 van de Apocalyps te lezen is – en gaat natuurlijk over Bergoglio, die door de ongelovigen als superheld opgevreeën wordt.

Apocalyps 13,5 geeft de datum 42 maanden na de verkiezing van het Beest diens naam “666” is. (Bergoglio) dat geeft 13 September 2016.

18 Oktober 1961; verschijningen van H. Maagd en Aartsengel Michiel in Garabandal, Spanje. De openingswoorden: “Mijn zonen hebben niet maar mijn orders geluisterd.”

Verschillende boodschappen van de H. Maagd, vlak voor en vlak na het Concillie. “vele kardinalen, vele bisschoppen en vele priesters volgen een pad naar verderf, en ze zullen vele zielen met zich meetrekken.” (Boodschap van H. Maagd door St. Michiel aan Conchita gegeven)

Garabandal maakt veel duidelijk.
http://www.garabandal.org/

+++
Het probleem van het Derde Geheim is simpel.

Het Vaticaan maakt het niet openbaar, want indien we (de mensheid) zouden weten wat erin stond, zouden de machthebbers – zij die macht over het Vaticaan hebben – hun greep op de mensheid kwijtspelen. Dit is opnieuw een raadsel; wie heeft macht over het Vaticaan; financiële oligarchen, of gaat het over satan zelf.

Dus, en dat is relevant in het licht van de video die je hier toont, wat gaan die lui doen, die beseffen dat ze geen meester in eigen huis zijn? De clown uithangen.

Een ander probleem met het Derde Geheim is; wat indien het niet waar is? Hoe gaan de mensen dan reageren? Natuurlijk, velen hebben hebben geen foute voorspelling nodig, om ‘overtuigd’ te zijn dat het katholicisme flauwe kul is. Maar het is eerder een reflectie van ons (katholieken) eigen kleine geloof, en grote ongeloof. Indien we echt zouden geloven zouden we eerder in eeen staat van constante paniek verkeren.

De boodschap van de H. Maagd is altijd duidelijk. Doe boete, bid de Rozenkrans. Als katholiek is het leven na de dood veel belangrijker dan het leven op Aarde. Of we dood blijven in de evenementen waar men in de profetieën over spreekt, maakt niet uit, we zullen allemaal ooit eens moeten sterven, maar dat is allemaal gemakkelijker gezegd dan gedaan.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer