donderdag 31 juli 2014

Nog meer over de oecumenische 'dialoog' in Caserta...

De 'Humble Pope' arriveerde maandag l.l. voor de tweede keer in drie dagen tijd met de helikopter in Caserta...

In een, naar Italiaanse maatstaven, dure limousine arriveert Bergoglio met zijn zwarte 'sacoche' bij de gebouwen van de Evangelische sekte in Caserta. 

In de riante residentie van sekteleider 'pastor' Giovanni Traettino volgde een 'hartelijke' omhelzing met kus tussen Bergoglio en Germano Leuci. De homoseksuele ondertoon kan u zelf beoordelen!

Link:

http://www.casertanews.it/public/articoli/2014/07/28/162309_gastronomia-caserta-papa-francesco-gusta-mozzarella-caseificio-leuci.htm

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En steeds weer de GSM's in aanslag om de gesprekken te filmen. Die video's gaan nog in een gerechtszaal vertoont worden.

Anoniem zei

Of aan een krant verkocht worden.

Anoniem zei

Het Bergoglio avontuur begint meer en meer op de parabel van de verloren zoon te lijken! Het is dan ook normaal dat hij zoveel volgelingen heeft, de wereld krioelt van verloren zonen en dochters. Doe een beetje vrolijk en gezellig, gaat genieten van een duur festijn met je vrienden, drinkt er nog een goed glas wijn bij, knuffelt en kust er lekker op los.Deed de verloren zoon dat ook niet? Nog even en hij eindigt ook als een varken tussen de mest. Ik vermoed dat zijn verhaal misschien wel zal eindigen in het vagevuur! Want hij spreekt wel over armoede maar hij leeft als een stinkend rijk man! De roem en het succes is hem naar de kop gestegen. En het siert hem langs geen kanten!

Anoniem zei

Wansmakelijk. Ook de broek onder de toog opgemerkt?

The Guardian Angel zei

In Amerika lopen er ook een aantal would-be pausen rond. Die hebben nog meer geloofwaardigheid dan Bergoglio.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer